Bebeğinin cinsiyetini bilmek isteyen buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sevil_83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Allah bağışlasın 3 aylık bebeğiniz erkekmi acaba?
Doğru değilse lütfen yazın bakalım bu takvim ne kadar doğru?

günaydın
sevilcim bana erkek demiştin ama % varmı ?: )
ben: 05/03/1980
eşim:02/10/1977
sat:09/01/2009

sevil bana da erkek demiştin yüzde 60 ama kız dedi dr nasıl gördüyse ben de hala erkek hissediyorum

sevil bana da erkek demiştin yüzde 60 ama kız dedi dr nasıl gördüyse ben de hala erkek hissediyorum

canım kız o zaman belki de takvim yalnış
hislere kapılma ben 9 ay bebeğim erkek hiss ediyorum diyordum ama bende kız oldu.Hislerle insan yanıla bilir.Eli-ayağı düz olsun da hayırlısıyla
60% dememin sebebi buymuş

merhaba
banada kız dedi geçen ay ama benimde içimden erkek gibi geliyor hala hayırlısı olsun tabiki
bu hafta sonu tekrar gidicem bakalım
özlem senin kaç haftalık ?

ay sevilcim bana % vermemiştin banane banane bende isterim yüzde
bi daha yazayım
ben 18.12.1979
eşim 6.12.1979
son adet:23 şubat
ha bide ben belki şubattta gebe kalma şansım biraz düşük
martta kaldıysam ona göre baktın bundan önce
sen şubatıda söyle canım mart ayınıda
am yüzdeli istiyom

eğer şubatda yazdıysam doğru yazmamışım martta kalma ihtimali var
100%erkek

unutmayin bu bi ihtimal

merhaba
banada kız dedi geçen ay ama benimde içimden erkek gibi geliyor hala hayırlısı olsun tabiki
bu hafta sonu tekrar gidicem bakalım
özlem senin kaç haftalık ?

özelden yazdım ama benimki 19 +0 sende ekim annesiymissin demi
seninki kaç haftalık

kizlar bu ne simdi konuyu sevil acti simdi niye gülay yorum yapiyor ikiniz tanisiyormsunuz? yoksa konularmi karisti? sevil neden girmiyor?

slm ayşe-on ben sadece yardım etmek istedim arkadaşlara, seville tanışmıyoruz bende merak ediyorum sevil nerede diye ama girmiyor artık sanırım.

Sevilcim slm banada yüzde verebilirmisin, temmuz ayında hamile kalmak isityorum.Lütfen çok önemli benim için bend eerkek beek istiyorummm
13.07.1979 benim
18.05.1976 eşimin doğum tarihi

Sevilcim slm banada yüzde verebilirmisin, temmuz ayında hamile kalmak isityorum.Lütfen çok önemli benim için bend eerkek beek istiyorummm
13.07.1979 benim
18.05.1976 eşimin doğum tarihi

bu arada sevil'cim bişey sormak isityorum, elinde özel bir takvim var sanırım,çin takvimi gibi bişeymi çok merak ettim valla ben bir sürü yöntem araştırdım hepsini uyguluyorum ve uygulayacağım.Zaten internetten de bebek cinsiyeti diye araştırdığımda bu sayfa çıktı ve tam bana göre dedim çok heyecanlandım.Temmuzda kalmak isitiyorum özellikle ama ağustos eylül ekimde olabilir gibi ,banada yüzde ve tarih verebilirmisin?

ya zahmet olmassa benimkine de bakarmisiniz sevil arkadas,ben 1974,esim 1967,haziran ayinda hamile kalmayi düsünüyorum lütfensenağlama

gülaycım bi de sen kendi yönteminle bakarmısın
ben 18.12.1979
eşim 6.12.1979

Canım banada bakabilirmisin?Eşim 1 ocak 1973 Ben 14 mart 1975 haziran temmuz ağustos ve eylül ayları için.Şimdiden teşekkürler

gülaycım bi de sen kendi yönteminle bakarmısın
ben 18.12.1979
eşim 6.12.1979

Slm roay valla yine kız çıkıyor benim bu hesaplamalara göre hiç erkek bebeğe rastlamadım zaten bir yanlışlık var ama ne bilemiyorum:)Sevilin hesaplaması daha başka sanırsam yani kadınlarda +3 erkeklerde+4 olarak yapıyorum ama sevil ay olarak da hesaplıyor sanırım ben onu bilmiyorum malesef

Sevile acil duyuru yapalım bizede bakabilimi diye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…