Bir süre meme ve mama ile gittik biz çocuğumda. Çünkü erken doğdu kuvozde kaldı çenesi zayıftı memeyi zor tutup zor emiyordu o yüzden sütüm de bir türlü cogalamiyordu sagsam bile. Zayıf olduğu için de kalori alması gerekiyordu. 7 aylık olana kadar meme+mama şeklinde ilerledik. Daha sonra hep mama olarak devam ettik. Mama kullanirken çok yoğun kilo almamasina dikkat etmelisiniz. Ek gıdaya geçene kadar ayda Max 1 kilo kuralına uymustuk biz doktorumuzun takibiyle. Çünkü mama ile çok kilo alımı obeziteye neden olabilir. Anne sütünde böyle bir kural yok. Sizde ml olculerine dikkat ederek ilerlerseniz hiç bişey olmaz. Bu arada sütüm yok diye de üzülmeyin bazen olmuyor işte napalim. Gene sağlıklı ve güçlü oluyorlar. Kolaylıklar ve sağlıklı günler diliyorum bebeğinizle sizeSütüm olmadığı için sadece mama veriyorum 1 buçuk aylık ama doymuyor sürekli istiyor. Verene kadar susmuyor. Fazla kilo almasından korkuyorum. Benim gibi olan var mı aranızda yada daha önce çocuğunu sadece mama ile büyütmüş olan?
Sütüm olmadığı için sadece mama veriyorum 1 buçuk aylık ama doymuyor sürekli istiyor. Verene kadar susmuyor. Fazla kilo almasından korkuyorum. Benim gibi olan var mı aranızda yada daha önce çocuğunu sadece mama
Ben süt ve mama ile besliyorum doğduğundan beri sütüm yetmiyor çünkü şu an 2 aylık ve 1.5 aylıktan beri 120 ml içiyor bazen daha da fazla doktor ne kadar istiyorsa o kadar vereceksin dedi sıkıntı yok bence çok değil fazla gelince bitirmiyor zatenSütüm olmadığı için sadece mama veriyorum 1 buçuk aylık ama doymuyor sürekli istiyor. Verene kadar susmuyor. Fazla kilo almasından korkuyorum. Benim gibi olan var mı aranızda yada daha önce çocuğunu sadece mama ile büyütmüş olan?
Ne 120 mi?? Emin misin2 saatte bir 120 veriyorum ama bitince ağlıyor hep kutuda ayına göre 120 ml yazıyor
He ya 120 benim bebek tek öğünde yeri geliyor 120 içmiyor çok aç olursa daha yeni 160 170 anca oldu 6 aylık120 ml cok ya 1,5 aylik bebek icin
10 aylik 3 ögün ek gida aliyor 120 ml iciyor extra biz 120 ml yi hicbir zaman asmadikHe ya 120 benim bebek tek öğünde yeri geliyor 120 içmiyor çok aç olursa daha yeni 160 170 anca oldu 6 aylıkşaşırdım
Aynen bizimki ancak ek gıda istemezse anca o seviyeye çıkıyor10 aylik 3 ögün ek gida aliyor 120 ml iciyor extra biz 120 ml yi hicbir zaman asmadik
8 aylık şuan. 120 ve 150 içiyor. O zamanlar 60 bile zorla veriyordum onuda içmiyor dubence sen kutuyu yanlis anlamissin mümkün degil
kutuya 1 aylik 120 mi yaziyor yapma Allah askina 30 za 1 kasik düsüyor benim kizim ek gida aliyor 120 ml iciyor extra seninki daha kücük en fazla 60 ml icer birde kimse vermemis aa biri yazmis ben vermedim bu kadar verilmez bu kadar cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?