Merhaba kk sakinleri. Kızlar çok denedim ama sütüm artmadı. Şimdi bir iki yöntem daha deneyeceğim hayırlısı şuan az da olsa anne sütü ve mama kullanıyorum. Sizler hanjl mamayı kullanıyorsunuz. İçim rahat etmiyor bir türlü sanki ne kullansam çok zararlı bebeğime zarar veriyor gibi hissediyorum yardım edin
ben de aynı durumdayım. şu “her annenis sütü bebeğine yeter” ciler yüzünden mama vermek zehir vermekmiş gibi hisseder olduk ama çok yanlış bu. anne sütünden sonra bebeğimize verebileceğimiz en iyi şey formül süt. gittiği yere kadar da anne sütüyle desteklersiniz. ben aksamlari takviye olarak hipp combiotic kullaniyorum. doktor bunu onermisti. bir sikinti yasamadik. arttitmam gerekirse de bundan devam ederim. icinde nisasta, seker, soya yok.Merhaba kk sakinleri. Kızlar çok denedim ama sütüm artmadı. Şimdi bir iki yöntem daha deneyeceğim hayırlısı şuan az da olsa anne sütü ve mama kullanıyorum. Sizler hanjl mamayı kullanıyorsunuz. İçim rahat etmiyor bir türlü sanki ne kullansam çok zararlı bebeğime zarar veriyor gibi hissediyorum yardım edin
vaktiyle süt artırmak icin denemedigim şey kalmamıstı ve maalesef artmamıstı, hem anne sütü hem mama destekli idare etmiştik. şimdilerde ikinci icin ne mama kullansam diye düşünüyorum ben de, ilkinde bebelac gold kullandım memnun kaldım, gaz sıkıntımız olmadı kilo artısı da normaldi.Merhaba kk sakinleri. Kızlar çok denedim ama sütüm artmadı. Şimdi bir iki yöntem daha deneyeceğim hayırlısı şuan az da olsa anne sütü ve mama kullanıyorum. Sizler hanjl mamayı kullanıyorsunuz. İçim rahat etmiyor bir türlü sanki ne kullansam çok zararlı bebeğime zarar veriyor gibi hissediyorum yardım edin
Sorma ya hangi anne bebeğine süt vermek istemez ama çok yok işte napayım. Delirdim mama ararken frisolac diye bir mama da varmış çok iyi diyorlarben de aynı durumdayım. şu “her annenis sütü bebeğine yeter” ciler yüzünden mama vermek zehir vermekmiş gibi hisseder olduk ama çok yanlış bu. anne sütünden sonra bebeğimize verebileceğimiz en iyi şey formül süt. gittiği yere kadar da anne sütüyle desteklersiniz. ben aksamlari takviye olarak hipp combiotic kullaniyorum. doktor bunu onermisti. bir sikinti yasamadik. arttitmam gerekirse de bundan devam ederim. icinde nisasta, seker, soya yok.
Bende prosyneo kullanıyorum. Bir yerde okumuştum pediatrist eğitiminde prosyneodan iyi diye bahsetmişlerMaalesef aynı durumdayım. Doktor sırayla deneyin diye
1- Aptamil prosyneo
2- Golden Goat
3- Hipp Combiotic önerdi. İlkinden devam ediyoruz sorun olmadığı için. Doktor günde 4 kez 150 cc verin dedi ama bu benim hiç emziremeyeceğim anlamına geliyor benim için. Gün içinde1 kez 150 cc ve yatmadan önce 150 cc olarak veriyorum. Evde tartıyorum kiloda alıyor gibi şükür. Arttırmayı düşünmüyorum.
Benim bebeğimde de kilo alımı 5.ay kontrolünde sadece 200 gram olduğu için doktor mama önerdi. Benim de zaten sütüm azdı. Hissediyordum. Sanırım yapısal bi durum bu
Evet her annenin sütü yetiyor diye bi şey yok maalesef. Ne deneyeceksiniz bu arada? Belki bize de bi faydası olur..
Tabiki kesinlikle haber veririm,bu arada iki yontem denicem demissiniz, ise yararsa bana da haber verinbebeklerimiz yakin zamanda dogmus, onceki aylarda kilo alimi nasildi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?