Bebeğinin kalbi duranlar gelin yardımlaşalım :-(

Ne şekilde süreç olumsuz sonuçlandı?

• Dış gebelik

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    29

cibilicibilisaksak06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2015
1.232
1.072
35
Kızlar malesef üzücü bir konu ama en azından birbirimize yardım edelim tüp bebek yöntemi ile hamile kalabiliyorum 2 kere gebelik kaybım var malesef yarın kürtaj olacağım... her dr farklı düşünüyor bebek kalp atışının durması ile alakalı farklı tahliller yaptırıyor bazen gözden kaçırdıkları şeyler olabiliyor işte bu yüzden herkes ne tahlil yaptırdı ise yada sebep ne bulundu ise yazarsa belki bizim için de bir sonraki sefere faydası dokunur ona göre önlem alınır :110::110:

Canım geçmiş olsun Rabbim dayanma gücü versin. Ben de 6 ay önce yaşadım 14. Haftada kalbi durdu yavrumun. Bir sürü tahliller yapıldı genetik pıhtılaşma... Bulunan sebep pıhtılaşma. Cuma günü yeniden transfer oldum her gün iğne kullanıyorum Rabbim bu bebeğimi bana bağışlar inşallah :dua:

Canım geçmiş olsun Rabbim dayanma gücü versin. Ben de 6 ay önce yaşadım 14. Haftada kalbi durdu yavrumun. Bir sürü tahliller yapıldı genetik pıhtılaşma... Bulunan sebep pıhtılaşma. Cuma günü yeniden transfer oldum her gün iğne kullanıyorum Rabbim bu bebeğimi bana bağışlar inşallah :dua:
Canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın.... Ben de cleaxsan kullandım günlük ama malesef yine de böyle oldu... rabbim bir daha üzmesin inşallah transferin hayırlı olsun....

Canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın.... Ben de cleaxsan kullandım günlük ama malesef yine de böyle oldu... rabbim bir daha üzmesin inşallah transferin hayırlı olsun....

Sağol canım inşallah sen de bu süreci çabucak atlatıp sağlıklı bir hamilelik geçirirsin. Her embriyo kendine özgü ama bu süreci iki kere yaşaman nedeniyle kesinlikle eşinin ve senin genetiğine bakılmalı diye düşünüyorum cnm.

Bende de iki gebelik kaybı oldu. Ikisinde de bebegimin 7 haftalikken kalbi durdu. Bir sürü test yaptirdim. Genetik olaraka fetüs materyaline bakildi trizomi 16 cikti. Anne ve babaya bakalim dediler. Esim ve ben periferik kanda kromozom analizi diye bir test yaptirdik. Bir sey cikmadi. Bir doçent kadin dogum doktoru bu kromozomlerin uçlarina ayrintili bakilmasi lazim dedi buyuk universite hastanelerine gidin dedi. Orda yaparlar dedi. Ancak biz bu yoldan devam etmedik arastirmaya. Sonra hematoloji bölümüne sevk etti başka bir kadin dogum uzmani. Hematolojide ayrintili testlere bakildi. Kanda pihtilasma cikti ve antidsdna testi pozitif cikti. Zaten son hamileligimde bunun icin 0.4 luk heparin kullanmistim. Ordan romatolojiye sevk ettiler. Romatoloji uzmani lupus teshisi koydu. Bu gebelik kayiplarina neden olurmus. Bununla ilgili plaquenil diye bir ilaç basladi. Hamile kalirsam da kullabilecegim bir ilaç oldugunu söyledi. Bu arada gittiğim baska bir doktor da amh ( yumurtalık rezervi) degerimin cok dusuk oldugunu bunun da saglam yumurta sayisinin azsldigini gosterdigini souledi. Rezervim 0.75. Beni tup bebege yonlendirdiler. Sanirim bu yontemi denicem. Ama doktorlarin bazilari tupbebegin en saglikli embriyoyu secmek gibi bi ozelligi yoktur ugrasma dedi. Bu süreçte moral çok onemli.genetik olarak bir çok gereksiz testlere yonlendirildigimizi dusunuyorum. Bunlari aylar suren hastsne seruvenimden sonra yaziyorum size. Umarim benim ve benim gibi bircok kadin için süreç daha kolay olur. Umarim biraz size faydam dokunur.

Herkes merhaba arkadaşlar bende bebeğimi 7+3 kaybettim 3. Denemem di genetik yapılmıştı 5.Gün embriyosu du. Ben anlamıyorum madem genetik sorunu olursa kalbi durur diyolar genetik ten sağlam gelmişti 😢

Herkes merhaba arkadaşlar bende bebeğimi 7+3 kaybettim 3. Denemem di genetik yapılmıştı 5.Gün embriyosu du. Ben anlamıyorum madem genetik sorunu olursa kalbi durur diyolar genetik ten sağlam gelmişti 😢
Merhaba benim de ilk gebeliğim bu şekilde sonlanmişti. Genetikten temiz gelmişti ve 7+3 Dü. Doktorumuz bazen gebelikler öyle minimal sebeplerden son buluyor ki onu biz bile bilemiyoruz demişti. Takdiri ilahi diyorum bende

Merhaba benim de ilk gebeliğim bu şekilde sonlanmişti. Genetikten temiz gelmişti ve 7+3 Dü. Doktorumuz bazen gebelikler öyle minimal sebeplerden son buluyor ki onu biz bile bilemiyoruz demişti. Takdiri ilahi diyorum bende
Sizede çok geçmiş olsun gerçekten kendime gelemedim hala yarın alınıcak bebeğim :KK43: onuda göndericez neydi sorun diye tabiki herşey Allah'tan verende o alanda o takdir onun

X