• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğiniz kaç aylıkken babıldamaya başladı?

maviisever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
778
203
103
Kııızlar bebeğiniz ne zaman babıldamaya başaladı (ba-de vs) benim kızım şu an 6 aylık 6 günlük ama hiç babıldamayla ilgili bir şey yok arada bir şeyler mırıldanır gibi sesler çıkartıyor galiba agulama oluyor ama babıldama yok yani ba-ba-ba de-de-de da-da-da gibi vs internette okudum doktorların demesine göre 5-6 aylıkken başlıyormuş

Son düzenleme:
O zaman interneti bi açın araştırın babıldamanın ne olduğunu😅 bebeğin çıkarttığı bababa mamama dedede gibi sesler
Babıldama kelimesi ilginç geldi🤣 ben onu agulama falan diye biliyordum, ondan yani. Ha bu arada benim bebede 6 aylık oldu hala düzgün babıldamıyor😂Oğlum 5 aylıkken başlamıştı ama , yardımcı olacaksa:)

yaaa yerimm onu :) :) babılbadıl yakında yapar annesi merak etme..herşeyide internetten bakıp çocuklarınızı bu kadar çok incelemeyin allahaşkına ..gözle görünür sorunu olsa (allah korusun) zaten belli olur sağlıcakla büyüsün yavrucak inşalhh

Babıldama kelimesi ilginç geldi🤣 ben onu agulama falan diye biliyordum, ondan yani. Ha bu arada benim bebede 6 aylık oldu hala düzgün babıldamıyor😂Oğlum 5 aylıkken başlamıştı ama , yardımcı olacaksa:)
Bende çocuk doğduktan sonra öğrendim :) teşekkür ederim.. Allah bağışlasın sağlıklı ömürler versin küçük yavrucaklara

yaaa yerimm onu :) :) babılbadıl yakında yapar annesi merak etme..herşeyide internetten bakıp çocuklarınızı bu kadar çok incelemeyin allahaşkına ..gözle görünür sorunu olsa (allah korusun) zaten belli olur sağlıcakla büyüsün yavrucak inşalhh
Teşekkür ederim aslında çok araştırmıyorum tek baktığım bebekler ay ay gelişimi bu ay ne yapıyor ne yapacak o ama bebekten bebeğe de değişiyor tabii bunlar demeniz gibi gözle görünür bir şey yoksa pek büyütmemek gerek ama işte

Kııızlar bebeğiniz ne zaman babıldamaya başaladı (ba-de vs) benim kızım şu an 6 aylık 6 günlük ama hiç babıldamayla ilgili bir şey yok arada bir şeyler mırıldanır gibi sesler çıkartıyor galiba agulama oluyor ama babıldama yok yani ba-ba-ba de-de-de da-da-da gibi vs internette okudum doktorların demesine göre 5-6 aylıkken başlıyormuş
Benim bebeğim de 5 buçuk aylık hala agu,agi,ha he,gi diyor babaildamasi yok çok endiseliyim😫

Back