• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğinizi kucağa alıştırdınız mı?

biz kızımızı ne zaman istese alıyoruz kucağımıza gece gündüz.. allahtan artık sadece gündüz kucakta - dizimde olmak istiyor. gece sleeperinda. ilk doğduğunda gecede aldık kucağımıza koliti vardı yaramıyordu yatağında dr fön makimesi çalıştırın dedi.. bizde kucakta makine ile uyutup sleepera koyuyorduk uyanana kadarda fön mak. çalışıyordu sanrım gece yatmalara böyle alıştı ya da denk geldi. Bı dene istersen belki sakinleşir...

ama lütfen ağlata ağlata uyutma... eninde sonunda alışır ne yanı max 3-4 sene daha yanında olmak ister ki bu tüm hayatına bakarsan okadarda uzun dağil.. ilerde sarılıp yatarsınız en kötüsü... şimdi minikler ya kucakta taşımak yorucu olabiliyor .. ben kızımla sarıla sarıla yatmayı 4 gözle bekliyorum...

ondan çok ben kucağa alışım delikafadulden

benim oğlumda 40 günlük.bizde fena şekilde kucağa alıştırdık.ama ben biraz şikayetçiyim çünkü bebeğimiz tüm uyku süresini kucakta geçiriyo.yatağa,salıncağa yada herhangi bi yüzeye koyduğunda hemen uyanıp ağlıyo.gündüzleri benim geceleri babasının kucağında uyuyo.iş falan yapamıyorum gündüzleri.akşam babası gelince yapıyorum herşeyi.çünkü müsaade etmiyo bebişimiz.işte bende bu aşırı kucak alışkanlığından yoruldum.sadece uyuyana kadar olsa seve seve alırım ama şimdi gerçekten çok yoruluyorum..

benim oğlumda 40 günlük.bizde fena şekilde kucağa alıştırdık.ama ben biraz şikayetçiyim çünkü bebeğimiz tüm uyku süresini kucakta geçiriyo.yatağa,salıncağa yada herhangi bi yüzeye koyduğunda hemen uyanıp ağlıyo.gündüzleri benim geceleri babasının kucağında uyuyo.iş falan yapamıyorum gündüzleri.akşam babası gelince yapıyorum herşeyi.çünkü müsaade etmiyo bebişimiz.işte bende bu aşırı kucak alışkanlığından yoruldum.sadece uyuyana kadar olsa seve seve alırım ama şimdi gerçekten çok yoruluyorum..

canım çok zor biliorum benimkide öyleydi ama biraz sabırla yatağında uyutmayı başardım..önceden hep kucağımda yada yanımda uyuyordu .... 1 hafta sürdü ama değdi...
artık yatağında uyuyor..:lepi: gündüzleri hep kucağımda ve sürekli ilgi istiyor ama gece emdikten sora kucağımda uykuya dalıo ve hoop yatağına..seninki daha çok küçük daha sonra çok zorlanırsın..biraz uykundan fedakarlık ediceksin..benimki 1 hafta sürdü sora alıştı..umarım alıştırabilirsin..iyi şanslar..bebeğine sağlık ve huzurlu uykular diliorum...

canım çok zor biliorum benimkide öyleydi ama biraz sabırla yatağında uyutmayı başardım..önceden hep kucağımda yada yanımda uyuyordu .... 1 hafta sürdü ama değdi...
artık yatağında uyuyor..:lepi: gündüzleri hep kucağımda ve sürekli ilgi istiyor ama gece emdikten sora kucağımda uykuya dalıo ve hoop yatağına..seninki daha çok küçük daha sonra çok zorlanırsın..biraz uykundan fedakarlık ediceksin..benimki 1 hafta sürdü sora alıştı..umarım alıştırabilirsin..iyi şanslar..bebeğine sağlık ve huzurlu uykular diliorum...

sağol canm,bende denemeye kalkıyom ama 5 dk bıraksam ağlamaktan kesiliyo yavrum,ciğerleri şişecek ağlamaktan.kıyamıyorum napayım,bikaç ay daha bekleyecem alıştırmak için.sen nasıl alıştırdın daha detaylı anlatırmısın,ben beceremedim..

Back