- 23 Ocak 2019
- 3.022
- 10.243
- 34
-
- Konu Sahibi memurhanim
Keşke trendyol gibi sitede ürünlerinin satıșı olsa yurtdışındanda ala bilsekHer anne baba için tarifi olmayan bir mutluluk bir bebeğe sahip olmak...Her anını fotoğraflamakölümsüzleştirmek isterseniz ama bazen yeterli olmaz .Tam da böyle durumlar için hazırladım bu anlamlı doğum panosunu
Bebek Tedavisine para biriktirmek için yapıyorum bunlari .Tüm tedavi sürecindeki arkadaşlarıma kolaylık diliyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin amin.
Sen iste canım yurtdisina da gonderrimKeşke trendyol gibi sitede ürünlerinin satıșı olsa yurtdışındanda ala bilsek
Mesela Azerbaycandayım ben istersem nasıl olur göndermek falan?Sen iste canım yurtdisina da gonderrimtredyol çok kesinti yapiyor şimdilik Instagram ve dolap
Yurtdışı anlaşmalı kargolar var canım yurtiçi kargo tüm ülkelere gönderiyor istersen den özelden yazayım sana bı konuşalımMesela Azerbaycandayım ben istersem nasıl olur göndermek falan?
Ekimde konuşuruz seninle bakıcam sayfana seçerim söylerim sana bakalim oluyormu.Şuan doktor dogum gunu derken eylülde sorun çokYurtdışı anlaşmalı kargolar var canım yurtiçi kargo tüm ülkelere gönderiyor istersen den özelden yazayım sana bı konuşalım
Hesap adınız nedir?Sen iste canım yurtdisina da gonderrimtredyol çok kesinti yapiyor şimdilik Instagram ve dolap
Işıltılı dizaynnHesap adınız nedir?
Işıltılı dizaynn canım sayfamEkimde konuşuruz seninle bakıcam sayfana seçerim söylerim sana bakalim oluyormu.Şuan doktor dogum gunu derken eylülde sorun çok
Instagramda mı?Işıltılı dizaynn canım sayfam
Evet InstagramInstagramda mı?
Tamam takipe alıcam sayfanıEvet Instagram
Teşekkür ederim canım desteğin içinTamam takipe alıcam sayfanı
Çok güzel, bol kazançlar diliyorumIşıltılı dizaynn
Çok teşekkür ederimÇok güzel, bol kazançlar diliyorum