Hepiniz çıldırmışsınız. Bebegini öldüren cani bir katili aziz ilan etmişsin resmen. Haberi okumadınız galiba, ''8 aylık bebegini küvete attı, başka bir odada ölmesini bekledi.''.
Karşısında yürümeyi, konuşmayı bile beceremeyen bir bebek var altı üstü. Hani mesela kocasıyla tartışsa da dayanamayıp kocasını bir anlık sinirle öldürse dersin ki ''tamam karşılıklı tartışmışlar ve bir anlık sinirle kafayı yemiş ve öldürmüş kocasını''... ki bu durumda da gayet de katil denirdi bu kadına. Burada ise karşısında el kadar bebek.
Hem de bir anlık sinirle bebegi çekiştirmemiş, ya da vurmamış. Böyle yapsa yine tamam anlaşılabilir... Ama yoook baya baya gitmiş, güzelce küvete koymuş cani kadın, sonra da ölsün diye beklemiş soguk kanlı psikopat.
Şu psikolojik hastalık masallarından bu yüzden nefret ediyorum. Hem saçma hem de suçluyu aziz, suçsuzu psikopat ilan ediyorlar bu psikolojik bozukluk saçmalıklarıyla. Benim annem de abim çok agladıgı için sürekli kafasında kurmuş durmuş... İlk çocugu oldugu için acemiymiş de... İşte niye aglıyor ki, ölecek mi ki, yaşayacak mı ki, nefes alıyor mu hala diye iki de bir kontrol etmeler, ben ölürsem kim bakacak ona falan filan... diye kafayı yemiş ilk zamanlar. Tek sorun aglaması olmasına ragmen kafasında durduk yere kurmuş da durmuş... Dogum sonrası depresyon diye bir şey varsa olsa olsa bu olur. Gidip de bebegini küvete atıp öldürmeye denmez depresyon diye. Madem depresyona girmiş bebegi yerine kendini öldürseymiş ya? Kendi canı tatlı tabi psikopat katilin. Anca polisi çagırıp gelmelerine yakın intihar ediyormuş gibi yapar.
Ya herkes kafayı yemiş ben normalim, ya ben kafayı yemişim sizler normal. Tekrar sorgulamaya başlayacam nerdeyse... Cani psikopata aranızda bişeyler toplayın yardım da edin bari, ödül verin, pohpohlayın falan. ''ayyy çok hasta yoksa öldürmezdi bebegini'' nedir ya?
''ailesi suçlu'', ''kocası suçlu'', ''çevresindekiler suçlu''.... oooh ne güzel yani. hatta bebek bile suçlu ama bir tek kadın suçlu degil çünkü o hasta, depresyonda... ay canım yazık kıyamazsınız ona
hasta olmasaydı yapar mıydı hiç dimi
(
Habere ayrı yorumlara ayrı sinirlendim. Ben hayatımda böyle saçmalık görmedim.