Bebeğinizi ilk kez kucağınıza aldığınız o an

seneliya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2017
16
12
3
32
Sevgili anneler, bebişlerinizi ilk kez kucağınıza aldığınız o anda neler hissetmiştiniz? Sizin için nasıldı bu deneyim?

Hani bi laf varsa anlatılmaz yaşanır işte öyle bi duygu anlatmakla olmaz yaşaman lazım

Sen icimdeydin! Aylardir beni tekmeleyen sen miydin? Simdi nasil da uslu yatiyorsun kucagimda? Benimmisin gercekten? Ne kadar minik, ne kadar guze kokuyorsun! Tamam tamam aglama! Ben senin dilini henuz bilmiyorum, ogret bana dilini, senin her hucreni tanimak istiyorum... offff cok guzelsin evlat! Bilseydim bu kadar guzel oldugunu hic cikarir miydim icimden seni?

Inanılmaz bir andı,hıçkıra hıçkıra ağlamıştım. Bir de unutmadığım kokusu oldu. Nasil güzel kokuyordu,sonraları o kokuyu alamadım bir daha.

İnsan hiç görmediği tanımadığı bir canlıyı nasıl bir dk da bu kadar çok sevebilirdiyse öyle hissettim.hem mutluluk , hem endişe nasıl bakarım , nasıl korurum , nasıl bebeğime yetişebilirimli ama en önemlisi çok büyük korumacı anne olduğumu hissettim ...

Çok güzel bi duygu anlatılamayacak kadar güzel :) ihiihiih

Suan doğumunu bekleyen bir anne olarak kucagıma alır almaz icinden gülmeyi öğreticem benim melegim diyip kokusunu doya doya içime çekmeyi düşünüyorum

Kızımın pamuk gibi bembeyaz yuzune bakıp bakıp şükretmistim Allahima...cook guzel bi duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin...

Sürpriz olduğu ben genel anestezili iken şok lar içerisinde kaldım.aklım başıma gelene kadar zaman geçti.kızımin gelmesi maraton koşusu gibi oldu.hemen şimdi aniden gibi ilk gördüğüm zeytin kadar kara gözleri 2. Sokum çünkü kahverengi olsa bile en ilk tüm bebeler mavi yada lacivert gözle doğar sonra değişir diye biliyordum.3.şok yav hic en küçük giysileri bile doldurmaz mi bir çocuk.daha ufağı prematüre kıyafeti mi acaba dedim kendi kendime.4.şok en az .komik yutube videolarındaki bebekleri kadar kaşları catikti.

Ben kızımı kucagima alınca güldüm. Ne minik şey dedim:)) hep ağlamalı videolar izlemiştim ben 1 hafta sonra aglayabildim:))) çok güzel tarifsiz bir duygu. Şimdi 9 aylık ve ne ara büyüdün sen diyorum. Sarılıyor yaa iyi ki geldin kız diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…