• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebeginiz icin günlük tutuyor musunuz?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

hausfrau

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2011
1.395
8
0
Diğer
hanimlar
ben bebegim icin piyasada olan hazir günlüklerden almistim daha dogrusu hediye geldi Tr den
icinde hersey hazir onu dolduruyorum
birde kendim guzel bir defter edindim
kizima hitaben günlük yaziyorum
resimler koyuyorum süslüyorum
bugun söyle yaptin boyle yaptin
doktora gittik
ilk kez güldün vs böyle seyler
birde buyuk bir albüm aldim
her ay bir sayfaya dogdugundan beri resim koyuyorum
cok guzel oluyor ve nasil büyüdügüde belli oluyor cok guzel
birde iste yapabilirsem internette bir sayfa acacagim
yine günlük tarzi ama kizimin agzindan olacak bu
iste benim cevremden insanlar olur listede herkese yorum yazar falan
buda guzel hatira olur diyorum:)

ne düsünüyorsunuz?
sizin bebekleriniz icin yaptiginiz seyle var ki boyle?
banada fikir verebilirsiniz cok sevinirim :))
 
ben bu forumda not ediyodum gelişmelerini sonradan bi blog açtım artık orda yazıyorum. resim falan da ekliyorum. büyüdüğünde okusun diye.
 
bende hamileliğimin başından beri hissettiklerimi, anıları, dr raporlarını haftalık olarak yazıorum kızıma ve ultrason fotolarını ekliyorum. doğdukdan sonra fırsatım olursa yazmak istiyorum. önce onu nasıl beklediğimizi bilsin, sonra da nasıl büyüttüğümüzü :)))
 
Back