Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğiniz Sık Sık düşüyor mu ? THUDGUARD Sadece KK Üyelerine özel...

Kazen

Yönetim
Administrator
14 Kasım 2001
21.327
En iyi cevaplar
2
69.481
1.623
101
THUDGUARD KORUYUCU BEBEK KASKI

Bebekler ilk emekleme, ayağa kalkma ve yürüme dönemlerinde sık sık düşerler ve ağırlık merkezleri kafalarında olduğu için genelde bu düşüşler sonrasında kafalarını çarparlar. Thudguard 7 aydan 2,5 yaşına kadar bebeklerin alınlarını, başlarının yan kısımlarını, kafalarının arkasını ve en önemlisi bıngıldaklarını düşme esnasında gerçekleşebilecek çarpmalardan korumak ve alabilecekleri darbelerin etkisini azaltmak için tasarlanmıştır.

- Darbe testleri sonucunda koruyucu özelliği kanıtlanmış köpük malzeme, bebeğinizin yürüme çalışmaları esnasındaki düşüşlerde yaşayacağı çarpmanın etkisini en aza indirir.

- Kullanılan çok hafif malzemeler sayesinde ağırlığı sadece 110 gramdır ve bebeğinizin gelişmekte olan boyun kaslarına basınç uygulamaz.

- Bebeklerin oturma, emekleme, ayağa kalkma, yürüme ve dışarıda oynama dönemleri için dizayn edilmiştir.

- Üzerindeki havalandırma delikleri ısının dışarı atılmasını ve bebeğinizin kafasının hava almasını sağlar.

- Özel tasarımı ve ayarlanabilir çene bandı sayesinde bebeğinizin gelişimi doğrultusunda her zaman kafasına oturabilecek şekilde ayarlanabilir.

- Thudguard dünya çapındaki uzmanlar tarafından klinik açıdan uygun görüşmüştür ve kullanımı desteklenmektedir.

- THUDGUARD’ın güvenlik standartlarına uygunluğu kanıtlanmıştır ve dünya çapındaki çocuk sağlığı uzmanları tarafından tavsiye edilen tek üründür.

Yapılan darbe testleri sonucunda CE standartlarına uygun bulunmuştur. (PPE Directive 89/686/EEC)

ıngiliz Kaza ve Acil Tıp Birliği tarafından onaylanmıştır

ıngiltere’de geliştirilmiştir.

SıZ DE ıŞTE BEBEĞıMıN ıHTıYACI BU DıYORSANIZ;

Sitemiz üzerinden luffee kulanıcısına mesaj atarak bilgi alıp siparişinizi verebilir,
Kargo dahil 65 TL’ye bebeğinizi Thudguard’lı kendinizi KK Pro kartlı yapabilirsiniz.

Kredi kartınıza taksitle almak isterseniz yine Kargo dahil 65 TL’ye gittigidiyor.com dan siparişinizi verebilirsiniz.

-KK pro Kart kampanyası sadece sitemiz üzerinden verilen siparişlere uygulanabilmektedir.
-Mevcut Pro Kart sahipleri bu ürünü sitemiz üzerinden luffee kullanıcısına sipariş edip 10 TL indirimle alabilirler.

Bu ürün ıngiltere’den bebeğiniz için gönderilecektir. Kargo süresi 5-10 iş günü arasında değişmektedir. (Test numunesi 5 günde geldi.) Siparişiniz yola çıktığında size kargonuzun nerede olduğunu internetten kontrol edebileceğiniz bir takip numarası verilecektir.

Ürününüz üretici firma tarafından kalite kontrolünden geçirildikten sonra paketlenip postalanacaktır.

THUDGUARD emekleyen , sıralayan ve yürüyen bebeklerin bu alıştırmalar esnasında yaşayacağı düşme ve çarpmalara karşı alınlarını, başın yan kısımlarını/arkasını ve en önemlisi bıngıldakları korumak için tasarlanmıştır.

Araştırmalar, Thudguard’ın bebeğin henüz bir yetişkin kadar iyi yürüyemediği dönemde, günde birkaç kez kısa aralıklarla ve kontrollü bir ortamda kullanılmasının daha faydalı olacağını ortaya koymuştur.

Thudguard , ev içerisindeki günlük alıştırmalarda hem bebeğinizin kafasını düşmelere ve çarpmalara karşı korur hem de motor becerilerin daha güvenli ve özgür bir ortamda kazanılmasını sağlar.

Ev içerisinde pekiştirilen bu motor beceriler sonucunda bebeğiniz, Thudguard’ı kendisi için daha az emniyetli olan çocuk parkları ve oyun alanları gibi yerlerde güvenle kullanabilir.

