• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bebeğinizi nasıl yastıkda yatırıyorsunuz?pamuk,elyaf,yün??

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

s_eker

ŞükürlerOlsunAllah'ımSana
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2008
407
3
118
Bursa
arkadaşlar bu yastık işi bebişlerin rahatlığı açısından önemli bir durum olduğu için beni düşündürüyor?biz önce yünde yatırdık ince bir yastıkdı.şimdi boncuk elyaf yastığımız içini çok doldurmadık yüksek olur diye bu seferde yavrum yatarken ortası çöküyor. ne yapacağımı şaşırdım.sizler nasıl yapıyorsunuz?

Yastık kullanımı bebeklerde önerilmez. Yastık kullanmak zorunda değilsiniz hatta kullanmayın ki bebeğinizin omurgası dümdüz olsun. Yastık alışkanlığı kazanmasın.

doktorlar genelde 1 - 2 yaşına kadar yastık kullanmayı önermiyor cnm ben kullanmıyorum henüz,ama illede kullanmak istiyosan ince ve çok yumuşak olmayan bi yastık kullanki boğulma riski olmasın

yastık kullanmıyoruz canım , eğer kullanmakda kararlıysan da pamuk öneririm, elyaf terletir çok sağlıklı değil , yün de bakımı zor diye evime sokmam :))

benim kullandığım yastık varla yok arası epey ince.kullanmayayımmı yanii:uhm:

oğlum 1 yaşına girecek iki gün sonra,daha hiç yastık kullanmadım,düşünmüyorum da

bende yastık kullanmıyorum
birkaç defa denedim istemedi
yüzüstü yatıyor zaten
2 yaşından önce kullandırmayacağım bende

yastıksız yattığında daha rahat yatıyor gerçektende artık bende yastıkla yatırmıyorum hepinize teşekkürederim arkadaşlar

15 aylık defne halayastıksız yatıyor
zaten yatakta 4 döndüğü için yastık olsa da üstünde durmaz sanırım

Bizde 1 yaşına kadar kullanmadık 1 yaşında reflü sorunumuz ortaya çıkınca kullanmak zorunda kaldık.

Ama ondada 2 saat yatıyo yatağı turlaması lazımya sabaha kadar yastık işine engel oluyor:)

yastık kullanmıyoruz
dr.umuz 1 yaşına kadar yastıksız yatırın sırtı için daha iyi demişti zaten

Back