Bebek Beslenmesi Bebeğinizi inek sütüne nasıl alıştırdınız yardım

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

adiyef

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2008
548
5
96
42
Konya
kızım 1 yaşında inek sütünü bir türlü sevdiremedim.hergün deniyorum içmiyor.biberonla denedim,bardakla,kaşıkla verdim.muzla tatlandırdım.bir türlü alışmıyor.siz nasıl başardınız.yardım edin

aynı dertten muzdaripim malesef ,1,5 yaşını geçti hala içmiyor ,bir iki kaşık o da kaşıkla ,biberonla asla içimiyor ,bende çorbalarına ,muhallebisine katıyorum ,sütlaç yapıyorum ,napiyim başka yolla içmiyor ...
varsa bir kolay yolu ,bir çözümü bende dinlemek isterim ..

kızlar ben geçn bi dr un yazısında inek sütü için şöyle bişey okudum eğer bebeğiniz süt içmiyorsa soğuk verin diyor adam; yani sıcak içmek istemeyebilirlermiş. bi denesenize.
kutu süt de tercih edebilirsiniz belki de köylülerden alınan sütü sevebilirler. bilemeyiz herkesin tercihi farklı oluyor süt konusunda.
bazı sütlerin tadı çok hoş oluyor marka marka değişiyor onları bi deneyebilirsiniz.

çok sağolun kızlar da ben de soğuk denedim.bir de sıcak mı denesem.bir kaç tür süt de denedim.inşallah alışırlar,çok önemli gerçekten

merhaba ben ben sütün içine cici bebe bisküvi koydum verdim çok da sevdi alışana kadar cici bebe koydum şimdi ise bal koyuyorum her gece 400 ml iciyor

katılıyorum,damak tadıylan da alakalı,mesela ben soğuk ve şekersiz seviyorum.bebeğime de ılık ve şekersiz içiriyorum.kimbilir belki soğuk-sıck belki şekerli-şekersiz seviyolardır.deneme-yanlma yoluyla anlarsınız zatena.s. cicibebe de iyi bir çözüm...

arkadaşım mrb benim oğlumda 1 yaşında henüz yenı başladık başta içmedi sonra 1 yaş üstü bebek sütü aldım onlar biraz daha tatlı önce yarım ondan yarım ondan 2 3 gün verdim sonra tatlı olanı yavaş yavaş azalttım şimdi içiyor bir gecede 500 mg hemde:) ama diğer ark. dediğide doğru benımkıde sıcak içmiyo oda sıcaklığında ısıtıyorum ama bebek sütleri çabuk bozuluyo dışarıda bırakma çocuğun mıdesi bozulur kolay gelsın sevgiler

ayrıca cicibebeli vermeni tavsiye etmem bidaha hiç içmez normal sütü çocuğun çok zayıfsa ver ama bisküvi çok yağlı olduğu için çok kilo aldırıyor hem boş kilo çok vermek isteersende evde kendın yap :)

ben kzıma inek sutunu 19 aylıkken vermeye basladım o zaman bizim gibi bardaktan içmeye özeniyordu anne sutu de veriyordum gunde bir cay ardagı inek sutu de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…