• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık bebeğinize kız denip sonradan erkek oldumu:)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

geve

EGEM
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
92
4
96
47
Diğer
kızlar bebeğime 4.ayda kız denildi sizce bir sonraki ay erkek olurmu:)cinsiyetlerde özellikle kızda sonradan değişebiliyomuş böle bi durum yaşayanınız varmı?

mesela bennn.16.haftada kız 17. haftada erkek oldu bebeğim.ama ben de pipisini gördüm erkek yani olabiliyor canım

banada kızda yanılma payı yok dediler erkek diyip kız oluyomuş kordon bağıyla alakalı olarak ama kızsa kız demişlerdi demekki her türlü süprize açık olalım:)teşekkürler bayanlar:1:

banada 1997 senesinde tek kız demişlerdi ama erken doğumla çift erkek oldu yani ikiz erkek bebek annesi oldum:70::70::70:
Aman Allah ım:52::52::52: bu nasıl bir şey canım ya inanılmaz.Allah bağışlasın.ne hissettin anlatsana ayrıntılı çok merak ettim.benim de ikiz oğullarım var 3 yaşındalar.5 aylık da hamileyim bu da erkek ama ben pipisini gözümle gördüm.3 doktor da tek dedi.gene de içimden hep acebaa ikiz olabilir mi diye geçiyor.nasıl görmediler senin bebeklerin ikiz ve erkek olduğunu.bi daha bebeğin oldu mu ikiz erkek annesi olmak nasıl bişey büyümüşlerdir şimdi.anlatır mısın biraz.tecrübelerine ihtiyacım var

Aman Allah ım:52::52::52: bu nasıl bir şey canım ya inanılmaz.Allah bağışlasın.ne hissettin anlatsana ayrıntılı çok merak ettim.benim de ikiz oğullarım var 3 yaşındalar.5 aylık da hamileyim bu da erkek ama ben pipisini gözümle gördüm.3 doktor da tek dedi.gene de içimden hep acebaa ikiz olabilir mi diye geçiyor.nasıl görmediler senin bebeklerin ikiz ve erkek olduğunu.bi daha bebeğin oldu mu ikiz erkek annesi olmak nasıl bişey büyümüşlerdir şimdi.anlatır mısın biraz.tecrübelerine ihtiyacım var
minikkuzum önce merhaba çocuklarınıda Allah bağışlasın analı babalı büyüsünler inşallah gerçekten çok şaşırdım benim için bir mucizeydi sanki tek kız beklerken çift erkek düşünün artık ogün doğuma kadar ultrasona 3 kere girdim anlamadılar işte birincisi doğduktan sonra hiç doğum yapmamış gibi sancım bitmedi 5 dakika sonra ikinci bebek doğdu gerçekten inanması zor çok şaşırdım gülümmi ağlayayımmı ne yapcamı bilemedim ailem herkes şok oldu bebeklerim erken 7 aylık pramatüre olarak doğdular sonradan doğanda solunum yetersizliği oldu yoğun bakımda 3 gün yaşayabildi ikizimin tekini kaybettim melek oldu yani şimdi birinci bebek büyüdü 14 yaşına geldi erken doğduğu için yaşıtlarından hala bir yaş ufak duruyor ondan sonra bir daha çocuk düşünmedim zaten bir abisi var zaten ikizçocuklara çok hevesle bakar imrenirdim hele aynı giydirmiyolarmı çok seviyorum işte
eskiden ultrasonlar renkli değil di duymuşsundur şimdiki hamileler daha şanslı unutmadan söyleyeyim 5 aylık hamileymişsin Allah tamamına erdirsin.

Cnm yiğenimde yaşadık biz...9.aya kadar kız dediler.Bizde 1 ton pembe giysi hazırladık.Doğdu erkekk..:53:Zavallım 1 yaşına kadar pembiş gezdii....:27:

ALRAMUR Allah bağışlasın oğullarını diğeri de melek olmuş cennette annesini bekliyor sevgilerimi yolluyorum ona da.teşekkür ederim anlattığın için.normal doğum yapmışsın ne güzel tabi erken doğuyorlar o zaman.bi de o zamanki imkanlarla şimdikiler biraz farklı tabi.Allah bu yavrularına ömür versin.benim çocuklar da biraz ufak özellikle biri 1.900 gr doğmuştu o çok çıtı pıtı.bilmiyorum böyle mi kalacak.sağlıklı olsunlar da gerçi önemli olan o.evet bu bebeğim de erkek evin içi erkek dolacak bi de babaları anaam bilmiyorum ne yapacam:53: Allah büyük tabi.:71:hepsi birbirinden güzel

[COLOlR="black"]bendee 3.5 aylık hamileyim doktor baktı baktı ben bi pipi göremiorum kız herhaldeee %80 kız amaa bazı erkek bebeklerin bu ayda pipisi küçük oluor anlaşılmıorrr ..kesin bi sonuç için bi ay daha beklielimmm...ama %80 kız gibi dedi........bizde kesin sonuç alamadık die bi tuaf oldukkk belkii ufak tefek hazırlıklara başlardım ama nasıl başlim diomm...hiç aşermedim canım sadce geçen ay güllaç istediii onuda hiç bi yerde bulamadık ramazanda oluormuşşşş:9:...ne yapimmm yaa kızmıdır acabaa hep erkek dğmuştu içimee herkeste snein erkek dediii...tedirgin oldum bişide alamıomm...kesinn sonuç yok diee....ama %80 kız dediii.....en azından şimdilikk kız ismi düşünüommm...ne yapsam bilmiommmm/B][/COLOR]

