Bebek Çocuk Odası Dekorasyonu Bebeğiniz Yanıbaşınızda Bir Tasarımın İçinde Uyusa...

DeSpOiNa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2007
382
3
118
47
Ankara
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Tüm anneler bebeklerine yakın uyumak isterler. Tasarımcı [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Manuela Busetti and Andrea Garuti[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] süper bir zeka ürünü olan [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Culla Belly[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] 'yi yaratırken bu isteği en kolay ve rahat yoldan çözümlemeyi hedeflemiş. [/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]İşte size "daha önce neden düşünemedik" dedirtecek, pratik ve harika bir çözüm![/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]
[/FONT]

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]
[/FONT]

canım ben anneyle bebeğin beraber uyumasına karşıyım onun için yataklarımız ayrıdır yatağımın hemen yanında kendi yatağında uyur ama teyzem oğluyla beraber uyur oğlu şuanda 20 aylık ama doğduğundan beri yatağın bir kenarını çıkarttılar kendi yatağınada yanaştırdı aynı resimdeki gibi yatarlar beraber ama bence çokda ii birşey değil çocuk anneye alışınca ayrı yatamaz

benim arkadasim bebeginin besiginin yan tarafini sokup aynen bu sekilde kullanmisti
bebegi olan anneler icin cok kullanisliya benziyor

kızlar aynı şeyi ben 5 yıl önce kzım bebekken uyguladım.parmaklıklı bir beşiğimiz vardı ondan uzakta yatmak bana uykularımı kaçıracak kadar huzursuzluk veriyordu aynı odada olsak bile.
bende beşiğin bir tarafındaki parmaklıkları çıkatıp kendi karyolama dayadım. benim yatagımla aynı hizada oıldu resimdeki gibi. artık ona her an yakındım ve uyandığında kolayca emzirebiliyordum bu 3 yaşına kadar sürdü şimdi kendi odasında uyuyor.Sizde uygulayabilirsiniz tabi beşiğiniz buna uygunsa.

ilk doğduklarında eli mahkum yapışık yaşıyor anne ve bebekler..
bulsaydım oğlum doğdugunda kesin alırıdm

Aslında bebek/çocuk/genç odaları için böyle hazır üniteler düşünülebilir ama bunlar odanızın bazı ölçülerinde sakil durabilir.Bu nedenle eğer imkanınız varsa odanızın kendi şekline ve özellikle çocuğunuzun karakter,hobileri ,isteklerine göre genel ve bütün bir konseptle mobilya dizayn ve uygulaması yapılması daha çok tercih edilmeli...bu durumda örneğin ilave dolap ihtiyacınız,ışıklandırmanız ,tv ve çalışma ünitesi gibi ihtiyaçlarınız filan da karşılanabilir.Bu uygulamalar da sanıldığı kadar pahalı şeyler değil inanın..hazır mobilya fiyatlarına çok yakın çözümler de oluyor...ihtiyaçlarınızda yardımcı olmaya çalışırız...sevgilerimle..xxx Izinsiz reklam yapmak yasaktir, Iletisim bilgileri silinmistir

Son düzenleyen: Moderatör:
çok beğendim bu ürünü. Bazı arkadaşlar ikea da oldugunu söylemişler. Ikea Türkiye sitesinde böle bi ürün yok, mağazada gören varmı acaba? Yoksa yurtdışı mağazadanmı temin etmek zorunda kalıcaz...

mukmmellllllllllllllllllllllllll vallaaaaaaaaa yaaaa sezaryanlıyım yat kalk canım cıkıooo..yanama alıncada ezcem dıe korkuyom allah korusunn ...

bır cok yatagın yan tarafı sokulıyor arkadasımda oyle yaptı aynı bu resımdekı oldu bence gerek yok bebekler cok akıllılar cabuk alısıyor zor unutuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…