• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebeğinizi günde kaç saat uyutuyorsunuz?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

nureda

mayıs gelini
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
44
0
86
38
Bursa
arkadaşlar merhaba benim 13 aylık bir kızım var sabah 8 de uyanıyor 11 gibi tekrar uykusu geliyor uyutuyorum. 1.5 saat kadar uyuyor. ama akşam üstü 17.00 gibi tekrar uyumak istiyor yine uyutuyorum. fakat bu sefer gece çok geç uyuyor vede tabi çok zor uyuyor sizin bebeklerinizin uyku düzeni nasıl günde sadece bir kez öğlen uyutmak istiyorum vicdanen rahatısız oluyorm bu seferde

aslında 1 yaşından sonra 1 kez gündüz uykusu yeterlı ama sabah erken kalkıyormus,öğlen uykusunu 11 degilde biraz daha geçce kaydırın,yorulduğu için daha uzun süre uyur böylece bir daha uyumasına gerek kalmaz,gece de erken yatar

benim kızım 10 aylık falandı aynı sizin kı gib gündüzi iki kez uyudğunda gece 11 ,12 lerde yatmaya başladı,bu hem cocuk için sağlıklı bır yatış saati değil hem de anne için yorucu,ben de öğlen uykusunu teke indirdim ama benim kızım sabahları 10 dan önce kalkmıyordu

şuan 20 aylık kızım,sabah 8 buckta uyanıyo,öğlen 1 ile 3 arası uyuyor,gece de 9-9 bucuk gibi yatıyor ama çocukların düzeni çok çabuk değişip bozulabiliyor..4 ay önce falan 1 hafta boyunca gece 1 den önce uyumadı kafayı yedim ,

sabah 7-8 gibi uyanyor öğlen 1 de 2 saat kadar uyur akşamda 10 da uyur 1 yaş sonrası için ideal olan bu öğlen tek uyku arkadaşın dediği gibi iki kere uyutunca gece geç yatıyorlar

arkadaşlar merhaba benim 13 aylık bir kızım var sabah 8 de uyanıyor 11 gibi tekrar uykusu geliyor uyutuyorum. 1.5 saat kadar uyuyor. ama akşam üstü 17.00 gibi tekrar uyumak istiyor yine uyutuyorum. fakat bu sefer gece çok geç uyuyor vede tabi çok zor uyuyor sizin bebeklerinizin uyku düzeni nasıl günde sadece bir kez öğlen uyutmak istiyorum vicdanen rahatısız oluyorm bu seferde

bu konuyu sanki ben açmışım gibi aynı şekilde çünkü benimde 13 aylık oğlum var 8 de kalkıyor 11 de uyuyor aksam 5 te tekrar uyumak istiyor gece geç yatıyor geç dediğim 22 de ama ben memnunum düzeninden gece erken yattıgı zamanlarda sabah 5 lerde hortluyoruz bu arada biz her gün bu saatlere sadık kalamıyoruz bazen öğlenleri uyumak bilmiyor öglen 13lerde uyuyor sonra gece tabi 21i zor yapıoruz bu sefer iste gece bir uyanıyor allahhhh tepemde dolaşıyor kalk yapıyor bana oyun oynamak istiyor yataktan iniyor çok sinir bozucu :)))

Bizim paşa 9.5 aylık.Saat 11 gibi ve ikindi 4 gibi uyur,akşamda 9-10 arası yatar.Yani gündüz 2 uykusu var.Tam 9 aylık olunca 2 uykuya düştü önceden 3 uyurdu.18 aya kadar iki uyku anormal değil korkma.Ama illa tek uyusun diyorsan öğlen saatini biraz ileri kaydır hem daha çok uyur hemde akşam erken yatar.

Benim kızımda 13 aylık bu yöntemle uyutuyorum bencede bebek ilk uyandığı saatten 4 yada 5 saat sonra uyutmaya çalışın 2 saat kadar uyutun yani öğlen uykusu 1 defa uyusun gecede sabah kaçta kalktıysa o saatte uyusun

Peki 4 aylık bebeğin uykusu nasıl olmalı ben ne zaman uyutabilirsem sükür diyorum hiç uyumuyor gündüz. Gece 11 yatış gündüz bazen hiç uyumadığı oluyor ve sürekli ağlıyor uyutamıyorum. Normalde kaç kez kaç dakikalık uyuması lazım gündüz? Böyle sıkıntı yaşayan var mı yardımcı olun bana

Back