- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
12.haftaydı ense ve burun ölçüsü için gitmiştim..Bide bu hafta gittim14.haftamdayım
o zaman hala umudum var demek :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12.haftaydı ense ve burun ölçüsü için gitmiştim..Bide bu hafta gittim14.haftamdayım
13 haftalıkken kız dedi doktor 17 haftadda öğrendikki erkek :)
Bizim bebiş 3sene bekleyip sonra kendiliğinden gelince cinsiyetini bi önemi olmadı.sağlıklı olsunda kız erkek farketmez ama allah nasip ederse ikincisi için bende kız istiyorumseninle günlerimiz aynı bende ense ölçüsü için gitmiştim doktor ense kalınlığı iyi %90 erkek deyince eşimde anlamış ki ensesi kalın onun için erkek anlamış bu kadar kesin konuşunca çok canım sıkıldı kızım olsun çok istiyorum 16. haftada tekrar gidecem bakalım ne olacak
12. Haftada Renkli ultrasonla mı baktırmıştın canım , ben de 12. Hafta da baktırdım kıza benziyo ama belli değil dedi renkli ultrasonla bakmıştı .. değişebilir mi sizce12.hafta %90 kızdı, 15. hafta %1500 erkek aha bu da pipisi deyip ultrason fotosunu elime verdiler arkadaşım
Merhaba canım bişe sormak istiyorum 13 haftalıkken renkli ultrasonla mı baktırmıştın13 haftalıkken kız dedi doktor 17 haftadda öğrendikki erkek :)
yok canım normal ultrasonda bakılmıştıMerhaba canım bişe sormak istiyorum 13 haftalıkken renkli ultrasonla mı baktırmıştın
12. Haftada Renkli ultrasonla mı baktırmıştın canım , ben de 12. Hafta da baktırdım kıza benziyo ama belli değil dedi renkli ultrasonla bakmıştı .. değişebilir mi sizce
Yarama parmak bastin. Benim ikizlerim var. 16. Haftada biri erkek digeri belli degil dendi. 18. Haftada biri erkek digeri kesin kiz dendi. 20. Hafta da kiz olaninda erkek oldugunu ayrintili ultrasonda ogrendik. 22. Haftda baska bir dr.la ikisinin de erkek oldugunu teyit ettik.
Kiz evlat sahibi olmayi cok isteyen esimdeki yikimi hic anlatmayim size
Benimkide geri degisse keske :)bana da 12. haftada kız dendi. dr um prof olduğu için biz de kıza odaklanıp değişceğini düşnmedk :) geçen hafta öğrendk ki erkekmş :)
Abla için ne büyük sürprizİnşallah bende buraya bebiş erkekmiş diye yazabilirim kızlarDualarınızı eksik etmeyin inşallahAblamin ilk gebeliginde 8 ay kiz dediler snra erkekmis dediler :)
Allah gonlunuzden geceni nasip etsin benim dualarim kabul oldu ins sizinde olur bir kizim var birde oglum olacak allah nasip ederse :)Abla için ne büyük sürprizİnşallah bende buraya bebiş erkekmiş diye yazabilirim kızlarDualarınızı eksik etmeyin inşallah