'Bebeğini ölüme terk eden anneyi savunuyorum'

Adam haklı bence. Ne cinayetler var müebbet yemeyen. Bence bu kadının bir başkasını daha öldürme ihtimali %1 iken, bir başkasını daha öldürme ihtimali %90 olan birinden kat kat kat fazla ceza almış. Bu kadın hiç çıkamayacak ama onlarca çocuğa tecavüz eden adam geri çıkacak. Mikeyim adalet sistemini. Bu kadına müebbet veriyorsan diğerlerine neden vermiyorsun, şiddet eziyet, daha cani olaylarA?

kadı çocuğu öldürmeyip bir yere bırakabilirdi..
bebeğin izini takip ederek kendisinin ortaya çıkacağı ihtimali ile bilinçli olarak öldürdü..bimiyorum o nedenle ömür boyu almış olabilir..diğer adi suçlarada aynı şekilde ceza verilir umarım..

geçen yıl kızım oynayıp zıplarken düşüp tv ünitesinin kenarına kafasını çarpmıştı.yerden kaldırdığımda kan kirpiklerine yanaklarına akmıştı.onu o halde görünce kafamı defalarca duvara vurmuştum.kan içinde kalmıştı saçlarım.pijamamla kucaklayıp hastaneye koşmuştum.bir anne bunu yapamaz.çok zorda kaldığını düşünse bile bi arkadaşına bırakabilirdi birkaç kuruş para verip.evlenmeden evli olan adamların koynuna girerken iyiydi de doğururken mi ailenden korkuyorsun namussuz şerefsiz kadın? böyle namussuz kadınları hoşgörenleri de yadırgıyorum..namus kavramını ne çabuk unuttunuz..bunlar gizli or....u

Gerçekten ölmüş bebeği emmiyor diye hastaneye götürdügüne inanıyor musunuz? Tabi ki yaptığı canilige kılıf da uyduracak

O çocuğun babası da ceza almaliydi onda hem fikrim

Nedense bu kadının akli dengesinin yerinde olduğuna hiçbir zaman inanasım gelmedi.Bebeği kasten öldürmek istese çoktan başka yollara başvururdu diye düşünüyorum.Üstelik bir bebek 3 gün içinde açlıktan ve susuzluktan hayatını kaybeder.Yani ilk birkaç gün bebeği besleyen birileri olmuş demek ki.Kadının hatası da burada,bebeğin arada bir yanına uğrayıp yemini suyunu verip gidilebilecek bir canlı olmadığını akıl edememesi.Bundan dolayı kadının akli dengesinin yerinde olmadığını düşündüm hep.Kadına verilen ceza hak mı,olayın iç yüzü bir türlü netleşmediği için bunu bilemiyorum ama bir cezası olmalıydı tabi.

Bununla birlikte insanlar namusu milletin bacak arasında arayacağına söyledikleri yalanlara,verip de tutmadıkları sözlere,girdikleri haklara bakmalılar bence.Asıl namus orada çünkü.

o çıkmıştır heyet karşısına..profösör psikiyatristler bakmıştır..delimi değilmi diye..

Baska suclularin hakettigi cezayi almamalari, bu kadini daha az suclu yapmiyor. Bu nasil alakasiz bir karsilastirmadir Allah askina?
Sana muhtac, savunmasiz, senden baska kimsesi olmayan bir bebegi oldurmenin bahanesi olmaz benim gozumde. Koskoca kadin olmus, isini gucunu kurmus. Cocugu yapmasini da bilmis. Anasi babasi duyarsa kendisini oldurecek diye mi korkuyor? Hayret. Gitmeseymis o zaman anasina babasina. Cocugunun canindan daha mi degerli onlarin kusmesi? Yaziyi sacma buldum. Boyle boyle boyle oldu, o zaman o bebek olmeyi haketti mi oluyor? Bu cocuktan bu sekilde kurtulmak mi yani yapilacak dogru sey? Acliga terkedinceye kadar baska seyler yapilirdi. Gitseydi cocuk esirgemeye verseydi, hastaneye goturup birakip kacsaydi bari. Hic olmazsa cocuga bir siginma yeri acilirdi, bu sekilde olmazdi sonu. Bu yaziyi yazan kisi bebek acisindan bakmamis olaya. Cocugun yasama hakkina saygi duymamis. Sadece kadinin yasayabilecegi sorunlari yazmis. Ama sonucta bir bebek kasten aclikla oldurulmus. Bunun bahanesi olamaz. Hafifletici sebebi de olmaz. Surunsun hapishanelerde, o cocugun cektigi acilari ceksin dilerim.

