- 23 Eylül 2018
- 778
- 203
- 103
- Konu Sahibi maviisever
-
Birşey diyim mi? Merak ettim baktım baya baya bilimsel birşeymiş boşuna gülmüşüzBabıldama ne yailkkez duyuyorum
Babıldama mı? O nasıl oluyor kız
O zaman interneti bi açın araştırın babıldamanın ne olduğunuBabıldama ne yailkkez duyuyorum
Yoo olsun bilimsel filan ama adı saçma sapan babıldamaBirşey diyim mi? Merak ettim baktım baya baya bilimsel birşeymiş boşuna gülmüşüz
Biz sana gülmedik zatenO zaman interneti bi açın araştırın babıldamanın ne olduğunubebeğin çıkarttığı bababa mamama dedede gibi sesler
Babıldama kelimesi ilginç geldiO zaman interneti bi açın araştırın babıldamanın ne olduğunubebeğin çıkarttığı bababa mamama dedede gibi sesler
Bende çocuk doğduktan sonra öğrendim :) teşekkür ederim.. Allah bağışlasın sağlıklı ömürler versin küçük yavrucaklaraBabıldama kelimesi ilginç geldiben onu agulama falan diye biliyordum, ondan yani. Ha bu arada benim bebede 6 aylık oldu hala düzgün babıldamıyor Oğlum 5 aylıkken başlamıştı ama , yardımcı olacaksa:)
Teşekkür ederim aslında çok araştırmıyorum tek baktığım bebekler ay ay gelişimi bu ay ne yapıyor ne yapacak o ama bebekten bebeğe de değişiyor tabii bunlar demeniz gibi gözle görünür bir şey yoksa pek büyütmemek gerek ama işteyaaa yerimm onu :) :) babılbadıl yakında yapar annesi merak etme..herşeyide internetten bakıp çocuklarınızı bu kadar çok incelemeyin allahaşkına ..gözle görünür sorunu olsa (allah korusun) zaten belli olur sağlıcakla büyüsün yavrucak inşalhh
Rica ederim. Aminnn inşallah. Sağlıklı hayırlı ömürleri olsunBende çocuk doğduktan sonra öğrendim :) teşekkür ederim.. Allah bağışlasın sağlıklı ömürler versin küçük yavrucaklara
Benim bebeğim de 5 buçuk aylık hala agu,agi,ha he,gi diyor babaildamasi yok çok endiseliyimKııızlar bebeğiniz ne zaman babıldamaya başaladı (ba-de vs) benim kızım şu an 6 aylık 6 günlük ama hiç babıldamayla ilgili bir şey yok arada bir şeyler mırıldanır gibi sesler çıkartıyor galiba agulama oluyor ama babıldama yok yani ba-ba-ba de-de-de da-da-da gibi vs internette okudum doktorların demesine göre 5-6 aylıkken başlıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?