evet canım benim ilk önce saglık ocagına götürdüm iki kere sonra da çocuk d runa götürdüm şimdi bu hafta gene saglık ocagına götürecegim haftaya da çocuk dr una götürecegim
evet bır kere dogumdan 3-4 gun sonra dogumyaptıgım hastaneyee bırde bır kac gun once yıne aynı hastanede farklıu bır dr a gosterdım oglumu
bugunde saglık ocagınaa gıttık aşısı oldu yavrumun
ne kadar sürede götürüyorsun canım yani hangi aralıklarda dr.çağırıyor mu...
11 günlükken saglık ocagına gıttık kayıt yaptırmaya ogün tartıldı boyu ölcüldü birde saglıkocagında topukkanı alınmamasıtı o yapıldı sonra 3 haftalıkken cocuk druna götürdük aslında 1 aylıkken götürcektik göbegınden kendını kasıp agladıgında azcık kan gelmişti onu gösterelım dıye 1 hafta önceden gittik allahtan sorun yokmus bundan sonra aksi bir durum olmadıkca ayda 1 cocuk druna asıları oldukcada saglıkocagına götürücez
hayatım çocuk dr una 15 günülkken mecburen gittim şimdi 15 gün sonra gitcem yani bir aylıkken sonra da ayda bir gitcem hayatım .... dr umuz öyle söyledi...
benim dogum yaptıgım hastanede hic iyi bakmadılar
oglumu 6 günlükken acıbademde bir prof a götürdüm
ama inanın adam baştan savma baktı, ilgilenmedi pek..
sağlık ocagı yada doktor önemli degil..
iyi araştırıp gitmek gerekir..
scapula senin adına sevindim benimde çarşamba günü var kalça usg si inşallah birşey çıkmaz.
Biz doğduğundan beri hastaneden çıkmadık desem yalan olmaz sarılığı yüksekti bir gün küvezde yattı daha sonra da haftada iki kere sarılık ölçümü için kontroldeydik şimdi uzamış sarılık teşhisi konuldu yavrum bir türlü kurtulamadı şu sarılıktan şimdi son bir tahlil verdi doktor diğer idrar ve kan tahlilleri temiz çıktı son tahlilde temiz çıkarsa problem yok inşallah. Onun haricinde bıngıldağı kapanmak üzere olduğu için onun takibi yapılıyor bugün yine hastanedeydik. bıngıldaktan ultrason çekildi beyine bakıldı çok şükürki normal.Yarında çapaya gidicez kalça çıkığından şüphe etti doktor (bacak hareketleri kısıtlıymış) bakalım hayırlısı
CADIARZUbizim kıza çekme gereği duymadı dr.neden ki kızlar........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?