Bebeğinizi gece saat kaçta uyutuyorsunuz?

Klmsand

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2023
14
5
25
Merhaba 3 aylık bir bebeğim var gündüz pek uyumuyor 1 buçuk 2 saati geçmiyor. Akşama yakın aşırı ağlamaları tutuyor uyuyamıyor diye bu sefer erken yatıp gece saat 1 de kalkıyor sonra sonra 3 ve 6 da. Nadiren gece boyu uyuyor. Gece boyu uyması için ne yapıyorsunuz ve saat kaçta uyutuyorsunuz

Merhaba 3 aylık bir bebeğim var gündüz pek uyumuyor 1 buçuk 2 saati geçmiyor. Akşama yakın aşırı ağlamaları tutuyor uyuyamıyor diye bu sefer erken yatıp gece saat 1 de kalkıyor sonra sonra 3 ve 6 da. Nadiren gece boyu uyuyor. Gece boyu uyması için ne yapıyorsunuz ve saat kaçta uyutuyorsunuz
Üç aylık bebek gece boyu uyumaz

3 aylıkken oğlum kolikti. Gece 2'ye kadar ağlar bağırırdı. Sonra uyuyakalırdı. Bebekler gece gündüz kavramını zamanla öğreniyor.
2 yaşına kadar gece boyu uyumuyor bebekler. Mutlaka uyanıyorlar

Akşam 8bucukda sabaha 7ye kadar uyur. 3 aylikda beri.suan 6aylik. Erken doğum yaptım hastanede 2aylik kuveste yattı gece ağladığı söylediler.simdilik uyuyor.gece uyanmaz telefonum alarmi kuruyorum mama için. Uyuyarak icer

3 aylık bebek Gece boyu uyumaz . En fazla 3 saaatte bir kalkar beslenmek için . 5-6 . Ayrdan sonra uyku rutini ve uyku satlerini ayarlayabilirsiniz . Ozamn bile gece beslenmek için kalkacaktır.

Akşam 8bucukda sabaha 7ye kadar uyur. 3 aylikda beri.suan 6aylik. Erken doğum yaptım hastanede 2aylik kuveste yattı gece ağladığı söylediler.simdilik uyuyor.gece uyanmaz telefonum alarmi kuruyorum mama için. Uyuyarak icer
Bende aynı şekilde mıkırdanmaya başladığı zaman uykusunda besliyorum hiç yerinden kaldırmadan ama tekrardan yine uyanıyor. Evde aşırı sıcak ondan da olabilir sanırım

3 aylık bebek Gece boyu uyumaz . En fazla 3 saaatte bir kalkar beslenmek için . 5-6 . Ayrdan sonra uyku rutini ve uyku satlerini ayarlayabilirsiniz . Ozamn bile gece beslenmek için kalkacaktır.
Gece boyu uyuduğu zamanlar oldu. İlk zamanlar da besleyip direkt yatağına koyduğumda sallamadan uyurdu kendi kendine ama bazen hep yaptığı şeyleri birden yapmamaya başlıyor acaba diyorum ben mi bir şeyi atlıyorum yada yanlış yapıyorum

3 aylıkken oğlum kolikti. Gece 2'ye kadar ağlar bağırırdı. Sonra uyuyakalırdı. Bebekler gece gündüz kavramını zamanla öğreniyor.
2 yaşına kadar gece boyu uyumuyor bebekler. Mutlaka uyanıyorlar
Her akşam mutlaka dışarı çıkarıp hava aldırıyoruz eve gidene kadar hiç uyanmıyor bazen 4 saati bile buluyor uyuması artık ben kaldırıp beslemeye çalışıyorum ama eve gelir gelmez uyanıyor. Dışarıda ki uykuyu evde yapmıyor. Bazen gece boyu uyuyor bazen uyuyamıyor diye ağlama krizlerine giriyor yani ortası yok ne yapacağımı bilemedim. Rutin oluşturmaya çalışıyorum ama gündüz de çok çok az uyuyor ama şu an ilk defa 3 saattir uyuyor mesela sorunu anlayamıyorum. Diş çıkarıyor ondan mı böyle yapıyor

Gece boyu uyuduğu zamanlar oldu. İlk zamanlar da besleyip direkt yatağına koyduğumda sallamadan uyurdu kendi kendine ama bazen hep yaptığı şeyleri birden yapmamaya başlıyor acaba diyorum ben mi bir şeyi atlıyorum yada yanlış yapıyorum
Çok normal 3. Ay dünyaya geldiklerini anlıyorlar anne karnı da olmadıklarını meme reddi başlıyor etrafa ilgisi artıyor gözler fildir fildir olur mutsuz mızmız. 4. Ay uyku gerilemesi in babasinin yaşandığı ay ki benim Ramazan'a denk gelmişti gece sahura bizle kalkardi🥴 mecbur 2 saat uyumazdi . Buda geçici 5. Ay gibi uyku saatlerini ve rutinine geçersiniz. Bu günler geçici bir bakmışsın büyümüş . Bu zamanları kendimize eziyet değilde hediye olarak görün. İlk 4 ay ayakta kucakda evi gezdirerek geçirdim tek başıma kışa denk geldi dışarıda cikamiyorum . Eşim eve gelince yemek yaptım. Temizlik yaptım elimden geldiğince. Emen bebek böyle oluyor inan . Bahar gelince canım sıkıldıkça kendimi sokağa attım. Bebek arabasinda durmazdi kucak isterdi öyle böyle bindire bindire bir süre sonra kucak istemeden oturmaya başladı. Şuan 20 aylık ve bebek arabasında sorunsuz duruyor . Bence birazda istikrar ve sabır önemli. Instagram da uyku saatleri konusunda yardım alacağın çok sayfa var ayına göre uyku saatlerini ayarlayabilirisn. Gündüz uzun uyutma akşam 6dan sonra uyutma 8.30 gibide gece uykusuna yatır sabahda 6- 7-8 kalkar yatakdan sonrası 2-2.5 satte bir 2 uyku 1 saati geçmeyen son 3. Uyku şekerleme gibi 45 dk maksimum bu şekilde bir rutin oluşturmaya çalış hemen uymasını bekleme zamanla sabırla uygularsan ilerde rahat edersin. En azından nefes alacağın saatlerin olur gece uykusuna yattikdan sonra.

Son düzenleme:
Benim dé bebeğim pek uyumazdı hatta 6. Aya kadar akşam 8 ile 12 ye kadar bi eşref saati olurdu çok zor günlerdi ne bende nede esim de dururdu şimdi 8 ay olucaz inşallah dış çıkarma döneminde o kadar ki kadar olmasada hala gece 11 12 den önce uyutamiyorum gece 2 3 gibi beslenmeye kalkiyo sonra sabah 6ya kadar uyuyo en kesintisiz uyku saati o gece 2 3 ile 6 7 arasi gunduz de uyursa en fazla yarim saat uyur bugun kaç kere sinir kirizi geçirdim hatta allah yardımcınız olsun

X