- 22 Kasım 2023
- 128
- 40
- 29
- Konu Sahibi meltem-345
Merhaba bebeğim kronolojik 5 buçuk aylık düzeltilmiş 4 buçuk aylık bir kaç kere karın üstünden yüz üstü döndü ama şimdi yapmıyor sizin bebişler ne zaman tam döndü acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birkaç kere döndüyse yine döner. Benim 5 aylık döndü. Biraz ortam yaratmak gerekiyor bebeklere. Bol bol karın üstü zaman geçirsin. Bizimkinde babası akşam yatakta oyun yaptı döndüre döndüre, sabah dönmüştüMerhaba bebeğim kronolojik 5 buçuk aylık düzeltilmiş 4 buçuk aylık bir kaç kere karın üstünden yüz üstü döndü ama şimdi yapmıyor sizin bebişler ne zaman tam döndü acaba
Evet bende egzersiz yaptıracağım sünnet olmuştu onun iyileşmesini bekledikBirkaç kere döndüyse yine döner. Benim 5 aylık döndü. Biraz ortam yaratmak gerekiyor bebeklere. Bol bol karın üstü zaman geçirsin. Bizimkinde babası akşam yatakta oyun yaptı döndüre döndüre, sabah dönmüştü
Evet bende egzersiz yaptıracağım sünnet olmuştu onun iyileşmesini bekledikBirkaç kere döndüyse yine döner. Benim 5 aylık döndü. Biraz ortam yaratmak gerekiyor bebeklere. Bol bol karın üstü zaman geçirsin. Bizimkinde babası akşam yatakta oyun yaptı döndüre döndüre, sabah dönmüştü
Benimkide çok tembel karın üstünü hiç sevmiyorBazı bebekler üşeniyor bence benimki erken döndü ama oturma konusunda son anda oturmaya başladı
Ayy bizimkide tekrar döner inşallah5 mi 6 mı aylıkken dönmüştü birkaç kez sonra unuttu sizinki gibi tekrar dönmesi çok sonralar oldu
Döner döner :) benim kız biraz tembeldi ay yiç yürümez gibime gelirdi çok şükür 2 yaşını bile geçti bir sağlık problemi olmadığı sürece hepsinin zamanı var ama biz anneler de kafay takıyoruz illaki :)Ayy bizimkide tekrar döner inşallah
Benimki de sevmiyordu şiödi 9 aylık olacak akışına bırak bebekler inatçı istemediği şeyi asla yapmıyorlar nirden pat diye emekliyorlar yürüyorlarEvet bende egzersiz yaptıracağım sünnet olmuştu onun iyileşmesini bekledik
Benimkide çok tembel karın üstünü hiç sevmiyor
3 bebeğimde zamanında doğdu Çok ortam yarattım ben bebeklerime sık sık yüz üstü egzersizler yaptiriyordum. 3 bebeğimde 4 aylık dönmeye başladılar yüz üstü. Her bebek aynı olmaz dediğim gibi ortam yaratmak lazim.Hatta 2. Çocuğum döne döne istedigi yere giderdi 4 aylık.Merhaba bebeğim kronolojik 5 buçuk aylık düzeltilmiş 4 buçuk aylık bir kaç kere karın üstünden yüz üstü döndü ama şimdi yapmıyor sizin bebişler ne zaman tam döndü acaba
Aynen öyle çok doğru söylüyorsunuzz bir de çevrede dönenleri görünce takılıyor ister istemez aklımDöner döner :) benim kız biraz tembeldi ay yiç yürümez gibime gelirdi çok şükür 2 yaşını bile geçti bir sağlık problemi olmadığı sürece hepsinin zamanı var ama biz anneler de kafay takıyoruz illaki :)
Evet aniden döner tek bırakma yüksekte diyorlarBenimki de sevmiyordu şiödi 9 aylık olacak akışına bırak bebekler inatçı istemediği şeyi asla yapmıyorlar nirden pat diye emekliyorlar yürüyorlar
Evet aniden döner tek bırakma yüksekte diyorlarBenimki de sevmiyordu şiödi 9 aylık olacak akışına bırak bebekler inatçı istemediği şeyi asla yapmıyorlar nirden pat diye emekliyorlar yürüyorlar
yaaa maşallah bende yaptırayım alışcak mecbur karın üstüne3 bebeğimde zamanında doğdu Çok ortam yarattım ben bebeklerime sık sık yüz üstü egzersizler yaptiriyordum. 3 bebeğimde 4 aylık dönmeye başladılar yüz üstü. Her bebek aynı olmaz dediğim gibi ortam yaratmak lazim.Hatta 2. Çocuğum döne döne istedigi yere giderdi 4 aylık.
Her bebek farklıdır benim oğlum 3 buçuk aylık döndü 6 ayına girdiği gün desteksiz oturmaya başladı sırt üstü yatarken dönmeye yeltendiginde arkasından hafifçe destek verebilirsiniz böyle böyle öğrenir.Merhaba bebeğim kronolojik 5 buçuk aylık düzeltilmiş 4 buçuk aylık bir kaç kere karın üstünden yüz üstü döndü ama şimdi yapmıyor sizin bebişler ne zaman tam döndü acaba