Belli ki adamlar tencereyi bu amaçla doldurmamış, sebze dolu bir tencereye bebeği yatırmışlar sadece, biz de bebek severken yerim seni diye sevmiyor muyuz? Burda aşırı tepki gösterenler aşağıya eklediğim fotoğrafı görünce "Ayyy ne şekeeerrr" diye tepki verirler başka zaman.. Fark ne?
Belli ki adamlar tencereyi bu amaçla doldurmamış, sebze dolu bir tencereye bebeği yatırmışlar sadece, biz de bebek severken yerim seni diye sevmiyor muyuz? Burda aşırı tepki gösterenler aşağıya eklediğim fotoğrafı görün
ce "Ayyy ne şekeeerrr" diye tepki verirler başka zaman.. Fark ne?
Ne alaka? Dam üstündefark yapanın araplar olması gıcık oluyorda arkadaşlar?
son zamanlardaki bebeklerle ilgili haberlerden ötürü hoşlanmadım ben..arapları sevmesem oğlumun ismini taha koymazdım..onlardada kendini çok geliştirmiş sanatçılar vs var..cahil olan hiç bir kesimi sevmiyorum ama..arapların cahilleride dahil..fark yapanın araplar olması gıcık oluyorda arkadaşlar?
Belli ki adamlar tencereyi bu amaçla doldurmamış, sebze dolu bir tencereye bebeği yatırmışlar sadece, biz de bebek severken yerim seni diye sevmiyor muyuz? Burda aşırı tepki gösterenler aşağıya eklediğim fotoğrafı görünce "Ayyy ne şekeeerrr" diye tepki verirler başka zaman.. Fark ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?