• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğiniz uykuya dalmadan önce defalarca uyuyup uyanıyor mu?

inciragaci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2010
106
2
46
İstanbul
2 aylık bebeğim gece uykuya dalmadan önce defalarca uyuyup uyanıyor. Uyutup yerine koyuyorum, 2 dakika sonra uyanıyor, tekrar uyutuyorum. Ve bunu her gece 4-5 kez tekrarlıyoruz. Merak ediyorum, sorun bizim kızda mı, yoksa başka bebekler de bunu yapıyor mu?

canım biran guldum alınma sakın benım prenses 3 aylık bızım kısı sabaha kadar öyle yapıyo he tıbbende nedenlerı vardı tabı bunlardan bırıde ıkı göğsunude 20 ser dakıka emzır kı tam doysun kı sen bılırsın anlarsın tanı onun dısında bır coğu böyle canım

Beni oğlumda öyle..her akşam uyuduğu saate kadar ne kadar uyusa da yerine yatınca hemen kalkıyo..Yazıyı okuduğumda bir an bu konuyu ben açmışım gibi hissettim :) ..

benim kızımda 2 aylık oldu,uyutup yatırıyorum gözlerini biranda açıyor. ve uyuması zor oluyor aceba burnumu tıkalı diyorum kendimce.sürekli böyle oluyor geceden başlıyor sabaha kadar sürüyor çıldırmış durumdayım..yardım ediiiiinnnnn....

ikiz kizlarim var ve 6. ayindan sonra uyku duzenleri bozuldu 2 aydir gece gunduz kesintisin 4 saat uyumadilar gunduz uyuyorlar yine ama gece yarim saate bir bazen sirayla bazen ikisi birden uyaniyorlar yanima alip emdiriyorum yanimda uyuyorlar ama yataga koyunca 1 saati gecmiyor uyaniyorlar kafayi yemek uzereyim1 haftadir surekli gozum segiriyor berbat bisey internetten baktim uykusuzluk ve yorgunluktan olurmus vucudum iflas etti.dayanamiyorum artik :84:

merhaba,ben aranıza yeni katıldım,bu başlığı görünce yalnız olmadığımı anladım.geceleri defalarca uyanıyor,karnı tok,ama sürekli uyanıyor,oda sıcaklığı iyi,elbisleri rahat...Sorunu bulamadık,arkadşların bebeklerinin gecede bir kez uyandığını duyuyorum,şaşıorıyorum.yatmadan önce pirinç unu veriyorum,yine aynı,yine aynı...Çok yorgunum kısaca

benim kızım iyice daldıktan sonra birkaç saat uyuyabiliyor ama o uykuya geçmeden önce 4-5kez uyuyup uyanıyor. Yalnız dün akşam bezi sızdırdığı için üstü başı kaka olmuştu. Ben de banyo yaptırıp masaj yağı sürdüm. İlk defa bir kerede uyudu. Sadece bir kez emmek için uyandı geri uyudu. Tabi gecenin ilerleyen saatlerinde emmek için uyanıyor, bu ilk uykusu.Yani banyo yapmak çok rahatlattı, ama tabi bunu her gece yapamam, kış geliyor

bugün eczaneye gittim kızımın burnu hafiften tıkanıktı damla verdi deniz suyu..geceleride gündüzleride uyumuyordu..gelir gelmez damlattım şimdi mışıl mışıl uyuyor. buarada kızım 2 aylık.dün gece tam 12 saat uyudu artık dedimki birşeymi oldu.gidip gelip nefes alışlarını dinledim ..çok iyi geldi..denemenizi tafsiye ederim..

benim bebeğim 1 aylık aynı şekilde gece uykusunda zorlanıyor sürekli uyanıyr kıpır kıpır.gunduz daha iyi uyuyor .kolikmiş sanırım.saat akşam 9 ve 2 arası kolik saatimiz.3 ay olana kadar bu şekilde oluyormuş

ya benım kızm 3 aya kadar cok super uyudu sonra bı deiştı.kızın uykuya alalerjısı var sankı.uyuyasıya kadar 2 3 saat gecıyo.bole guzel uyurken bı anda deişmesıne şasırmadım desem yerıdır.acaba bı sorunmu var dıye soruyorum kendı kendıme.bulmuşta deilim

aynen arkadaşlar benimide öyle.ama banyo iyi geliyor,aç bile olsa uyuyor.Bir de sabah oldumu kalkıyor dahada uyumuyor.

okuyunca ben açtım konuyu sandım...aynen benim oğlum da öyle canım...yatırıyorum geri uyanıyor..tekrar başa dönüyorum ve her uygulama yeniden başlıyor.....yerine koyarken yine hoooop uyandı bile...işte böyle böyle geçiyor zamanımız kuzucumla....

Back