Bebeğinize nasıl tavuk seçiyorsunuz?

gultug

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Mart 2024
40
19
25
Merhaba anneler ek gıda döneminde bebeğinize hangi tavuğu yediriyorsunuz nereden alıyorsunuz tecrübelerinize ihtiyacım var

Ben tavuk eti çok yedirmemeye çalışıyorum. Yedirdigim zaman da genelde güvenilir marketten bilinir markalardan alıyorum. Daha çok kirmizi et, balık şeklinde veriyorum

Ben tavuk eti çok yedirmemeye çalışıyorum. Yedirdigim zaman da genelde güvenilir marketten bilinir markalardan alıyorum. Daha çok kirmizi et, balık şeklinde veriyorum
Bende ilk defa vereceğim sizin gibi çok sık yedirmeyi düşünmüyorum nereden alacağım konusunda da tereddüt ettim teşekkür ederim

Merhaba anneler ek gıda döneminde bebeğinize hangi tavuğu yediriyorsunuz nereden alıyorsunuz tecrübelerinize ihtiyacım var
Eğer gerçek bir köy tavuğu bulamıyorsanız balık verin. Market tavukları hangi marka olursa olsun sağlıklı degil. Tabi sadece yemle beslenen 2 ayda tavuk olanlar da sağlıklı değil. Gerçek Köy tavuğu çok kilolu olmaz cılız olur ama kaynatinca sarı yağ dolar,çabuk pismez, suyu yoğun ve lezzetlidir. bunlara dikkat edin.

File marketlerde organik tavuk var onlardan alabilirsiniz. Bilmediğiniz denetiminin yapılmadığı kişilerin sattığı tavukları almayın derim ben tavuk çok çabuk hastalık kapabilen bir hayvan denetim şart tavukta maalesef köylerde kimse bu şeylere dikkat etmiyor. Yine de vermemek en iyisi

Ben de köy tavuğu diye güvenip almam açıkçası bilinçli üretim yapmıyorlar. Orvital markasını biliyorum organik migros-macro da satılıyor bir de nebyan doğal da organik tavuk var. Ben daha vermedim 9. ayda verebilirsin dedi doktorum ama tavukta ısrar etmiyorum kuzu eti ve balık daha önemli dedi. Bir de o paralara kuzu eti alırım daha mantıklı Orvital bütün tavuğun kilosu 400 tl diğeri de aynı fiyat.

X