- Konu Sahibi Karakuzucanan
-
canım benım bende baslarda hep kucakta tutuyordum hep benı ıstıyordu ama bıraz buyuyunce kotu oldu kugaca alısması bende karyolasının içine gırıp yatıyordum beraber uyuyorduk sımdıde artık karnını doyuruyorum sonra yatagına yatırıyorum uykusu varsa hıc sıkayetcı degıl uyuyo hemen ama uykusu yokssa sevıyorum oynuyorum yorulunca zaten uyuklamaya baslıyor bende onu yatırıp ısımı yapıyorum yanı hep emzırıp koyma sevgınıde goster annesı bol bol konus nunla
Tüm annelere selamlar...
Benim 49 günlük bir oğlum var. prematüre doğdu, iki saate bir karnını doyurmam gerekiyordu. karnını doyur, gazını çıkar derken bizimki kucağa fena alıştı. hani sadece uyumak için istese neyse ama uykuya dalar dalmaz uyanıp beni arıyor, yoksam basıyor çığlığı. e işim gücüm var, sürekli yanında duramam ki. İki gündür seferberlik ilan ettik eşimle, emzirip karnını doyurdum mu hemen yatağına koyuyorum. bazen çok ağlıyor, yorulup uyuyakalıyor, bazen hiç itiraz etmeden baka baka uyuyakalıyor. Hani kucakta çok mutlu, hiç sesi çıkmıyor, kucaktan yatağına koyunca kendimi suçlu hissediyorum. Daha çok küçük, sevgiye ihtiyacı var, hain anne diyorum bazen ama başka çarem de yok gibi kızlar. Ne dersiniz? Sizin bebişlerde durum nasıl?
bir tane kızım var alışırsa alışsın ben kucağımdan bırakmıyorum.kızım 6 aylık biraz yoruluyorum ama hep kucağımda...
benim kızım bi doğsun Allahın izniyle hiç bırakmıcam kucağımdan her an benimle olmak istesin ne kadar güzel bir duygudur kimbilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?