• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebeğinize ekmek yapıyor musunuz?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

aysbar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2008
368
3
116
Ankara
Kızlar bebeğinize ekmek yapıyorsanız tarifini yazar mısınız...
yavaş yavaş bizde 2 hafta sonra ek gıdaya geçiş yapıcaz.(5 aylık bebişim)şimdiden teşekkürler.
tam buğday unundan yapmayı düşünüyorum bir sakıncası yoktur sanırım...

canım geçen gün kızlar anlatıyodu yapıyoruz diye ama hangi bölümde şimdi bilemiyorum benim oğlum 2 yaşında ama hiç yapmadım ekmek makinamda yok zaten benim bimin tam doymuş ekmeğini alıyorum ben

ben yapyorum tam tahil yada tam buğday unu ile,tahinde katiyorum bazen.
Çorbalarina yada yoğurduna ufaliyorum yiyor.

2 su bardaği un(beyaz un ile tahil ununu yada tam buğday ununu kariştiriyorum.) 1 su bardaği ilik süt yada su.yağ yerine 1 yemek kaşiği tahin koyuyorum.Ekmek yapma makinesinde önce su yada sütü ilik dök üzerine tahin yada sivi yaği ekle.En üstüne unu ekle ve mayayi ekle.Makine kendi yapiyor zaten.Makinesiz yapacaksanda bu malzemelerle biraz sert bir hamur yoğur olur.

Back