• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğiniz kaç mm?

Targaryen07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
329
Puanlar
33
Ben 24 kasımda transfer oldum 7+5 bugun. Bebek 13mm, 10 gün önce 3,79 du. Doktor 2 gün geride dedi. 7+3 dedi Normal yolla olsa geç yerleşmiştir falan derim ama transfer tarihi belli dedi. Tablolara baktım eski topiklere baktım haftasına göre normal göre kafam karıştı. sizde nasıldı? Kaçıncı haftada kaç mm di?

🫪
Öncelikle hayırlısıyla sağlıcakla gelişir inşallah.
Bunun bı standarti yok bir gün önce gelişir sonra gelişir, değişir bunlar, kimseyle kiyaslanacak bı durum yok. Bebegin genetik yapısından bile degisir.

Boyle kıyaslar yapma, doğuma kadar manyak olursun, rutin kontrolde sıkıntı yoksa yoktur, bunu detaylandirp kurma kafanda.

🫪
Öncelikle hayırlısıyla sağlıcakla gelişir inşallah.
Bunun bı standarti yok bir gün önce gelişir sonra gelişir, değişir bunlar, kimseyle kiyaslanacak bı durum yok. Bebegin genetik yapısından bile degisir.

Boyle kıyaslar yapma, doğuma kadar manyak olursun, rutin kontrolde sıkıntı yoksa yoktur, bunu detaylandirp kurma kafanda.
Çok haklısınız çok güzel söylediniz ama tüp bebekle bir düşüğüm var çok korkuyorum. anksiyete stres tavan anlayacağınız😑

Çok haklısınız çok güzel söylediniz ama tüp bebekle bir düşüğüm var çok korkuyorum. anksiyete stres tavan anlayacağınız😑
Olur tabii olmaz mı benim de biri ikiz iki düşügm var, korkunun doğuma kadar gidecegini de biliyorum, stresin bebise iyi gelmeyeceğini de biliyorum, bu korkuların bu kurup kurup kurulmalarin lohusalikta anneyi ne hale getirebileceğini de biliyorum.....

Havalar güzelleşiyor cik yürüyüş yap, film izle bı uğraş bul, yoksa çok yipranirsin

Olur tabii olmaz mı benim de biri ikiz iki düşügm var, korkunun doğuma kadar gidecegini de biliyorum, stresin bebise iyi gelmeyeceğini de biliyorum, bu korkuların bu kurup kurup kurulmalarin lohusalikta anneyi ne hale getirebileceğini de biliyorum.....

Havalar güzelleşiyor cik yürüyüş yap, film izle bı uğraş bul, yoksa çok yipranirsin
Geçmiş olsun size de.Çok teşekkür ederim tavsiyenize uyacağım 🙏

Benim de dün kontrolüm vardi 7+4 benim 13 mm dedi , digeri de 12.94 mm idi. doktor gayet uyumlu haftasına dedi, hic kafana takma seninki de cok iyi

Back
X