Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
merhaba arkadaşlar benim kızım 6.5 aylık bir süredir mama ile besleniyor.120lik mamalarla 3 saat duraBİLİYOR.arada ek gıda da veriyorum ama gece beslenmek için sık sık uyanıyo.gece beslenmeleri hala devam ediyormu sizin bebişlerin?nekadar sıklıkla besleniyorlar?uykularımız hala düzene girmedi bu yüzden.
mrb aryener bende mamayla besliorum bebişimi benimkide 1 hafta sonra 7 aylık olacak ama 120 cc zaten az normalde şu an 180 cc içmesi lazım bi öğünde eğer 120 cc ile doyuyosa 3 saat ara ii bence benimki 150 cc içio bende 3 saat arayla besliorum gecede 4 saatte bi kalkıo walla beslenme için.bu arada benim bebiş 8 dedimi yatar:)sabahta 6da beni ayağa dikio seninkinin uykusu ne durumda merak ediorum.
merhaba gülşah benim bebek günüdz toplam 2 saat uyuyo.akşamda 9 gibi yatıyo.sabah 7ye kadar yatıyo.ama gece çok sık uyanıyo.bazen beslenmek için bazen gazını çıkarmak için derken sabah oluyo.yani uyuduğum uykunun hiç anlamı kalmıyo:)halbuki çok haraketli top gibi dönüp duruyo uynıkken.yürütecede koyuyorum.yanlz bakıyorum çünkü.işlerim varken yürüteçte duruyo.kilosuda gayet iyi diyor doktor.2yada3 hafta önce 9.380kg dı.ama şimdi aklıma takıldı 120lik azmı yani.ama 150 de yasam içmez bence bir kere yapmıştım baya çıkarmıştı.senin bebeğin kızmı?kilosu nasıl?emekliyorlu?bizim 2 dişimiz 2 hafta önce çıktı.sizde durum nsıl?bende merak ettiim baya meraklıyım değilmi?hoşçakal
aynı benim gibisin bende çok meraklıyım benimki erkek henüz emeklemio sadece yuvarlanıo:9bende yalnız bakıorum çok zor oluo walla ama yinede yürütece çok karşıyım ben mama sandalyesine oturtuorum işlerim olduunda oda durursa tabi.henüz dişide çıkmadı benim oğlanın kilosuda şu an 10100 dr ii gidio dio.eğer bebişin 120 cc ile doyuyosa endişelenme onlar artık doyduklarını biliolar zaten benimki bazen 180 bile içio ama bazense 90 o ayarlıo:)tabi ek gıdalarada başladım sende durum nasıl ek gıda ne weriosun bu arada sık uyanıo derken ne kadarda bi yani bide seninki emeklıomu
ek gıdalara bende geçtim.kavanoz mamalarından veryorum meyveli olanlarından.irmikli muhallebilerden veriyorum milupanın.sebzeli kavanoz maması vereyim diyorum ama almıyo bir türlü.meyve seviyyo.yemeklerin sularından veriyorum.yayla çorbası berdim geçende içine bebe bisküvisi koydum ozaman yedi anca.mercimek çorbasını yemedi.bisküviyi çok seviyo.sabahları yumurtanın sarısının çeğreyini 3 çay kaşığı pekmez(anne sütü yerine geçiyormuş)1 parça ceviz(suda ıslatıp kabuklarını soyuyorum)bisküvi meyve suyuyula karıştırıp veriyorum çok severk yiyor.cevizi eziyorum tabiki.birde yemeklerin içne patates atıyorum o vitamini alıyo o patatesi ezip veriyorum.çok zormuş çocuk büğütmek gerçkten.ama güzel bir duygu.
geceleriden yarım saatte 10 dk da bazende 2 saatte kalkıyo.
gerçekten zor işimiz benimkide bu aralar acaip huysuz 2 dakika bile kendi kendine durmuo odadan çıktıım an basıyo çığlığı hele bugün deliricek gibi oldum ama yinede herşeyim o benim zaten bu sevgileride olmasa katlanılmaz dimi:)bu arada emeklıomu seninki.bide yaşın kaç
merhaba ismim arzu.yaşım 26.konyadayız.kızım defne emeklemek üzere yani gövdesini kaldırıyo ama ileri gidemiyo.yakında ilerler sanırım.bende bugün annemlere geldim ama bin pişman oldum.uyku uyumadı mamasını içmedi hiç.sabah 120lik mamanın sadece 60ını içti.neden bilmem.pişman oldum vallahi.birdaha gelmem artık.en güzel insanın eviyiymiş
cnm bende 27 yaşındayım walla bendede tam tersi bi haftadır annemdeyim ama eve gitmek istemiorum tek başına bakmak zor oluo:)annem sağolsun zaten şükür oğlum egemende burda hiç huysuz diil sanırım yalnızlıktn sıkılıo bizimki:)
kızlar bende yalnız bakıyorum çok zor oluyo allah kolaylık versin hepimize.emmeyen, yemeyen bi oğlum var. sağarak verdiğim sütle besleniyo 3 aydır..1 aydır da gece mama veriyorum sadece derin uykudayken içiyo..sütüde uyurken ayağımda sallarken bölük pörçük içiyo gün içinde..sürekli hareket halinde ,arkamı dönsem ağlıyo,,gece yarım saat olmadan ağlıyo, sabaha kadar sallanarak uyuyo.zorlada olsa kahvaltı çorba bişeyler yiyodu şimdi kesinlikle açmıyo ağzını, diş çıkarıyo diye heralde...deli olcam 10 gündür zor dayandım bugun anneme geldim artık, bikaç gün kendime geliym..gerçi o da gündüz çalışıyo ama gece en azından biraz uyurum yoksa kafayı yicem..emseydi ne kadar rahat olcaktı çok imreniyorum emen bebeklere..ama sağlıklı olsunlarda öyle böyle büyücekler..
benim bebişimin uyku we yeme sorunu yok ama gün içindeki huysuzluğu zor oluo bu arada istda nerdesin epokhe
ben zeytinburnu tarafındayım.maşallah diyelim uyku ve yeme sorunu yoksa..inşallah hiç olmaz çok zor anne için devamlı peşinde öcü gibi hissediyorum kendimi bazen kaşık elimden düşmüyo :)sen ne taraftasın gülsahbenn
cnm nası sevindim yaa ben k.çekmecedeyim ama annem zburnunda har hafta ordayım 20 senem geçti z.burnunda:)geldiimde tanışmak isterim sakıncası yoksa bebişimin bi arkadaşı daha olur fenamı
mrb aryener bende mamayla besliorum bebişimi benimkide 1 hafta sonra 7 aylık olacak ama 120 cc zaten az normalde şu an 180 cc içmesi lazım bi öğünde eğer 120 cc ile doyuyosa 3 saat ara ii bence benimki 150 cc içio bende 3 saat arayla besliorum gecede 4 saatte bi kalkıo walla beslenme için.bu arada benim bebiş 8 dedimi yatar:)sabahta 6da beni ayağa dikio seninkinin uykusu ne durumda merak ediorum.
merhaba arkadasım meyve suyunu mamayı hazırladıgımız sıcaklıktamı verıosun yoksa sogukmu ılık verıosan meyve suyunu ısıtıyomusun