DıKKAT!
* Thudguard bebeğinizin yürüme çalışmaları esnasında yaşayabileceği kazaların yaratacağı etkiyi azaltmak için tasarlanmıştır.

* Bebeğinizi hiçbir zaman yüksek bir yerde yalnız başına bırakmamalısınız. Henüz emeklemeyen bebekler bile yuvarlanarak yada sürünerek yüksek yataklardan ve koltuklardan düşebilirler.

*Hiçbir koruyucu yöntem dikkatli bir anne-babanın yada bakıcının yerini tutamaz.

Dünya üzerindeki binlerce bebek Thudguard’ı severek ve güvenle kullanmaktadır.
Özellikle küçük bebekler Thudguard kullanımına az da olsa direnç gösterebilirler. Ona alışması için zaman tanıyın ve bebeğinizden övgülerinizi esirgemeyin.
Hiçbir bebek her düştüğünde yada kafasını çarptığında canının yanmasından ve ağlamaktan hoşlanmaz. Çok kısa sürede özgür bir ortamda güvenle oynamanın farkını ve zevkini anlayacaktır.

BEBEĞıNıZıN diğer binlerce bebek gibi THUDGUARD’a belki de ıLK KULLANIMDA ALIŞTIĞINI GÖRÜP ŞAŞIRACAKSINIZ!

Son düzenleme:
çok güzel ve kullanışlı görünüyo ama benimki gibi kafasına bişey taktırmayı sevmeyen çocuklara göre değl sanırım

çok güzel bir ürün bu yalnız benim bebeğim de tutmaz değil taktırtmaz bile :S

Arkadaşlar, benim bebeğim de giyinme konusunda sizinkiler kadar inatçı bir bebek. eline normalde yasak olan kumanda, telefon gibi birşey tutuşturmadan bezini bile değiştiriken sorun çıkarır. ama Thudguard'a iki dakikada alıştı. sadece takarken biraz mızladı sonra kafasında olduğunu bile unutup oyuna daldı.
Ben her bebeğin yeniliklere alışacağını düşünüyorum. sonuçta doktor gözlük yazsa benim bebeğim bunu takmaz mı diyeceğim?
Thudguard bütün dünyada doktorlar tarafından tavsiye edilen bebekler tarafından sevilen bir ürün.
Can henüz yürüme çalışmaları yaptığı için biz parke/taş zeminde gezmesine izin vermiyorduk düşerse diye. şimdi içim rahat bir şekilde oynamasını izliyorum. Thudguard geldiğinden beri hiç ağlamadı düştüğünde çünkü canı yanmıyor.
İlerde de parklarda oynarken , alışveriş merkezinde koştururken takacak. Kask takma alışkanlığı kazanma konusunda da faydalı olacağını düşünüyorum. Yurtdışında kask takmadan bisiklet süren, paten kayan bir tane çocuk göremezsiniz çünkü yasaktır. Maalesef Türkiye'de kask takanı göremezsiniz çünkü bu konuya önem verilmez.

Son düzenleme:
--------------------------------------------------------------------------------

MESAJ YOLUYLA SORU SORAN ANNELERE CEVAPLAR

* Can'a oyun parkının içindeyken Thudguard'ı takmıyoruz. Çünkü zaten oyun parkına sert plastikten oyuncaklar yada sert kapaklı/ sivri köşeli oyuncaklar koymuyoruz.
* Oyun parkının dışına çıkmak istediğinde takıyoruz. Koltuklara, saldalyelere vs. tutunup ayağa kalktığında düşebiliyor. Koltukların önünde her ne kadar halı olsa da, halının üzerinde sert plastikten (üzerine düştüğünde zarar verebilecek) oyuncakları oluyor.
* Bizimle birlikte evin sert yüzeyleri olan diğer bölümlerine (mutfak, koridor, diğer odalar)gelmek istediğinde takıyoruz. Henüz emeklediği için düşmese bile duvarlara, kapılara, dolap kapaklarına çarpabiliyor.

* Evet Thudguard sadece bebeğin kafasını korumak için tasarlanmış. Sonuçta düştüğünde kolunu bacağını da acıtıp yaralayabilir. Ama bizim için nasıl ki beyin travması kol kırılmasından daha önemli bir sağlık sorunu ise, bebeğimizin kafasını çarpması da kolunu çarpmasından daha önemli. (sonuçta kafanın içinde beyin var) Evhamlıyız dediysek çocuğu robocop gibi giydirecek kadar değil.delikafadulden Şu an için kafasının darbelerden korunması bizim için yeterli.

