O ozmclk Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Ocak 2015 9 0 1 11 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi geve #41 bernagy .!.: Ablamin ilk gebeliginde 8 ay kiz dediler snra erkekmoldumis dediler :) Allah gonlunuzden geceni nasip etsin benim dualarim kabul oldu ins sizinde olur bir kizim var birde oglum olacak allah nasip ederse :) Genişletmek için tıkla... Amiiiiin canım çok teşekkür ederimÇok sevindim senin adınaRabbim aynı sevinci banada yaşatsın inşallah
bernagy .!.: Ablamin ilk gebeliginde 8 ay kiz dediler snra erkekmoldumis dediler :) Allah gonlunuzden geceni nasip etsin benim dualarim kabul oldu ins sizinde olur bir kizim var birde oglum olacak allah nasip ederse :) Genişletmek için tıkla... Amiiiiin canım çok teşekkür ederimÇok sevindim senin adınaRabbim aynı sevinci banada yaşatsın inşallah
bernagy ♥ Canım Kızım ♥ Canım Oğlum ♥ Kayıtlı Üye 30 Ağustos 2014 596 258 83 34 11 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi geve #42 ozmclk .!.: Amiiiiin canım çok teşekkür ederimÇok sevindim senin adınaRabbim aynı sevinci banada yaşatsın inşallah Genişletmek için tıkla... Amin canim ins :)
ozmclk .!.: Amiiiiin canım çok teşekkür ederimÇok sevindim senin adınaRabbim aynı sevinci banada yaşatsın inşallah Genişletmek için tıkla... Amin canim ins :)
simeranyam defne, giray Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2011 301 63 323 11 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi geve #43 Banada 12+6 da kiza benziyor dendi. doktor tecrubeli bir doktor olunca kiza inandim. 19+4 te erkek dendi.
Banada 12+6 da kiza benziyor dendi. doktor tecrubeli bir doktor olunca kiza inandim. 19+4 te erkek dendi.
Merve pamuk Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Şubat 2015 1.857 537 123 33 11 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi geve #44 Bana da hep erkek istiyordum doktoe 15bhaftalikken kiza benziyo dedi deisecek gibi geliyoo bakalmim 5 gune belli olacak anneler hissedermi ???
Bana da hep erkek istiyordum doktoe 15bhaftalikken kiza benziyo dedi deisecek gibi geliyoo bakalmim 5 gune belli olacak anneler hissedermi ???
E eyham Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 28 Ekim 2014 539 170 63 11 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi geve #45 Ah ah inşallah rabbim banada gum isteyen hamişlerede erkek evlat masip eder.ben haftaya gidecem daha erken yani 5 haftalık benimki.
Ah ah inşallah rabbim banada gum isteyen hamişlerede erkek evlat masip eder.ben haftaya gidecem daha erken yani 5 haftalık benimki.