Kadın cahil biri değil, öğretmen, eşinden ayrılmış tek başına yaşayan ekonomik özgürlüğü olan bir kadın...

Zor yaşam şartları olan , birilerinin himayesinde yaşayan biri değil belki de bu yüzden bu kadar ceza aldı...

Çok komik kürtajdan bahsetmiş, daha küçükken anne karnındayken öldürmelerine izin verselerdi ne güzel 2 aylıkken ölmeyecekti diyor yani, kafayı yemiş olmalı. Evet yetkililere seslenelim neden bebeği anne karnında 5 aylıken öldürmelerine izin vermediniz de dünyaya geldikten sonra 2 aylıkken öldürmesine sebep oldunuz hı bırakın erkenden öldürsünler böylece ceza da almasınlar ama dimi ?

Adamın evli olduğunu nerede okudunuz? Evli falan değil adam. Kadının evlenmeden ilişkiye girmesiyle mi ilgili bu konu acaba, yoksa evlenmeden önce hamile kalmasına toplumun bakış açısıyla mı?

Tabi ki suçlu, tabi ki cami avlusuna bile bırakabilirdi. Yalnız konuları ve olayları çarpıtmamak lazım. Kadının ailesinden korkmasına şaşıran var mı? Sorun kadının ilişkiye girmesi mi, ailesine bu kadar önemli bir olayı söyleyemeyecek olması mı?

gitmese imiş anasıgile. o kadar ailesine önem veren örf geleneklere bağlı ise ziyarete kadar hemde.. bebeği de yapmayaymış bi zahmet. zavallı garibimin ağlaya ağlaya ölmesi mi bu iğrenc yaratığı haklı kılıyor
bir kere kadının giyimine tipine bakın ya bu kadın o cocuğu bırakıp öldüğünü bilerek hala böyle kendini boyamış kendini sergilemeye çalışıyorsa hiç acıyaak birşey bulamıyorum .ucube kadın.inşallah o bebekten çok acı çekersin...

Katılıyorum yazdıklarınıza.Kadın suçlu ama bebeğin babası da bir
o kadar suçlu.Kadına sahip olurken iyi ama hamile kalınca yüzüstü bırak.
kimden olduğu belli mi cocuğun acaba onu da sorgulamak lazım kadın hiç normal birine benzemiyor.bir ilişki yaşamış masum bir kızcağıza büründürecekler az kaldı ki

bayram kutlayacak kadar dindar bebeği evde yalnız bırakacak kadar cani pislik........
keske idam verselerdi.............

allahım bu konudan ne kadar etkilenmiştim yine aklıma geldi....benimde bebeğim var 1 dk geç bak ortalığı yıkıyo o çocuk günlerce bağıra bağıra öldü....bu gerizekalı hiç bi yere bırakamamış tek polis önüne bıraksaydı... hiç mi aklına gelmedi ya 9 gün aklım almıyo......allah belasını versin kocası suçluymuş toplum suçluymuş.....valla kocası toplum böle diye hangi vicdan bırakır.....bi bayramın da eksik kalsın pislik.......gerçi böyle ölmese bu kadın ağladıkça cinnet geçirir yine öldürürdü çünkü
cani ruhlu

Evet cevre suclu bebwgin babasi suclu bunda hemfikiriz.bu kadin iliski yasarken hamile kalabilecegini bilmiyormuydu ndn onlem almadi hadi almadi cocuguda dogurdu bakamiyosa goturup sosyal hizmetlere verseydi ac susuz olume terketmek de ne demek

9 gün boyunca "evde bir bebek bıraktım ne oldu acaba" dememiş mi? Ruh hastası....

kimden olduğu belli mi cocuğun acaba onu da sorgulamak lazım kadın hiç normal birine benzemiyor.bir ilişki yaşamış masum bir kızcağıza büründürecekler az kaldı ki

Kesinlikle masum değil.Bu kadını korumuyorum yanlış anlaşılmasın.Ama
kadın kadar o kadını hamile bırakan adam da suçlu.Kadın hamile olduğunu
söylemiştir.Sahip çıksaydı belki böyle olmazdı.

haklısın ama adamı da tanımıyoruz belki kadın mecbur bıraktı ya da alakasız bir ilişkiden oldu..
sonuçta olan bebeğe oldu :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…