Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Oğlum haftaya 4. ayını dolduruyor ..
2,5 alıkken oyun halısı aldık ve resmen kurtarıcım oldu ..
Boırakıp işlerimi yapıyorum sıkılınca ağlıyor alıyorum ..Çok durmuyor 20 dk falan ama o bile müthiş bir boşluk benim için .. Gün içinde yine 20 şer dakika yada yarım saat böyle devam ediyor ..
Sabah , öğlen akşam günde 3-4 sefer kouyoyorum oyun halısına ..
Tv izlettirme ama lütfen , otizm açısından çok tehlikeli..
kizim 3 aylik. ona puset oyuncalarindan aldim 2 tane. bir de kukla eldiven. yakinindaki bir yere oyuncaklari asiyorum onlara bakarak sesler cikartiyor, konusuyor. son gunlerde de elini goturmeye oyuncaklari tutmaya basladi. yaklasik yarim saat oynayabiliyor onlarla. ben de bir nefes aliyorum tabii :)
ben devamlı konuşuyorum kızımla kendi kendine sesler çıkarıyor müzık çaları var onu açıyorum benim kızım 5 aylık oldu ama 2,5 aylık bebekle uğraşmak bence çok zor birşey değil en zor zaman yürümeye başlarken çünkü onu devirebilir bunu ağzına atabilir dikkatli olmak gerekir bu kadar çabuk mu usandın
2,5 aylık bebekle uğraşmak gayet kolay bence çünkü günün büyük kısmı uyuyordur.uyanık olduğu zamanlarda onunla sohbet edip ilgisini çekecek oyuncakları gösterebilirsin.şimdiden sıkılırsan yürümeye başlayınca işin var bence benim 15 aylık oğlum var bende babasıda o uyanıkken işi gücü bırakır onunla oyun oynarız