- 4 Nisan 2024
- 22
- 7
- 30
-
- Konu Sahibi arslan 5558
Erken daha sese bakar ancak. 8-9 aydan sonra ismini ogrenmeye baslar.
Bebekleriniz isimlerine ne zman dönüp baktılar bebeğim 6.5 aylık pek ismini bildigini düşünmüyorum
Çok teşekkürlerSese bakarlar. Adını da söylesem bakar murtaza da desem bakar. Nükreddin de desem bakar. Acele etmeyin.
Yani bizimki 11 aylik hala ismine yam bakmıyor cani isterse anca
Daha küçükler tabide işte panik oldum ya ben gerçekten kendimi tanıyamıyorumYani bizimki 11 aylik hala ismine yam bakmıyor cani isterse anca
Benim 3 yaşında çocuğum var o bile işine gelmeyeni duymuyor. Çakal oldular iyice
Yaa ne bilim tedirgin oldum bir şu Instagrami falan silecem gerçekten ruh hastası yapacak beni
Hiç sorma hele bizim ek gida "yemezse yemez canim peşindemi koşacam "derken simdi elimde yemekle yerlerde sürünmemDaha küçükler tabide işte panik oldum ya ben gerçekten kendimi tanıyamıyorum
Evet kesinlikleOraya kafa yormayın. Oradakilerin % 90 ı ekran ebeveyni. Her çocuk farklı. Gelişimi, dili, istekleri.
Sürekli ismiyle seslenip sevin. Aşkım canım değil de canım kızım Ayşe gibi mesela..Bebekleriniz isimlerine ne zman dönüp baktılar bebeğim 6.5 aylık pek ismini bildigini düşünmüyorum
O kadar iyi anlıyorumHiç sorma hele bizim ek gida "yemezse yemez canim peşindemi koşacam "derken simdi elimde yemekle yerlerde sürünmem
Hep öyle yapıyorum aslında ismi ile ama özellikle oyuncak ile oynarken hiç bakmiyor korktum bendeSürekli ismiyle seslenip sevin. Aşkım canım değil de canım kızım Ayşe gibi mesela..
Hiç mi bakmıyor yoksa oyunlarda mı bakmıyor? Bu önemli. Bir kbbye götürün derim hiç bakmıyorsaaHep öyle yapıyorum aslında ismi ile ama özellikle oyuncak ile oynarken hiç bakmiyor korktum bende
Yok bakıyor ama bir şey ile ilgili ise bakmıyor geneldeHiç mi bakmıyor yoksa oyunlarda mı bakmıyor? Bu önemli. Bir kbbye götürün derim hiç bakmıyorsaa
Ben soyadindan tut sülalesine varana kadar her gün on kez anlatıyorum. Sen kimin kizisin, nerede doğdun, kimlerdensin, adın ne .. sorup sorup cevaplıyoruzSürekli ismiyle seslenip sevin. Aşkım canım değil de canım kızım Ayşe gibi mesela..