- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
- 198
o çıkmıştır heyet karşısına..profösör psikiyatristler bakmıştır..delimi değilmi diye..Nedense bu kadının akli dengesinin yerinde olduğuna hiçbir zaman inanasım gelmedi.Bebeği kasten öldürmek istese çoktan başka yollara başvururdu diye düşünüyorum.Üstelik bir bebek 3 gün içinde açlıktan ve susuzluktan hayatını kaybeder.Yani ilk birkaç gün bebeği besleyen birileri olmuş demek ki.Kadının hatası da burada,bebeğin arada bir yanına uğrayıp yemini suyunu verip gidilebilecek bir canlı olmadığını akıl edememesi.Bundan dolayı kadının akli dengesinin yerinde olmadığını düşündüm hep.Kadına verilen ceza hak mı,olayın iç yüzü bir türlü netleşmediği için bunu bilemiyorum ama bir cezası olmalıydı tabi.
Bununla birlikte insanlar namusu milletin bacak arasında arayacağına söyledikleri yalanlara,verip de tutmadıkları sözlere,girdikleri haklara bakmalılar bence.Asıl namus orada çünkü.
geçen yıl kızım oynayıp zıplarken düşüp tv ünitesinin kenarına kafasını çarpmıştı.yerden kaldırdığımda kan kirpiklerine yanaklarına akmıştı.onu o halde görünce kafamı defalarca duvara vurmuştum.kan içinde kalmıştı saçlarım.pijamamla kucaklayıp hastaneye koşmuştum.bir anne bunu yapamaz.çok zorda kaldığını düşünse bile bi arkadaşına bırakabilirdi birkaç kuruş para verip.evlenmeden evli olan adamların koynuna girerken iyiydi de doğururken mi ailenden korkuyorsun namussuz şerefsiz kadın? böyle namussuz kadınları hoşgörenleri de yadırgıyorum..namus kavramını ne çabuk unuttunuz..bunlar gizli or....u
kimden olduğu belli mi cocuğun acaba onu da sorgulamak lazım kadın hiç normal birine benzemiyor.bir ilişki yaşamış masum bir kızcağıza büründürecekler az kaldı kiKatılıyorum yazdıklarınıza.Kadın suçlu ama bebeğin babası da bir
o kadar suçlu.Kadına sahip olurken iyi ama hamile kalınca yüzüstü bırak.
kimden olduğu belli mi cocuğun acaba onu da sorgulamak lazım kadın hiç normal birine benzemiyor.bir ilişki yaşamış masum bir kızcağıza büründürecekler az kaldı ki
haklısın ama adamı da tanımıyoruz belki kadın mecbur bıraktı ya da alakasız bir ilişkiden oldu..Kesinlikle masum değil.Bu kadını korumuyorum yanlış anlaşılmasın.Ama
kadın kadar o kadını hamile bırakan adam da suçlu.Kadın hamile olduğunu
söylemiştir.Sahip çıksaydı belki böyle olmazdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?