Bebeğinize banyosunu akşam mı gündüz mü yaptırıyorsunuz?

H

hiliba

Ziyaretçi
kızlar bebişleri gündüz mü yoksa akşam mı banyo yaptırıyorsunuz.saat kaç gibi..

valla ben akşam üzeri yıkıyorum 6 dan sonra genelde 8 e kaddar yıkamış oluyorum gece daha rahat uyuyo çünkü.

aslinda aksam daha iyi gibi geliyor bana ama ben saat 13-14 arasi yapıyorum o saatde benim salona günes geliyor küvetini oraya kuruyorum. orda yapıyorum banyosunu.
sonra giydiriyorum besigine yatiriyorum güzel bir uykuya daliyor.

ya bide ben oda sıcaklığında yıkayamıyorum çok üşüyoki odası devamlı 24 ile 27 derece arası ama ayriyetten küçük ufolardan yakıyorum yanında anca öyle yıkayabiliyorum

ben de akşam 8-9 gibi yıkıyorum evimin en sıcak oldugu saatlerde. ama ufo da yakıyorum vucudunu zeytinyagıyla yagladıgım için oyalanıyorum üşümesini istemiyorum

evet aynen zaten yağlarken daha çok üşüyo hemen buz kesiyo

bizde genelde aksamları yıkıyoruz..Ama hava soğuk oduğu için 3 4 günde bi yıkıyoruz siz kanc günde bi yıkıyorsunz acaba yada normali nedir?

Bende akşamları yıkıyorum,önceden yatma saatimize yakın yani 12 gibi yıkıyodum,şimdi 9-10 uyuyoruz en geç..o yüzden 8 gibi filan yıkıyorum..
2 en geç 3 günde..

Bizde aksamları 8-9 gibi anca yıkıyoruz.ama sanırım bızım kısın banyo yapınca olan uykusuda kacıyo

bizde genelde aksamları yıkıyoruz..Ama hava soğuk oduğu için 3 4 günde bi yıkıyoruz siz kanc günde bi yıkıyorsunz acaba yada normali nedir?

valla benim doktorum 2 günde bir yıkamalısın diyo ama havalar çok soğuk diye ben 3 günde bir yıkıyorum şu son 1 aydır daha öncesinde 2 günde bir yıkıyordum. havalar biraz ısınsın yine 2 günde bir yıkıycam hatta yazın her gün yıkamayı düşünüyorum

bende aksamlari 8-9 yada 10 da yikiyorum sonra uzun ve rahat bir uyku cekiyor..

kızımda egzama var ondan haftada 2 kere yıkıyorum fazla kurumasın diye cildi

bende akşam 10 da yıkıyorum 11 de uyuyo sonra gece 4 e kadar deliksiz uyuyo banyo sayesinde gece uykusunu ögrendik artık hergün 11 de uyuyo.

bizde 2-3 günde bir akşam 9-10 gibi yıkıyoruz... yağladıktan sonra emişiyoruz ve mışıl mışıl uyuyor opuyorumnanaktan :nazar:

ben kızımı 2 günde bir yıkıyorum ve hep aksam 6 7 arası yıkanıo rahat edıom sonra 8 dedınmı yatıo 2 saatte bir uyanıo emıo yatıo bazen huzursuz oldumu aksamlar cok az yatıoo

ben de aksamları yıkıyorum eşimle birlikte..tek mümkün deil :KK43:(((
saat 78 gibi yıkıyorum ama uyuması ne mümkün yıkandıgı gün gözler faldası gibi acık :KK43:((((

bizde 2gune bir yikiyoruz ve hep aksam 10da yikiyoruz sonra emerken uyuyup kaliyo hatta banyodan sonra acayip cok sersemlesiyor ve bir daliyor uykuya 4-5 saat uyuyor oylece :nazar:

valla bnde gunduz gece karısık yıkıyorum ama uykuya oyle dalmıyo:KK43: daha cok gözler acılıyo.2 gunde bır yıkamaya calısıyorum dr hergun yıka dedı banada.

bu arada bu yağlama olayı nedir?

İlk kızımda bebek yağı kullandım ilk başlarda.Sonradan annemin bizim zamanımızda yağ mı vardı sürme demesiyle sürmedim.Şimdi kızımın cildi benim gibi kuru.:eek:klava: Küçük kızıma da sürmüyordum.Ara sıra sürdüm.Banyoyu da 3-4 günde bir yapıyor.Akşamları saat altıda yaptıracağım çünkü bebeklerin 3.aydan sonra gece uykuları 11-12 saat oluyormuş.Birde Tracy Hogg rutinini uygulayanlar her gece yaptırıyor galiba. 7-8 de yatarsa sabah 7 de kalkar.Hemde saat 10 da salgılanmaya başlayan büyüme hormonlarından da yararlanır inşallah...:Saruboceq: Bacaklarındaki boğum yerleri nasıl kurumuş ve pişmiş.Bebek yağı sürdüm birde zeytinyağı sürüyorum bacaklarına doğal diye.Yumuşacık oldu.Pişiklerde dr. bile zeytinyağını öneriyor.a.s

bende kızımı gün aşırı yıkıyorum ve gündüz saat 13-15 arası yıkıyorum..

X