Bebeğini sallamadan uyuyan var mı ?

skopca

Elma yanak:)
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2010
29.247
27
208
Bursa
Merhaba anneler ..
Merak ediyorum ne kadar bebek sallamadan uyuyor insanların sallanmaya alışmış kucağa alışmış demesinden sıkılıyorum bazen ne kadarı sallamadan uyuyor acaba hiç bir anne durup dururken sallamaz bebeğini sonuçta

Bu senin sallamanla yada alıştırmanla alakalı değil tamamen çocuğun ne istediği ile alakalıdır benim kuzum sallayınca uykusu açılır mesela ona sallamak eğlence gelir onu biz atarız beşiğine battaniyesini kafasına çeker uyur

Bizimki de 2 yasina kadar sallandi maleseff.ama simdi kendi yatip uyuyor yaklasik 6aydir:))

tamamen yapısı ile alakalı arkadaşım insanların ne dediğine kulak asma ağzı olan konuşur bu memlekette. sorsan onlara nasıl büüyütmüşler acaba. neyse 11 aylık oğlum var ilk 3 4 ay sallanmadı hiç istemedi sonrada başka birtürlü uyumamaya başladı mecburen salladım şimdilerde de bazen sallanmak istiyor bazen asla istemiyor yarım saat 45 dakika sırtını kaşıyorum yada saçını kaşıyorum öyle uyuyor. keyfi yani.
yetiştirmekle alakası yok mesela bir örnekle anlatacak olursam iki kardeşiz ben inanılmaz yaramaz hareketli muzur ve sürekli sallanarak uyuyan 1 gece de 25 kez uyanan bir bebekmişim ama kardeşim benim tam tersim ee ikimizde aynı yerden çıktık ikimizide yetiştiren aynı kadın neden zıttız karakter cnm arkadaşım takma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…