- 30 Haziran 2015
- 521
- 435
- 33
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
canım hemen msj attım geri kalan msjlarını okumamıştım.. çok üzüldum..insallah ikinciye Rabbim ömür versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gerçekten ne zor günler canım .gittiğim özelde 6 nisanda karından usg ile bebeği hareketi ve kalp atımı vardı hatta dr dinletti bebek minicikti zor gördü ekranı büyüttü falan 19 da yine aynı özele gittiğimde ise bebek büyümüş kalp atımı yoktu malesef alttanda baktı ama bebekde hareket yoktu .dünde gittim devlete bu kez kadın bayağı uğraştı kalp atımı yine yoktu hatta bebek küçülmeye başlamış haftam 5 gün gerilemiş bir gün arayla hatta dr çok yeni bir durum yani iki gündrür falan durmuş dedi yarın son kez bakılacak ve kürtaj olacağım.canım yazdığın için teşekkür ederim 3 gündür ne bulantı ne göğüs ağrı mide kazınması hiçbirşey yok hissediyorum annelik hissi farklı bilirsin. allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı doğumlar.canım benim ah şuan nasıl bir psikolojidesin anlayabiliyorum..
6 nisanda demişsin??? ultrasona göre 5+3 falan oluyor herhalde???
5+3 te kalp atımını duyamasınki helede karından!!
anca keseyi görmüşsündür o gün o da ilk defa.. bırak kalp atımını kesenin içindeki bebegi bile göremez dr o günlerde yalnızca görebilecegi bikaç milimlik bir kese..büyük ihtimalle dr sana yanlış bilgi verdi..
7+3 te kalp atımı duyması lazım ama daha geç duyan arkadaşlarıda gördük burda. birde devletemi gittin ultrason cihazı iyimiydi?
6+6 ydı yanlış hatırlamıyorsam. devlete gittim bana kesemın 1.5 cm oldugunu içinde bebek olmadıgını boş gebelik oldugunusu söyledi.. o gün kostura kostura özele kendi druma gittim.. durumu anlattım kilomda oldugu için direk alttan baktı kesenin içindeki 3 mm lik bebeğimide gösterdi onun o minik kalp atışınıda ama dinletmedi zararlı diye...
demem o ki başka bir dra git hatta imkanın varsa özele git ultrason cihazları çok daha iyi. uygun fiyatlı 25-30 ada var özel hastane ücretleri.. canını sakın sıkma canım bebeişinde etkilenmesin.
rabbim sağ sağlım kucagına almayı nasıp etsin
önemli değil canım allah razı olsun.canım hemen msj attım geri kalan msjlarını okumamıştım.. çok üzüldum..insallah ikinciye Rabbim ömür versin
gerçekten ne zor günler canım .gittiğim özelde 6 nisanda karından usg ile bebeği hareketi ve kalp atımı vardı hatta dr dinletti bebek minicikti zor gördü ekranı büyüttü falan 19 da yine aynı özele gittiğimde ise bebek büyümüş kalp atımı yoktu malesef alttanda baktı ama bebekde hareket yoktu .dünde gittim devlete bu kez kadın bayağı uğraştı kalp atımı yine yoktu hatta bebek küçülmeye başlamış haftam 5 gün gerilemiş bir gün arayla hatta dr çok yeni bir durum yani iki gündrür falan durmuş dedi yarın son kez bakılacak ve kürtaj olacağım.canım yazdığın için teşekkür ederim 3 gündür ne bulantı ne göğüs ağrı mide kazınması hiçbirşey yok hissediyorum annelik hissi farklı bilirsin. allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı doğumlar.
canım çok üzgünüm . inşallah bir mucize olur.. dualarım seninleönemli değil canım allah razı olsun.
rahimde kanama başlamış bugün kesede bebek görünmeyecek kadar küçülmüş bugün anestezi alarak kürtaj oldum çok şükür herşey yolunda sadece regl sancısı gibi hafiften ağrı var.Allah sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin.canım çok üzgünüm . inşallah bir mucize olur.. dualarım seninle
canim beniimmm her sey yoluna girecek hic merak etme..rahimde kanama başlamış bugün kesede bebek görünmeyecek kadar küçülmüş bugün anestezi alarak kürtaj oldum çok şükür herşey yolunda sadece regl sancısı gibi hafiften ağrı var.Allah sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin.
