• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizi kesede kaç haftalıkken gördünüz

dyquus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2025
71
18
3
26
Merhaba🌸 ilk kontrolümde kese ve yolk sac göründü ama bebek görünmedi yarında kontrolüm var biraz endişeliyim ilk gebeliğim olduğu için. 6. Haftaya girdim yarın bebeğimi görebilir miyim sizler kaçıncı haftada gördünüz veya hangi Haftalarda görünüyor

Merhaba🌸 ilk kontrolümde kese ve yolk sac göründü ama bebek görünmedi yarında kontrolüm var biraz endişeliyim ilk gebeliğim olduğu için. 6. Haftaya girdim yarın bebeğimi görebilir miyim sizler kaçıncı haftada gördünüz veya hangi Haftalarda görünüyor
Ben 4üncü haftada keseyim 6ıncı haftada oğlumu görmüştüm canım ama herkesin aynı olmayabiliyo

Benim 6+0da hiç birşey yoktu, 6+6da lekelenme için gittim bebeği gördüm kalp atışı çok hafif vardı yeni oluşmuştu ama duyduk sukür

Ben 4üncü haftada keseyim 6ıncı haftada oğlumu görmüştüm canım ama herkesin aynı olmayabiliyo
Benim ilk gebeliğim o yüzden çok endişelendim 6. Haftaya girdim ve yarın kontrolüm var umarım görürüm bebeğimi sorun yoktur 🥹🌸

İyi akşamlar bende hamileyim ilk kan testinde öğrendim sonra alttan muayene oldum kese oluşmuş bebek görünmedi daha çok stres yaptım Salı günü kontrolüm var aynılarını yaşayanlar oldu mu çok merak ediyorum

Back