Bebek Beslenmesi bebeğiniz mis gibi kokması için bişey kullanıyormusunuz?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

reyhan1302

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2008
81
1
86
40
Edirne
CADIARZUkızlar bebeğiniz mis gibi kokması için bişey kullanıyormusunuz?bebe kolonyası kullanan varmı cildine mi sürüyorsunuz tahriş edermi acaba
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

günlük banyo ve mis gibi kokan çamaşırlardan ötürü..bebeğim çok güzel kokuyor..onun dışında günde 1 kez niveanın bebek kremi ile kızımın vücuduna masaj yapıyorum..onun kokusuda çok güzel...

bebegıme oyle seyler surmuyorum gerekde yok bence zaten butun bebekler miss gıbı kokar

ben de günlük banyo yaptırıyorum tertemiz oluyor zaten bazen bebek kolonyası kullanıyorum ama cildine değil kıyafetine sıkıyorum

çamaşırlarında dalin bebe yumuşatıcısı kullanıyorum mis gibi yayılıyor kokusu.hergün banyo, banyodan sonra da çok az miktarda dalin vazelin sürüyorum.ama bütün bunları yapmasam bile kendi kokusu yeter:)

ya havalar soğudu yinede günlük banyo yaptırıyormusunuz ben yaptırayım diyorum sonra korkuyorum üşütür diye bende ilk defa bugün bebe kolonyası döktüm oda kıyafetine ama daha çok bebe kolonyasını kendim kullanıyorum çok hoş kokusu varkaydirigubbakcemile3

evet havalar sogudu bende tedırgınım hergu banyo konusunda bu aksam kızıma banyo yaptırdık babasıyla ufo calıstırdık gıydırırken soguk gercekten yada bız yuksekteyız bızım buralarmı soguk bılmıyorum ne gıydırecegımıde sasırdım orgu yelek gıydırdım bugun terledı ama yanakları soguk bende sasırdım valla.Genelde aksamları banyo yaptırıyoruz uyumadan once hem babamızda evde oluyor beraber yaptırıyoruz.

bebe kolonyasını kıyafetlerine sürüyorum gülsuyunu da yüzüne ellerine sürüyorum.

ben de banyodan sonra johnson bebe yağı sürüyorum yeşil kapaklısı harika kokuyor ama güzel kokması için değil doktor önerdiği için sürüyorum hızlı büyüdükleri için cilt kuruyup gerilebilirmiş.

ben hergün yıkıyordum ama son günlerde hava soğudu artık 2-3 günde bir yıkarım korkuyorum hasta olur diye....bende çamaşırlarına dalinin yumuşatıcısını kullanıyorum çok güzel kokuyor birde banyodan sonra bübchenin nemlendirici sütünü sürüp masaj yapıyorum mis gibi kokuyor...

Hergün yıkıyorum yıkamadığım günlerde ıslak sabunlu bezle siliyorum. Sonrada bepantenin nemlendirici losyonu var ondan sürüyorum. Misler gibi kokuyor meleğim.

bebek zaten mis gibi kokar :uhm:
kolanyaa ve kremlere pek güvenmemek lazım
zaten tenleri cok narin
allerji yapabilir

dalin çamaşır ve yumuşatıcı kullanıyorum miss gibi kokuyor herkes kokusuna hasta kızımın...banyo hergün yaptırıyordum ama artık 3 günde bir yaptırcam günlük kıyafetleri çorabına kadar değişiyor ıslak ılık bez ile ağzı boynu koltuk altını siliyorum...ufo yu da geceleri açtımmm çok soğuk kartal da oturuyorum ben kızım üşüyor yanakları buz gibiiii akşam artık banyo yaptırmayın üşürrr biz en son akşam 7 gibi yaptırdık orta kulak iltihabı ve grip oldu kuzucum henüz 4 aylıkkkk antibiyotik kullanıyoruzz (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…