• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık bebeğinize kız denip sonradan erkek oldumu:)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
12.haftaydı ense ve burun ölçüsü için gitmiştim..Bide bu hafta gittim14.haftamdayım

seninle günlerimiz aynı bende ense ölçüsü için gitmiştim doktor ense kalınlığı iyi %90 erkek deyince eşimde anlamış ki ensesi kalın onun için erkek anlamış bu kadar kesin konuşunca çok canım sıkıldı kızım olsun çok istiyorum 16. haftada tekrar gidecem bakalım ne olacak

seninle günlerimiz aynı bende ense ölçüsü için gitmiştim doktor ense kalınlığı iyi %90 erkek deyince eşimde anlamış ki ensesi kalın onun için erkek anlamış bu kadar kesin konuşunca çok canım sıkıldı kızım olsun çok istiyorum 16. haftada tekrar gidecem bakalım ne olacak
Bizim bebiş 3sene bekleyip sonra kendiliğinden gelince cinsiyetini bi önemi olmadı.sağlıklı olsunda kız erkek farketmez ama allah nasip ederse ikincisi için bende kız istiyorum:-)

12.hafta %90 kızdı, 15. hafta %1500 erkek aha bu da pipisi deyip ultrason fotosunu elime verdiler arkadaşım :D

12.hafta %90 kızdı, 15. hafta %1500 erkek aha bu da pipisi deyip ultrason fotosunu elime verdiler arkadaşım :D
12. Haftada Renkli ultrasonla mı baktırmıştın canım , ben de 12. Hafta da baktırdım kıza benziyo ama belli değil dedi renkli ultrasonla bakmıştı .. değişebilir mi sizce

12. Haftada Renkli ultrasonla mı baktırmıştın canım , ben de 12. Hafta da baktırdım kıza benziyo ama belli değil dedi renkli ultrasonla bakmıştı .. değişebilir mi sizce

normal ultrasondu canım şu genital nub var ya ondan tahmin etti sanırım dedi zaten 16. haftada iyice emin oluruz şimdi alışveriş yapmayın diye

Yarama parmak bastin. Benim ikizlerim var. 16. Haftada biri erkek digeri belli degil dendi. 18. Haftada biri erkek digeri kesin kiz dendi. 20. Hafta da kiz olaninda erkek oldugunu ayrintili ultrasonda ogrendik. 22. Haftda baska bir dr.la ikisinin de erkek oldugunu teyit ettik.
Kiz evlat sahibi olmayi cok isteyen esimdeki yikimi hic anlatmayim size

Ooooo konu cok eskiymis yaaw sazanlik yaptim. Kizimiz coktaan buyumustur de okula bile gidiyordur

P
Yarama parmak bastin. Benim ikizlerim var. 16. Haftada biri erkek digeri belli degil dendi. 18. Haftada biri erkek digeri kesin kiz dendi. 20. Hafta da kiz olaninda erkek oldugunu ayrintili ultrasonda ogrendik. 22. Haftda baska bir dr.la ikisinin de erkek oldugunu teyit ettik.
Kiz evlat sahibi olmayi cok isteyen esimdeki yikimi hic anlatmayim size

Benim esimde tam tersi oglum olacak derken kiz bebek haberini aldi hala da aklinda bi suphe acaba donermi erkege diyo garibim. Hos onun yuzunden bende kendimi erkege hazirlamisim hic farkinda degilim. Bende diger ultrasonumu beklemiyorum desem yalan olur :)

bana da 12. haftada kız dendi. dr um prof olduğu için biz de kıza odaklanıp değişceğini düşnmedk :) geçen hafta öğrendk ki erkekmş :)

:) bilmiyorum ki artık, bizm de kafamz karıştı ama artık değişeceğini sanmıyorum çünkü pipisini ben bile gördüm :)

Kızlar Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahBana 16 haftalıkken kız dendi,ilk bebeğim hep erkek olacakmış gibi hissediyordumacaba yanılma olmuş olabilirmidua edelim gönlümüzdekileri kucaklarımıza versin Allah'ım

Ablamin ilk gebeliginde 8 ay kiz dediler snra erkekmis dediler :)

Ablamin ilk gebeliginde 8 ay kiz dediler snra erkekmoldumis dediler :)
Abla için ne büyük sürpriz:KK57:İnşallah bende buraya bebiş erkekmiş diye yazabilirim kızlar:KK36:Dualarınızı eksik etmeyin inşallahHoppa
Allah gonlunuzden geceni nasip etsin benim dualarim kabul oldu ins sizinde olur :KK66: bir kizim var birde oglum olacak allah nasip ederse :)

Back