Bebeğini mikrodalga fırında kızarttı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
22.12.2015 - 09:54 | Son Güncelleme: 22.12.2015-10:14

Bebeğini mikrodalga fırında kızarttı

ABD'de dört çocuk annesi kadın bebeğini mikrodalga fırında kızartarak öldürdü. 2011 yılında yaşanan korkunç olayda mahkeme kararını yeni açıkladı. Cani anne birinci derece cinayetten 26 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Sitene Ekle

ABD'nin California eyaletinde yaşayan 34 yaşındaki Ka Yang isimli kadın henüz bir aylık bebeği Mirabelle Thao-Lo'yu mikrodalgada kızartarak öldürdü. Aradan geçen 4 yıl sonra Mahkeme genç kadını birinci derece cinayetten 26 yıl hapis cezasına çarptırdı.

Zavallı bebeğin yanmış minik bedeninni inceleyen uzmanlar bebeğin dayanılması çok güç yaralar aldığını, radyasyonun organlarına kadar işlediğini söylediler.

AVUKATLARI BÖYLE SAVUNDU

Yang'ın avukatları, müvekkillerinin olay anında sara nöbeti geçirdiğini ve ne yaptığını bilmediğini söyledi. Ancak olay yerine gelen sağlık görevlileri "Biz eve geldiğimizde Yang'ın aklı karışmış bir durumda değildi." dedi.

Genç kadın, müfettişlere şuurunu kaybettiğini ve uyandığında bebeğini yaralı bir şekilde ısıtıcının yanında bulduğunu belirtti. Korkunç annenin öldürdüğü bebeği dışında 3 çocuğu daha var.

http://www.milliyet.com.tr/bebegini-mikrodalga-firinda/dunya/detay/2167596/default.htm

bu haber daha önce çıkmıştı cezası yeni belli olmuş 26 yıl az değil mi

vay cani var..
bu kadın bır insan olamaz
nasıl kıydın el kadar bebeye

ben bilinçli yaptığını sanmıyorum
bir annenin, bir kadının bilinçli bi şekilde kendi evladına zarar verebileceğini düşünmek istemiyorum.

Degil bir anne cocuguna
bir insanin baska bir canliya boyle davranmasi olanaksiz
akli basinda iken....

dünya mükemmel bir yer değil geçmişte olmuştu bugün olmakta gelecekte olmaya devam edecek ya siz nerde yaşıyorsunuz
başka gezegen demi ne demek bir anne bunu yapmaz yapar bal gibi de yapar
insan insana zarar veriyor çoğunlukla kendisine zarar verdiği yetmiyormuş gibi hayvanlarada bitkilerede çevreyede zarar veriyor
insanı insan yapan değerleri kaybedersek bunlar çokta uzak değil

Bu haber bayağı eski demek ki 26 yıl ceza vermişler bence az müebbet almalıydı ruh hastası

İnsan olamaz bu yaratık.
Kendini öldürseydin ya bebekten ne istedin?

valla arkadaşlar 3. sayfalarda o kadar cani annelerle karşılaşıyorum ki, şaşırmıyorum artık

kadinin bakislari bile ben caniyim diyor
26 yil hapis yemisde geri kalan 3 cocugu kurtulmus

insan sarhoşken bile normalde yapmayacağı şeyleri yapmaz, o yüzden bu kadının herhangi bi mazeretine inanamam

ben cocugunu tavada kızartıp ölduren cıft haberınıde okumustum
bunuda okudum
wc de dogurup atanı
çöpe sokaga atanıda okudum
ben bu kısılerın normal olmadıgını dusunuyorum
normal bı ınsan asla bı canlıya zarar vermek ıstemez hele kı kendı canından parcaya...
bu kısılerın tedavıye yanıt verecegınıde sanmam
daha kotusunden korumak ıcın ya idam ya ömur boyu hücre cezası olmalı

Eh, bazen kürtaj iyidir. Doğurup öldürmektense...
(Saldırmayın bu da benim fikrim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…