ALRAMUR Allah bağışlasın oğullarını diğeri de melek olmuş cennette annesini bekliyor sevgilerimi yolluyorum ona da.teşekkür ederim anlattığın için.normal doğum yapmışsın ne güzel tabi erken doğuyorlar o zaman.bi de o zamanki imkanlarla şimdikiler biraz farklı tabi.Allah bu yavrularına ömür versin.benim çocuklar da biraz ufak özellikle biri 1.900 gr doğmuştu o çok çıtı pıtı.bilmiyorum böyle mi kalacak.sağlıklı olsunlar da gerçi önemli olan o.evet bu bebeğim de erkek evin içi erkek dolacak bi de babaları anaam bilmiyorum ne yapacam:53: Allah büyük tabi.:71:hepsi birbirinden güzel
Eeee ne diyelim Allah kolaylık versin sana kendimden biliyorum bendede eşimle beraber 3 erkek oluyor fakat ne mutlu bize Anneliğin ne denli kutsal olduğunu biliyoruz kız erkek farketmez Allah eksikliklerini göstermesin.

[COLOlR="black"]bendee 3.5 aylık hamileyim doktor baktı baktı ben bi pipi göremiorum kız herhaldeee %80 kız amaa bazı erkek bebeklerin bu ayda pipisi küçük oluor anlaşılmıorrr ..kesin bi sonuç için bi ay daha beklielimmm...ama %80 kız gibi dedi........bizde kesin sonuç alamadık die bi tuaf oldukkk belkii ufak tefek hazırlıklara başlardım ama nasıl başlim diomm...hiç aşermedim canım sadce geçen ay güllaç istediii onuda hiç bi yerde bulamadık ramazanda oluormuşşşş:KK9:...ne yapimmm yaa kızmıdır acabaa hep erkek dğmuştu içimee herkeste snein erkek dediii...tedirgin oldum bişide alamıomm...kesinn sonuç yok diee....ama %80 kız dediii.....en azından şimdilikk kız ismi düşünüommm...ne yapsam bilmiommmm/B][/COLOR][/QUOTE
Neyin olduğunu yazarmısın bende aynı şeyı yasıyorum su an kız diyorlar ama ben erkek hıssedıyorum

Bir. Oğlum var bir de kızım olmasını çok istemiştim...
Şuam 2. Bebeğime hamileyim 4 buçuk aylıkken amiyosentez olmak zorunda kaldım yapan doktor profesör dü erkek dedi ilk ozaman öğrendik sonra da kendi doktorum erkek dedi
Eli ayağı düzgün oksun da cinsiyet sorun değil dedim ama aklım hep kız da

2 hafta önce rüyam da bi ses senin bebeği. Erkek değil KIZ dedi adıda ZEHRA dedi çok etkilendim acaba dedim

Benim ilk hamileliğim.erkek istiyordum yeğenimden dolayı..gittik%90kız dedi..2hafta snra test Sonucu için gittik,bu sefer artık kesin erkek dedi..maviler hazırlayın dedi..ben kıza alıştırıyodum kendimi,isim falan arıyordum..erkek dedi önümüzde ki ay gittiğimde bakalım nolcak:KK48::KK48:

Radyoloji uzmanı detaylı olarak inceledi kız dedi kesin. Doğum dr um bi hafta sonra bakti erkeğe benziyor dedi su an hala bilmiyorum ne olduğunu... Dr uma demedim radyoloji uzmanına baktirdigimi bakalım ne çıkacak :KK66:
kızlar bebeğime 4.ayda kız denildi sizce bir sonraki ay erkek olurmu:)cinsiyetlerde özellikle kızda sonradan değişebiliyomuş böle bi durum yaşayanınız varmı?

Benim ilk hamileliğim.erkek istiyordum yeğenimden dolayı..gittik%90kız dedi..2hafta snra test Sonucu için gittik,bu sefer artık kesin erkek dedi..maviler hazırlayın dedi..ben kıza alıştırıyodum kendimi,isim falan arıyordum..erkek dedi önümüzde ki ay gittiğimde bakalım nolcak:KK48::KK48:

Mrb bende 12+3 ken doktorum kemik yapısından % 90 erkek dedi benimde ilk hamileligim hep bi kızım olsun istiyorum acaba sana kaçıncıcı hafta kız sonra erkek olduğu söylendi kız dediğinde kemik yapısındsn falan mı öyle dedi yoksa pipi görmediği için mi

İlk cocugum a gebeyken 6 aya kadar kız denildi 4 boyutlu ultrason da erkek çıktı şimdi ikinciye gebeyim 5 aylık kız dedi doktorum detaylı da da kız dedi bundan sonra dönmez artık heralde ama esim erkek bebek görmüş ruyasinda erkek bebek olduğunu dusunuyo

Mrb bende 12+3 ken doktorum kemik yapısından % 90 erkek dedi benimde ilk hamileligim hep bi kızım olsun istiyorum acaba sana kaçıncıcı hafta kız sonra erkek olduğu söylendi kız dediğinde kemik yapısındsn falan mı öyle dedi yoksa pipi görmediği için mi
12.haftaydı ense ve burun ölçüsü için gitmiştim..Bide bu hafta gittim14.haftamdayım

13 haftalıkken kız dedi doktor 17 haftadda öğrendikki erkek :)

Back