10 aylık bebeğim şu ana kadar bakıcıdaydı bakıcımız memleketine döneceği için bizi bırakıyor ve kreşe vermeyi düünüyorum. çok tedirginim yaşayanlar bana yardımcı olabilirmi öncelikle nelere dikkat etmeliyim tercih yaparken. kreşin bana artısı eksisi nelerdir? (
merhaba
allah kolaylık versin zor bir durum.Ama ben kreş için çok küçük olduğunu düşünüyorum.Eğer her bebeğe bire bir öğretmen varsa tamam ancak sanıyorum bu mümkün değil.oysaki o yaştaki bebeklerin sık sık ilgiye ihtiyacı var.ağladığında diğer bebeklerle ilgileniliyorsa ona hemen bakılamayacağını düşünüyorum.Negatif şeyler yazdığım için üzgünüm ama bebek diyince ben dayanamıyorum
10 aylık bebeği kreşe vermek çok da mantıklı gelmiyor kendiniz bakamıyorsanız anneanne yada babaanne hala teyze biri baksın oda olmadı tekrar bakıcı tutun ama kreş için çok minikkk
10 aylık bebeğim şu ana kadar bakıcıdaydı bakıcımız memleketine döneceği için bizi bırakıyor ve kreşe vermeyi düünüyorum. çok tedirginim yaşayanlar bana yardımcı olabilirmi öncelikle nelere dikkat etmeliyim tercih yaparken. kreşin bana artısı eksisi nelerdir? (
tekirdağ çorluda oturuyorum burda kimsemiz yok gelip bakabilecek bugün gittim kreşi gördüm vazgeçtim 8 bebeğe bir bakıcı bu nasıl birşey veremem evladımı ciğerimi bakalım hayırlısı işi bırakabilirim hiçbişey ondan değerli değil. ayrıca teşekkür ederim oğlumu beğendiğiniz için:)
tekirdağ çorluda oturuyorum burda kimsemiz yok gelip bakabilecek bugün gittim kreşi gördüm vazgeçtim 8 bebeğe bir bakıcı bu nasıl birşey veremem evladımı ciğerimi bakalım hayırlısı işi bırakabilirim hiçbişey ondan değerli değil. ayrıca teşekkür ederim oğlumu beğendiğiniz için:)
tekirdağ çorluda oturuyorum burda kimsemiz yok gelip bakabilecek bugün gittim kreşi gördüm vazgeçtim 8 bebeğe bir bakıcı bu nasıl birşey veremem evladımı ciğerimi bakalım hayırlısı işi bırakabilirim hiçbişey ondan değerli değil. Ayrıca teşekkür ederim oğlumu beğendiğiniz için:)
çorluda bakıcı bulma konusunda hiç sıkıntı çekmezsin dünya kadar insan askeri ücrete fabrikalarda ağır şartlarda çalışıyor bir tane bebeğe mi bakamıyacaklar bakıcı bulursun biraz araştır eve geliyorlar zaten hemde 500 lira gibi uygun bir fiyata
Bende birkaç ay sonra aynı sorunu yaşayacağım çünkü şu an 3.5 aylık olan bebeğimi bırakıp ( sanırım 7. ayında ) işe dönmeyi planlıyorum. Kreş ve gündüzbakım evi banada sıcak gelmiyo, mecburen bir bakıcı bulmaya çalışacağım . 1.5 yaşındaki yeğenlerim kreşe gitmişti bir sorun yaşamadılar .o zamana kadar bakıcıdan başka çare görünmüyor....:44:
evet çok varda çorluda da güvenilecek insan zor burası çok değişik biryer ben aslen edirneliyim hiç benzemiyor bizim oralara burda ezan okununca sokağa bile çıkmak zor pek tekin değil yani
çorluda bakıcı bulma konusunda hiç sıkıntı çekmezsin dünya kadar insan askeri ücrete fabrikalarda ağır şartlarda çalışıyor bir tane bebeğe mi bakamıyacaklar bakıcı bulursun biraz araştır eve geliyorlar zaten hemde 500 lira gibi uygun bir fiyata