Bebeğini tencereye koydu ve...

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.001
448
Kocaeli
Sosyal medya Suudi Arabistanlı çiftin çektiği bu görüntülerle çalkalanıyor.
Tencerenin kapağını kaldıran adam içindeki çocuğu ve etrafına serpiştirdiği sebzeleri göstererek karısına 'Bu akşamki yemeğimiz' diyor.

Suudi Arabistan'da çok tepki toplayan bu video izleyenler tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu.

Sabah

Ne bu simdi saka mi, boyle insanlar cocuk sahibi oluyor iste!

allahım bu ne dir ..beyinsizler...

Anam biz en çok yerim seni diyozz bunlar gerçekten yiyo galiba öyle şakamı olurmuş be bide onu yapmak için uğraşmış töbüüüüü allah akıl versin ne diyim

Belli ki adamlar tencereyi bu amaçla doldurmamış, sebze dolu bir tencereye bebeği yatırmışlar sadece, biz de bebek severken yerim seni diye sevmiyor muyuz? Burda aşırı tepki gösterenler aşağıya eklediğim fotoğrafı görünce "Ayyy ne şekeeerrr" diye tepki verirler başka zaman.. Fark ne?

Benim soyleyeceklerimi soylemissiniz. Yuzde yüz katılıyorum yorumunuza

fark yapanın araplar olması gıcık oluyorda arkadaşlar?

Adami bi yamyam yapmakdigimiz kalmis. Ne var yani? Bebege zarari olmayacak bir saka!

Bende basligi gorunce gercekten yediler zannettim
Birara boyle cenin yiyen insanlari okumustum Allah'im coook korkunc biseydi
Bu goruntuler cok tuhaf gelmedi vaba
Bu arada ziyaretci sayisi 171mi

oyy annem yerim seni ..
uslu uslu duruyor ..
hangi akıldaysa anne&babası ..

başlığı okuyunca bi an tüylerim ürperdi
ne var bunda yahu bebişte halinden çok memnun gibi

fark yapanın araplar olması gıcık oluyorda arkadaşlar?
son zamanlardaki bebeklerle ilgili haberlerden ötürü hoşlanmadım ben..arapları sevmesem oğlumun ismini taha koymazdım..onlardada kendini çok geliştirmiş sanatçılar vs var..cahil olan hiç bir kesimi sevmiyorum ama..arapların cahilleride dahil..

Bence tek fark tencerenin kapağını kapaması :)

Korktum bir an bebek nefessiz kalır mı diye.. Bir de çok çirkin yatırmışlar yavruşu yahu
çok rahatsız olduğu belli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…