- 5 Ocak 2008
- 2.950
- 24
- 0
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
benım butun cın takvımı bıo rıtm rus takvımı ne varsa yoksa erkek dıyor bakalım ne kadar dogru olacak
Iki kizimda deli meyve cok yedim.. Basenden ve popodan kilo aldim, cildim bozuldu, et ve tavuktan tiksindim.. Tatli ve eksi cok yedim.. Meme uclarim pembe oldu sanki, bacagimdaki killar yavas uzadi, kokulardan tiksindim, parfum mesela, cok huysuzdum, asiri yorgundum basim kalkmiyordu Sanki.
Simdiki hamileligim: 34 haftalik hamileyim... Et ve peynir yedim ve hAla yiyorum,, hele etin kokusu varya... Cig yiyesim geliyor o kadar nefiis kokuyor :-/ .. Ciltim parlak ve guzellesti, kiloyu karnimdan aldim, moraliim o bicim, kanadim olsa ucacagim, bel agrisindan baska hic bir sikayetim olmadi. Ilk baslarda midem yandi. Meme uclarim karardi.. Bacagimdaki killlar cabuk uzuyor sanki... Ve 3 cu kizim yolda bio.. Yorumcu, cin vee belirtiler erkek ama modern tip dunyasi kiz dedi )
bioritme bide ben bakabilir miyim canım....öyle bi anlatmışsın ki merak ettim...kaydirigubbakcemile3
hic mide bulantisi tiksinme aserme uyku hali vsler yasamadim tek gögüslerim fena agridi ilk haftalarda kizlarda gögüs agrisi yaparmis hamilelikte ,yüzümde sivilce filanda cikmadi yani hamileyim degilmiyim bilmiyorum ama rüyamda kizim oldunu görüyorum hep sonucu alinca yazarim buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?