bebeğinize yastık

Yine ben.. İlk ay yan yatırma yastığı kullandım sadece. Sırt üsütne devrilirse tıkanmasın diye.. Ama artık yan yatırma yastığı sıkacak gibi geldiğinden yana yatırıp organik bir yastık aldım A4 defter kadar arkasını onunla destekliyorum

arkadaşlar ben yan yatıra yatıra kızımın kafası yamuldu yumurta oldu.ne kadar düz yatırsam da dönüyo.yastıklarla tutturmaya çalışıyorum bu seferde çığlığı basıyo kontes.Bana bi akıl verin ya böyle kalırsa..

arkadaşlar ben yan yatıra yatıra kızımın kafası yamuldu yumurta oldu.ne kadar düz yatırsam da dönüyo.yastıklarla tutturmaya çalışıyorum bu seferde çığlığı basıyo kontes.Bana bi akıl verin ya böyle kalırsa..

Benim oğlumda düz yatmaktan pek hoşlanmıyor. Zaten uyurken boğulur diye hiç yatırmıyor. Uyanık olduğu zamanlarda oyuncak, ayna göstererek kandırarak yatırıyorum ama merak etme düzelirmiş zamanla

sevgili eylülüm benim oğlum uyanıkken ben yanındayken hep sırtüstü ve düz yatıyo suan cok düzgün canım sende uyanıkken ve yanındayken düz yatırmaya calış

bebek gelişimi kitaplarında ve dr önerilerinde 2 yaşına kadar yastık kullanmayın deniliyor.hem boyun gelişimi için hemde ani ölümler için zararlı.benim kızım yastıksız yatıyor.

ben gayet oldukça alçak 1 2 cm elyaf bi yastık kullanıyorum kafasının arkası kızarmasın diye sert geliyor ve kıpkırmızı oluyor kafasının arkası her ne kadar yan yatırsamda dönüyo yine sırt üstü yatmaya

aynen bende senin gibi elyaftan ve cok ince bir yastik kullaniyorum yoksa kafasinin ardi kizariyor

benim oğlum da hep bir tarafa yatardı. onu ne kadar çevirsemde kendi istediği tarafa yatar.Yastıkla destekleyin ve gündüzleri devamlı öbür tarafa yatırmaya çalışın. Dr. sorduğumda düzeleceğini söylemişti ve zamanlada düzeldi zaten.

canim ben almanyada yasiyorum dordune basacak bir oglum dort aylikta kizim var...ogluma uc yasina kadar yastik kullanmadim sakincali zaten sirt yapisi icin .basinin altina tulmetti katlayip koyuyodum terlemesin diye daha yeni yastik kullaniyo..kizimda dort aylik onuda osekilde buyutmek istiyorum

kızlar ben 31 hafta hamişim...bogulmayı önleyici yastık aldım..kullanılamaması gerektigini bilmiyordum..bu yastıktan kullanıpta memnun kalmayan varmı...

X