Bebek Beslenmesi bebeğinizi beslerken tv seyrettiriyormusunuz?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

mayalihamur

scarface
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2008
1.354
1
116
Aydın
offf ya iki günde olanlar oldu. dün annemler bebeği beslerken otomatik tv açıktı ben misafirlerle ilgilendiğim için ilgilenemedim.bugün kahvaltıyı zaten odasında yapıyoruz sorun yoktu ama öğlen olunca salona geçtik (odasından sıkıldığı için hep öyle yapıyoruz) durmadan boş tv ye baktı durdu bişi yemedi (ki sebze çorbasına bayılrı)dayanamadım açtım bende (( şimdi uyuyor çok pişman oldum. babasıda tv kolik yanında açılsa bile ilgilenmiyordu eskiden yada bakıp geçiyordu ama yemek zamanı mutlaka kapatırdım. çok sinir oldum bu duruma ya.
siz nasıl yapıyorsunuz bebeğinizi beslerken?

bakıyorum hemen hemen bütün bebekler tv yle ilgileniyor benimkide dönüp bakmıyor bile bir terslik vat bu işte.Benimkide camda yemek yemeği çok seviyor hava güzel olunca bazenyediriyorum mutlu olsun diye.

valla benim dana 2 yaşında olacak hala reklamsız yemiyor tam bir tv düşkünü bebekliğinden beri açmayıncada evi başına yıkıyor:)) şimdi birde trt çocuk çıktı:)) bişi olmaz yemek yerken baksın doktorlar 2 saatten fazla süre için zararlı diyorlar..

Enes de maalesef reklamsız yemiyo nefret ediyorum bu durumdan sabahları reklam bulcam diye göbeğim çatlıyo
buna da kayınvaldem alıştırdı sağolsun tv ye bakıyodu arada ama şimdi reklamsız hayatta yemiyo ((((

2 gündür tvyi açmıyorum pek bişide yemiyor hastalıktan genede inat ettim açmıcam yerken. tv seyrederek yiyen bebekler yemeğin tadını alamıyorlarmış. tv ye odaklanıyorlarmış. gerçi bizde oyunla yediğimizden oyuna odaklanıyoruz yemeğe değil ama.

nromalde pek takılmıyo ben yemek yerken açıyorum yoksa açmıyor ağzını.yani mecbur kalınca açıyorum sadece.

benim oğlumda aynı canım gece bahçesi oynarmısın benimle bernard çok seviyo bende sadece onlar çıkınca açıyorum sonra bitince tv yi kapatıyorum ama bunu sorun yapma bence aman aman bi sorun diil yememesi çok daha küçük bir sorun ayrıca 1 yada en fazla 2 saat izleyebilir.

bu kadar takma bence yemegini yesin vitaminlerini alsın öğün atlamasında gerisi boş...

ya beni korkutan aslında eşim. 3 aylıktan beri tv karşısında yemiş hala öyle yiyor ve kesinlikle damak tadı yok. 56 kg :)) ona benzesin istemiyorum zaten başımda bi tane var sadece ekmeküstü ve ekmekarası yer kayınvalidem öyle alıştırmış ne meyve ne sebze offf o yüzden bu kadar takıntılıyım yoksa önemli olan elbette vitaminlerini alması.

benim cimcimede reklamsız yemiyor eğer çok isterse öle yiyor.bazen reklam bulması çok zor oluyor.ara dur artıkdelikafadulden

ahhhh ah bizde tam bir luli tv meraklısıyız televizyonu kapatınca çığlık atıyo sinirden ama sabah uyandığı gibi tv kapalıysa o gün hiç aramıyo bi kere açarsak kapatamıyoruz

benim oğlum da reklamlara bayılıyo.ama yemek yedirirken reklam görsün ağzındakini yutmayı unutuyo öyle bakıyoki tvye.ben de kapatıp yediriyorum..

Evet aynı dertten bizde de var malesef yemek dışında da tv açtığım anda gözü tv de oluyor yürüteçle dolaşırken bile bi abakıyorum tv önünde durmuş izliyor oofff nasıl vazgeçcek bilmiyorum sayesinde bizde seyredemiyoruz sıpanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…