- 8 Ocak 2015
- 400
- 136
- 34
-
- Konu Sahibi katipmerve
im hic merak etme bebişin gayet iyidir... onlar keyiflerine gore hareket ediyor. ben de cok tedirgin oluyorum hareket etmediği zaman bazen de neden bu kadar cok hareket ediyor diye tedirgin oluyorum... doktoruma sordum cocuk da ne yapsa sana yaranamiyor dedi ☺☺Kimse yokmu
Aynı haftada bende 3 gün hissedemedim neler yiyip iciyordum :)gittim doktora sknti yok stres yapmisindir ondan dedi. Sonra birkaç gün gece tesadüf uyandim ki bizim kızın mesaisi ben uyuyunca basliyormus yakaladım uyaninca: ) ayrıca pozisyonu iç kısma doğruysa da zor hissedersin henüz kemikleri de zayıf olunca hissedemeyebilirsin aradaNeden kimse yazmiyo
Aksam Dr gitti baktı herşeyi normal bebesim şükür ya canım senede böle olduğu oluyormuMerak etme bisey yoktur oynuyorsa çünkü artik onlarında uyuma periyotları oluyor önceki gibi hep kıpırdamaz
Sen yoruluyor çok ayakta kalıyor veya biseylere stres yapıyorsan oda etkilenebilir
HIM ya ne kotu biseymis bu kucağına almadan ole düşünüyorum gevezeyi şükür biseyi yokmuş Dr bende bakım da içim rahat etsin dedim ayaklarını falan gördüm kuzucum buyumusAynı haftada bende 3 gün hissedemedim neler yiyip iciyordum :)gittim doktora sknti yok stres yapmisindir ondan dedi. Sonra birkaç gün gece tesadüf uyandim ki bizim kızın mesaisi ben uyuyunca basliyormus yakaladım uyaninca: ) ayrıca pozisyonu iç kısma doğruysa da zor hissedersin henüz kemikleri de zayıf olunca hissedemeyebilirsin arada
Ne gördüm canım yeri gayet rahat ayaklarını uzatmış pasa kayıt yapıyor utanmaz ama Dr bise yok diyince çok mutlu oldumcan
im hic merak etme bebişin gayet iyidir... onlar keyiflerine gore hareket ediyor. ben de cok tedirgin oluyorum hareket etmediği zaman bazen de neden bu kadar cok hareket ediyor diye tedirgin oluyorum... doktoruma sordum cocuk da ne yapsa sana yaranamiyor dedi ☺☺
Tabi canım nette okudum artik uyanıp uyuyorlar bakıyorum ses seda yok hiii diyorum uyuyoAksam Dr gitti baktı herşeyi normal bebesim şükür ya canım senede böle olduğu oluyormu
amin canım inş benim ikili test riskli cikmisti o yüzden aslında bu endisem bazen uyandırmaya calisoyor m karnını salliyom Günay oğlum diye :))))Tabi canım nette okudum artik uyanıp uyuyorlar bakıyorum ses seda yok hiii diyorum uyuyo
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Ya önceden ole hareketliydi ki nasıl Dr da olur bazen böle dedibı sorun yok gece kıpırdıyordur gunduz uyuyordur merak etme
Amin bizimki dun acilen gittik Dr baktı biseyi yok dedi hastaneden geldi hareket ediyor bana bi kizdim uz uz anneyi sonra hic bise yokmuş gibi hareket et dedim duymuştur herhaldebizimde bugün hareketlerimiz azaldı internetten okudum bu haftalarda normalmiş 28. haftadan sonra hareketleri sayılabilir hale gelecekmiş. İnşallah sağlıcakla alırız kucagımıza bebişlerimizi :)
Ya canım hatirliyosan 21 haftasında basıldı pekibizimde bu aralar belli belirsiz, bi çok hareketli bi çok durgun.. aslında son zamanlarda durgun olması normalmiş bebek son zamanlarda çok uyuyormuş :)
Ben 7 haftalıkken hissettim aslında bilmiyom ilk gebeliğin kimsayal gebelikti belki insandır yoksa zayıf boseyde değilim hissetmek içinben daha yeni yeni 21. haftasında anlamaya basladım hareketlerini biraz geç anladım :) o zamanlar yavas yavas baslıyordu. Daha önceki gebe olan arkadaslarım da zaten yavas yavas kasları gelişmeye baslıyor o yuzden telaşlanmademişti bana. Geç hisstmiştim çünkü :)