Bebek Beslenmesi bebeğiniz mis gibi kokması için bişey kullanıyormusunuz?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

geçmiş olsun Allah şifası versin kuzuna

bebekler zaten mis gibi kokuyorlar bişey sürmeye gerek yok bence

Öncelikle geçmiş olsun canım.Benim kızımda nezle oldusenağlama ve bizde 4 aylığız.Artık nezleyi abimizmi getirdi okuldan(oda nezle çünkü),yada ben temizlik yaptım ondanmı bilmiyorum ama o yüzden şimdi yıkayamıyorum. Oğlumuda kışın haftada 2 kere yıkardım şimdi kızımda iyileşsin kızımada aynısını yapıcam. Kışın Çarşamba ve cumartesi kızımın banyo günleri.Onun dışında birşey sürmüyorum kızımın kendi kokusu mis gibi zaten.kaydirigubbakcemile2

bebeklerimiz cennet kokuyorlar zaten.gunluk bakımlarını yaptıktan sonra gerek yok bence kokuya

bebişini güzelce yıkaaaa sonrada kremle cokta ıstıyorsan bbek kolanyası cansıns beby alabılırsın tenıne degıl ama kyafetıne surebılırsın mıs gıbı kokar benım oglusum mıs gııb kokuyor valla kolnaya fılanda sumuyorum

bende hiçbi koku sürmem bebişime bebek kokusu gitsin istemiyorum temiz giydirip düzenli yıkadıktan sora hiçbişiye gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…