Sağol canım benimcanim beniimmm her sey yoluna girecek hic merak etme..
canım sağol ben 6 hafta duydum kalp atışını .19 nisan salı dedi dr kalbi durmuş diye ertesi gün gittim bebek bir günde küçülmüş son kez cuma gittim bebekten eser yok kesede gözükmüyordu ve o gün kürtaj oldum çok zor ama yapacak birşey yoktu bebeğim için .sana rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin.Başka bi doktora daha gittin mi canım ? Gitmediysen mutlaka git . Çevremde çok sahit oldum bi doktor kurtaja gel deyip otekinde gayet sağlıklı dendiğini çok gördüm.
Stres yapma iyi düşün iyi olsun . Ben de 9.haftada duydum kalp atışını . Olabiliyor böyle şeyler .
hiç önemli değil canım olur mu aklımdan hiç çıkmıyor ki zaten nasip böyleymişÇok özür dilerim gerçekten bütün sayfaları okumadım orayı kacirmisim demek ki her şeyde vardır bi hayır canım en kısa sürede Rabbim nasip etsin tekrardan insaallah
Canim durumum senle tamamen aynı. Ben de bu soruya cevap arıyorum sen de çok aramissin onu farkettim. Peki ne oldu sonucun ?Merhaba arkadaşlar benim adet tarihime göre 7+3 günlük hamile olmam gerekyo ama doktor bebeğin gelişmeyip 1 hafta geride olduğnu söyledi. Bebeğin boyu 5.45 mm. Kese ise 22 mm. Kalp atışı karından ultrason ile duyulmadı. Böyle olupta 1 hafta snra bebeği gelişen ve kalp atışı duyulan var mı acaba ?
Malesef bebeğim alımdıCanim durumum senle tamamen aynı. Ben de bu soruya cevap arıyorum sen de çok aramissin onu farkettim. Peki ne oldu sonucun ?
Canım cevap yazdığın için çok teşekkür ederim ben de bir umutla senden güzel bir cvp bekliyordum. Çünkü böyle bir şey yaşıyana rastlamadım Koca forumda bir sen bir ben... Benm de bebeğin kalbi ultrasonda duyulmadı durum haftaya netlik kazanacak... Ama senn mesajından sonra da umudum kalmadı açıkçasıMalesef bebeğim alımdı
Canım cevap yazdığın için çok teşekkür ederim ben de bir umutla senden güzel bir cvp bekliyordum. Çünkü böyle bir şey yaşıyana rastlamadım Koca forumda bir sen bir ben... Benm de bebeğin kalbi ultrasonda duyulmadı durum haftaya netlik kazanacak... Ama senn mesajından sonra da umudum kalmadı açıkçası
Bu hafta 8 haftalık tı ama doktor 6 haftalık boyutun da kalp atışını göremiyorum dedi. Sadece 5 mm bebek. Bilmiyorum çok endişeliyim aslında biraz da alıştımMalesef bebeğim alımdı
Allahtan ümit kesilmez ama doktorlar hep ümitsiz konuştu bana gerçektende dedikleri gbi oldu çnkü bebek büyümüyodu ve kalp atışı yoktu peki kanaman var mıBu hafta 8 haftalık tı ama doktor 6 haftalık boyutun da kalp atışını göremiyorum dedi. Sadece 5 mm bebek. Bilmiyorum çok endişeliyim aslında biraz da alıştım
Kanamam bir kere oldu acilen gittik iğne vurdular ogunden sonra bir daha olmadı.Allahtan ümit kesilmez ama doktorlar hep ümitsiz konuştu bana gerçektende dedikleri gbi oldu çnkü bebek büyümüyodu ve kalp atışı yoktu peki kanaman var mı
Canım ne oldu inşallah herşey yolundadırKanamam bir kere oldu acilen gittik iğne vurdular ogunden sonra bir daha olmadı.