- 26 Ağustos 2013
- 59
- 20
- 28
- Konu Sahibi cengizingulsahi
Ne kadarlıktı ki cinsiyet ögrendiniz siz
12 haftaliktik ama 10. Haftada gelisimi durmus oglusumun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadarlıktı ki cinsiyet ögrendiniz siz
Öncelikle inşallah hamiş kalırsn en yakın zamanda benim 10 gün surdu kanamam ama senin baya uzun sürmüş sen kanaman olmadıkça sürekli ilişkiyle girin eminim kısa zamanda hamiş kalıcaksın :) geçmiş olsun buarada
Canim cok gecmis olsun bende bebegimi dusurdum akabinde hemen kurtaja aldilar.evet bende okudum internetten hemen gebe kaliniyormus die.fakat rahim kurrtaj ve düşükle yipraniyor yeniden olusacak bebegi tutabilmesi icin iyilesmesi gerekli.hemen hamile kalip tekrar dusurenide gebeligi guzel devam edenide.3aydir korunuyorum inanki rahmimin toparlandigini daha yeni yeni hissediyorum.ani kramp filan girerdi bunlar gecti cok şükür. Bende ilk bebegimi kaybettim.büyük üzüntü icerisindeyim.
günaydın kızlar ,hayırlı cumalar , tez zamanda Rabbım hepımızın evını bebıs seslerıyle neselendırsın saglıklısıyla ınsallah.
bende aralık 28 de 3.bebegımı kaybettım ilk gebelikte kese gelısemedı kanama ıle dustu ve kurtaj oldum sonra 3 ay korunma surecı vardı 4 ay korundum ve hamıle kaldım kımyasal gebelık oldu ondan sonrakı bebegımı 8+5 te kalbının durdugunu ogrendım (bebegı genetiğe gönderdik ve turner sendromu oldugunu ogrendık )kendı doktorum 3 ay korun dedı baska bı prof gıttım oda rahımde sorun yok hemen deneyın dedı hısteroskopı cektırecektım prof gerek olmadıgını eger hamıle kalamazsam hazıranda tekrar gıtmemı soledı neyse sımdı korunsak mı korunmasak mı bılemedım ? ben korundugumdada soınucu husran oldu ben onunla alakalı oldugunu dusunmuyorum Allah ol derse olur süphesiz
senin ilk dusugundu dımı canımİnş cnm