Bebeğiniz ne zman döndü

meltem-345

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2023
128
40
29
Merhaba bebeğim kronolojik 5 buçuk aylık düzeltilmiş 4 buçuk aylık bir kaç kere karın üstünden yüz üstü döndü ama şimdi yapmıyor sizin bebişler ne zaman tam döndü acaba

Merhaba bebeğim kronolojik 5 buçuk aylık düzeltilmiş 4 buçuk aylık bir kaç kere karın üstünden yüz üstü döndü ama şimdi yapmıyor sizin bebişler ne zaman tam döndü acaba
Birkaç kere döndüyse yine döner. Benim 5 aylık döndü. Biraz ortam yaratmak gerekiyor bebeklere. Bol bol karın üstü zaman geçirsin. Bizimkinde babası akşam yatakta oyun yaptı döndüre döndüre, sabah dönmüştü☺️

Birkaç kere döndüyse yine döner. Benim 5 aylık döndü. Biraz ortam yaratmak gerekiyor bebeklere. Bol bol karın üstü zaman geçirsin. Bizimkinde babası akşam yatakta oyun yaptı döndüre döndüre, sabah dönmüştü☺️
Evet bende egzersiz yaptıracağım sünnet olmuştu onun iyileşmesini bekledik😂

Evet bende egzersiz yaptıracağım sünnet olmuştu onun iyileşmesini bekledik
Bazı bebekler üşeniyor bence benimki erken döndü ama oturma konusunda son anda oturmaya başladı 😁
Benimkide çok tembel karın üstünü hiç sevmiyor😂

3 bebeğimde zamanında doğdu Çok ortam yarattım ben bebeklerime sık sık yüz üstü egzersizler yaptiriyordum. 3 bebeğimde 4 aylık dönmeye başladılar yüz üstü. Her bebek aynı olmaz dediğim gibi ortam yaratmak lazim.Hatta 2. Çocuğum döne döne istedigi yere giderdi 4 aylık.

Döner döner :) benim kız biraz tembeldi ay yiç yürümez gibime gelirdi çok şükür 2 yaşını bile geçti bir sağlık problemi olmadığı sürece hepsinin zamanı var ama biz anneler de kafay takıyoruz illaki :)
Aynen öyle çok doğru söylüyorsunuzz bir de çevrede dönenleri görünce takılıyor ister istemez aklım🥰

Benimki de sevmiyordu şiödi 9 aylık olacak akışına bırak bebekler inatçı istemediği şeyi asla yapmıyorlar nirden pat diye emekliyorlar yürüyorlar 😁
Evet aniden döner tek bırakma yüksekte diyorlar
3 bebeğimde zamanında doğdu Çok ortam yarattım ben bebeklerime sık sık yüz üstü egzersizler yaptiriyordum. 3 bebeğimde 4 aylık dönmeye başladılar yüz üstü. Her bebek aynı olmaz dediğim gibi ortam yaratmak lazim.Hatta 2. Çocuğum döne döne istedigi yere giderdi 4 aylık.
yaaa maşallah bende yaptırayım alışcak mecbur karın üstüne😬

Her bebek farklıdır benim oğlum 3 buçuk aylık döndü 6 ayına girdiği gün desteksiz oturmaya başladı sırt üstü yatarken dönmeye yeltendiginde arkasından hafifçe destek verebilirsiniz böyle böyle öğrenir.

X