bebeğinize yastık

ozzytoygar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2008
191
0
arkadaşlarım bebeklerinize yastık kullanıyormusunuz?ne tür yastık(elyaf,pamuk,kuştüyü...)kullanıyorsunuz?bizim dr umuz 1 yaşına kadar kullanmayın demişti boyun gelişimi için.sizler napıyorsunuz?:sm_confused:

ben yatasın bebek yastıgını aldım ama suan yastık kullanmıyoruz.oglum 2.5 aylık suanda

canim benim oglum 1 bucuk yasinda o yastiga cok merakli ama o uyuduktan sonra ben yastigi kaldiriyorum. Dogru degil bence yastik kullanmak benim annem ayni hatayi bizde yapmis ablamda bende sikintisini cekiyoruz sürekli boyun ve bel agrisi sikayetim var. Anlican hiiiic ama hic tavsiye etmiyorum.

ben kullanıyorum oglum yastıksız uyumuyor hatta drumuzda kullanmayın demedı annem banada kullanmıs ama bı sorun yasamadık allaha sukur 3 kardes yastıgımız sılıkonlu bebek yastıgı

yaa vallahi harikasınız bayanlar...daha neler neler öğreneceğim sizlerin sayesinde...
iyiki varsınız....

bende kullanmıyorum aslında ama almayı düşünüyordum.oğlumun yatagının baş tarafını 45 derece kaldırdım sizede tavsiye ederim özellikle bebeği küçük olanlara kusarsa soluk borusuna kacıp boğulmasın diye.

ya bende kullanmak istemiyorum ama yastıksız yatırdığımda kustuğunda kusmuğu burnundan geliyo tıkanıyo bebeğim ama yastıkla yatırdığımda problem yaşamıyoruz normal ağzından çıkıyo o zman.

Bebekler bir yaşlarına kadar yastıksız yatırılmalı.. Çünkü ani bebek ölümleri genelde yumuşak yastıklar nedeniyle bebeklerin nefessiz kalmasından kaynaklanıyor..Bebeğinizin yatağı ortopedik sert yatak olmalı ve yastık kullanılmamalı.. Ayrıca bazı bebek mağazalarında bebeklerin boğulmasına engel olan delikli ve oldukça alçak yastıklar satılıyor onlarda illaki yastık kullanmak isteyen ve bebeğinde kusma problemi olan annelerde işe yarayabilir..

bende kullanmıyorum 1 yaşına kadarda kullanmayı düşünmüyorum...aldığım zamanda elyaf düşünüyorum..çok daha yumuşak oldukları için..

biz hiç kullanmadık kızıma gayet rahat uyuyor
güvenli yan yatıl yastıgı almıstım ama onuda kullanmadık

dr cocuklarin 2 yasina kadar yastiksizyatirmayi oneriyor benim kizim 2 aylik olucak nerdeyse sadece iki yanina yan yatirirken ozel ucgen yastiklardan kullandim heleki kustuyu yastik alerjiye davetiye sakin bebekleri yaklastirmayin bile dr evdekileri kaldirin dedi astim alerji gibi hastaliklari tetikliyormus daha o yasta bile

ben gayet oldukça alçak 1 2 cm elyaf bi yastık kullanıyorum kafasının arkası kızarmasın diye sert geliyor ve kıpkırmızı oluyor kafasının arkası her ne kadar yan yatırsamda dönüyo yine sırt üstü yatmaya

bende alt açma takımının yastığını kullanıyorum doğduğundan beri yumşacık daha çok rahat ediyormuş gibi geliyor bana.

Ben chicconun boğulma yastığından 8 tane alıp birbirine diktim yatak şekline getirdim yatağının üzerine koydum. Sadece tek başına koymuyorum. Daha oğlum çok ufak 12 hafta 3gün lük

X