- Konu Sahibi Sevil_83
-
canim banada kiz bebek yazmissinda yuzdesi varmi erkek ihtimali varmi ben tekrar yazayim sana
benim dogum tarihim 17/12/79 esiminki 01/03/78 son adetim 25 ocak bana tekrar bakip yuzdesi varsa yazarmisin simdiden tesekkurler
valla merak ettim nasil bir takvim bu ?
canim banada kiz bebek yazmissinda yuzdesi varmi erkek ihtimali varmi ben tekrar yazayim sana
benim dogum tarihim 17/12/79 esiminki 01/03/78 son adetim 25 ocak bana tekrar bakip yuzdesi varsa yazarmisin simdiden tesekkurler
valla merak ettim nasil bir takvim bu ?
kiz çikiyor yine burda bu bir kitap takvim doğru olduğuna sizlerin sayesinde daha da emin olucam bakalım ne olucak hayırlısıyla
ama USM öğrenince bana mutlaka yazın tamammı
Yine de unutmayalım her şeyi bilen Büyük Allahdır.
elbette herseyi allah bilir canim onun yazdigi olur surada egleniyoruz ve az bucuk takvimlerin testlerin tutup tutmadigini arastiriryoruz tesekkurler ilgilendigin icin cok sagol ayin 31 inde 4d ye ayrintili ultrasyona girecem cinsiyet ogrenmeye simdiye kadar cok kiside tuttumu bu testinnn ?
bende hemen yazacam sana ogrenir ogrenmeza.s.
merhaba ben bebeğimin cinsiyetini biliorum ben 27 01 1979 doğumluyum eşim 30 04 1969 ama eşiminki yanlış olabilir malum eskilerde tam net doğum tarihi yazılmıyormuş son edet tarihim 15 aralık 2008
bu aylarda hamile kalirsanbenim doğum tarihim 30,07,1985
eşimin doğum tarihi 05,03,1981
hamile değilim daha canım.şimdiden teşekkürlerrr
sevil naber canım iyiakşamlar yaaa şimdi okuyorum topiği bazılarına yüzde vermişsin benimkinin yüzdesi neeeee valla bak küsme bana ama catlıyorum meraktannnn bida yazimmi canım benim hıııı ben 29/11/1979 eşim 05/10/1976 son adet 3 şubat hamileyimmmm nooluuurrrr bak valla eger dogru cıkarsa yazıcam sanaaaa
bu aylarda hamile kalirsan
VII,X,XI ERKEK
VIII, IX, XII KIZ
ama unutma bu bir ihtimal
70%erkek
tabi bu bie ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?