• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğinizi nasıl uyutuyorsunuz

zolgacar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2009
22
3
86
44
Bursa
Kızlar bebegınızı nasıl uyutuyorsunuz..3.aylık oğlum ve ıkı aydır ana kucagında sallayarak uyutuyorum ama bır haftadır kucakta pişpişlenmek ıstıyor ,annem bu hafta onu kucagında uyuttu acaba alışkanlık mı yaptı hemen...bana ayakta sallamak harıc uyku teknıklerınızı yazarmısınız a.s.

birde bebişlerinizi gun içinde nasıl oyalıyorsunuz ..benım oğlum kucakta gzmek ıstıyor yatırınca aglıyor..bende yoruluyorum sattlerce kucagımda...kendı kendıne yatagında oynama alışkanlıgını nasıl kazandırabılırım..herkesın bebeği benımkı gıbı degıldır dıye düşünüyorum..bir yerlerde yanlış yapıyor olabılır mıyım...Tecrubelı anneler bana yol gösterebılır mısınız

canım benim kızımda 4 aylık ayagımda sallayarak uyutuyorum beşigine alıyorum
oyalamaya gelince oyuncakla oynamayı ögrenene kadar kucaktalar mecbur benim kızımda aynı gezmek istiyo kucakta
bazen na kucagına oturtup konuşuyorum onla hep benle ilgilensin istiyo
bazen beşigine koyup müzikli dönencesini açıyorum en fazla 10 dk sıkılıyor ondanda
senn yanlış yaptıgın bişey yok canım böyle büyüyor hepsi

canım benden tavsiye salıncak alın ben çok çektim çarşafata salla ayakta salla şimdi salıncak baya bi işimi görüyo

canım nasıl salıncak? nerden aldın..Nedense hep içimde bır suphe oluyordu acaba benmı yanlış yapıyorum dıye..ama sızınle paylaşıp aynı seylerı sızlerınde yasadıgını gorunce içim rahatlıyor..o zaman bır sure daha devam gezdırmeye demekkı...bebişimi yatırdıgım an baslıyor aglamaya sımarık sımarıkkk hep onunla ılgıleneyımm konusayım ıstıyor ,yanında hep bırısı olsun ıstıyor

canım nasıl salıncak? nerden aldın..Nedense hep içimde bır suphe oluyordu acaba benmı yanlış yapıyorum dıye..ama sızınle paylaşıp aynı seylerı sızlerınde yasadıgını gorunce içim rahatlıyor..o zaman bır sure daha devam gezdırmeye demekkı...bebişimi yatırdıgım an baslıyor aglamaya sımarık sımarıkkk hep onunla ılgıleneyımm konusayım ıstıyor ,yanında hep bırısı olsun ıstıyor

merhaba canım bu konuda bende çok muzdariptim bizim oğlan sürekli kucağımdaydı düşün onla beraber yemek yapıyodum iş güç o kadar zor oluyoduki bence salıncak almalısın kemerli oluyolar gayet kullanışlı ben aldım rahat ettim sallansın dursun eğer durumun iyiyse onlada uğraşma derim uzaktan kumandalı hem salıncak hem mama sandelyesi olan salıncaklar var harika bir ürün onuda tavsiye ederim ama maalesef çoğu bebek böle kızımıda müzikle uyutmaya alıştırmıştım belki gülüceksin ama ibrahim tatlıses çaldığında anında uyuyoo bi dene bakalım müzikle uyutmayı kolay gelsin canımkaydirigubbakcemile5

benim 4,5 aylık oğlum anakucağında sallayarak uyutuyorum sonra beşiğine alıyorum ama beşiğine alıştırmak çok zor oldu ilk aylarda beşiğe yatırır yatırmaz uyanıyordu o minicik haliyle nasıl anlıyordu bilmem o zamanlar kucakta sallamak zorundaydım sonra o hangi odada uyuyorsa bende orada uyumak zorundaydım..

kızlar bu memnun oldugunuz salıncakların markası ne ? chıcco da var anakucagı seklınde yatarak sallıyor kendı kendını 280 tl bahsettıklerınız bunlar mı ?

ben bu konuda çok şanslıyım arkadaşlar,
canım oğlum 4 ayına kadar bizim oda da sepette yattı 4. aydan sonra kendi odasına geçirdim
uykuyada emzirirken kendiliğinden dalıp 2 saat falan uyurdu bu emmeyi bırakana kadar böyle devem etti bir senedirde hadi oğlum yatağına yat uyku vakti diyorum yatıyor, bazende oyurduğu yerde uyuya kalıyor

benim oğlumda telefondan müzik dinlemeden uyumuyor alıor telefonu kucağına ayağımda sallayınca uyuyor

selam canım,benim bebğimde 3 aylık.doğduğundan beri kendi yatağında yatırıyorum akşam 9da odasına götürüp,gece olduğunu ve artık uyuması gerektiğinianlatmaya çalışıyorum.sabırlı ol.uyutmadan önce sakinleştir,masaj yapmak iyi geliyor.gece lambası ve sakin ortam iyi gelecek.emzik tavsiye etmiyorlar ama başka çarem yoktu.ilk başlarda abartısız belki 30 defa gidip verdim.3 ay sürdü ama şimdi uykusu olmasa bile yatırdığım zaman uyuyor.uzmanlar gece ve gündüz ayrımı olmasını söylüyor.biraz uğraşcaksın ama güven bana sen kazanacaksın.sallamanın zararlı olduğunu da söylüyorlar.belki başta yanına yatarak başlayabilirsin.iyi şanslar!

Back