* Daha önce de dediğim gibi Can Thudguard'a iki dakikada alıştı şu anda severek kullanıyor. Sanırım çok hafif olduğu için kafasında olduğunu hissetmiyor. Ama hala banyodan çıktığında giyinirken ağlıyor . :umursamaz:

*Thudguard takıyor diye bebeği odada bırakıp çıkmıyoruz tabii ki. Sadece artık koltuklara tutunup ayağa kalktığında düşerse diye arkasında beklemiyorum. Ya da halının dışına emeklediğinde hemen peşine takılmıyorum. Ben bilgisayar başındayken o da kendi kendine oynuyor/emekliyor/ ayağa kalkıyor. Ama tabii ki bir gözüm her zaman üzerinde oluyor.

* Can tam anlamıyla düşmeden/ çarpmadan yürümeyi öğrendiğinde ev içinde Thudguard takmayı düşünmüyorum. Çocuk parkına, alışveriş merkezine yada market gibi koşturup düşebileceği yerlere götürürken takmayı düşünüyorum.

* Pro üyeliğiniz için kartın gelmesini beklemenize gerek yok. Şiparişinizi verdiğiniz gün aktif hale gelecektir.

Umarım sorularınızın cevaplarını burada bulmuşsunuzdur. Farkılı sorulara buradan cevap vermeye devam edeceğim.
Sevgiyle kalın......

Son düzenleme:
Ben bu kaskı yurtdışında yaşayan bi arkadaşımın bebeğinde görmüştüm. o zaman da çok hoşuma gitmişti. henüz doğum yapmadığım için yeğenime hediye almayı düşündüm.o da çok çarpıyor kafasını sağasola. ikincisini alırsam pro kart indirimi olur mu acaba?

İkinci Thudguard'ı Pro kart indirimli alabilirsiniz. Pro üyeliğiniz siparişinizle birlikte aktif olacaktır.

benim kızım bunu asla kafasında tutmaz ,şapka bile takmayan bir çocuk bunu nasıl tutar kafada ..

benim kızım bunu asla kafasında tutmaz ,şapka bile takmayan bir çocuk bunu nasıl tutar kafada ..

Birçok bebek maalesef giyinmek konusunda inatçı. Benim bebeğim de aynı şekilde. Uykudan uyandığında yelek giydirmek, yemek vakti önlük takmak bile sorun olabiliyor. Ama dediğim gibi Thudguard'a iki dakikada alıştı. Kafasını çarpınca canının acımadığını ve evde gezinirken daha özgür bırakıldığını anladığı için sanırım. Biraz övgü ve teşvikle en inatçı bebeklerin bile alışacağını düşünüyorum. Sonuçta bu ürünü severek kullanan binlerce bebek var.

ben siparişi verdim ve sabırsızlıkla bekliyorum kızım da kafasına bişeyler takmaktan hoşlanmaz ama bunun önemli olduğunu düşündüğüm için siparişini verdim ve zamanla alışacağını düşünüyorum tam en tehlikeli zamanları şuanda nerde uygunsuz şeyler var gidip onları buluyor pinpirikli olduğum için rahat evde hareket edemiyor ay düşücek ay vuracak diye diye belki gelişimide geriliyor bide tam şuanda yürüme aşamasında 7 mart doğumlu ayağa kalkıyor tutunmadan ve desteksiz bi kaç adım atıp olduğu yere oturuyor kaskın benide rahatlatacağını ve onuda ilerleteceğini düşünüyorum sonuçta beyin en önemli yer kask geldikten sonra gene sizlere kızımın tepkilerini yazarım

merhaba arkadaşlar
kaskımız geldi zemuszemus
Ada ilk başlarda kafasında tutmak istemedi dikkatini başka yönlere çektim ve sonrada alıştı okadar hafifki kask başında var mı yokmu hiç hissedilmiyor bile ve bikaç düşme olayı yaşadık hiç bana mısın demedi
gerçekten bebeklerimizin hem geleşimi hemde sağlığı için çok önemli bişey ben belkide kızımı bu zamana kadar aman kafasını vurucak aman düşücek diye çok koruyordum şimdide koruyorum ama içim çok rahat ve yürümesini gelişimini benim bu rahatlığımla ilerleteceğini düşünüyorum
sonuçta beyin çok önemli bi kol bi bacak gb asla olamaz ben çok memnunum arkadaşlar sizede tavsiye ederim
betülcüm (luffee) sanada burdan çok teşekkür ederim bizlere böyle bir hizmet sunduğun için canım opuyorumnanaktan

Bizimkiler de geldi :teytey:
Süper bir icat gerçekten. yeğenim gözümün önünde kaç kere kafasını vurdu ama hiç ağlamadı. başta takarken o da itiraz etti ama sonra hemen alıştı.bizimkini de bebişimiz henüz doğmadığı için babası takıp komiklik yapıyor :roflol:Oğluşum doğup emeklemeye başladığı an ben de takıcam ona kaskını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…