Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çocuk HastalıklarıBebeğinize demir damlası veriyor musunuz?
Bebeğim 5. ayına girdi, sağlık ocağından demir ilacı verdiler, her gün 9 damla kullanmamız gerekiyormuş, bir araştırayım dedim, her bebeğin ihtiyacı olmazmış, gerekmediği halde verildiğinde ciddi rahatsızlıklara yol açıyormuş, siz ne yaptınız?
Bebeğiniz kızsa mutlaka önemseyin. Çünkü doğan her iki kız bebekten birinde demir eksikliği varmış. Küçük yaşlarda desteklenmezse ilerde yapılan ilaç,kan,yiyecek takviyesi sonuç vermiyormuş. Kendimden biliyorum da... :86:
ben oğlumunkini aksatmıştım. şimdi 9 aylık. Demir eksikliğinde görülen çatal tırnak durumu yaşadık. Bir tırnağı düştü yerine geldi ama kendime çok kızıyorum. Neden ihmal ettim diye. 2. çocuk bütün iş güç herşey bende. aklıma geldiğinde hep uyuyor oluyordu. Kan ilacıda veriyorum. ayrıca ben 4 damla veriyorum fazlası zehirler demişti doktor. şaşırdım8-9 damla duyunca :44:
Allah razı olsun cevaplarınız için arkadaşlar, en makulü kan tahlili yaptırmak sanırım, gereksiz yere verip boşuboşuna hasta etmek te var çocuğu Allah muhafaza, peki ya bebişim şu an 4.5 aylık, ne kadar kan alacaklar, çok zor oluyor mu kan alınması?
arkadaşlar benim de oğlum 5. aya girdi ve 6 damla ver hergün dedi doktor. eve gelince aklıma geldi : ben demir hapı kullanıyorum zaten ,bebek demir ilacı alacak bir şey olur mu acaba