• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğini kaybedip kurtaj kanamasindan hemen sonra hamile kalmak isteyenler

Öncelikle inşallah hamiş kalırsn en yakın zamanda benim 10 gün surdu kanamam ama senin baya uzun sürmüş sen kanaman olmadıkça sürekli ilişkiyle girin eminim kısa zamanda hamiş kalıcaksın :) geçmiş olsun buarada

İnşallah canım inşallah çok istiyorum tekrar hamile kalmayı :( insallah bi daha ayni seyleri yasamam Allahim kimseye yasatmasinn. Bende oyle yapmayi dusunuyorum canim bi bitse su lekelenmeler kahve lekeler geliyo suan yumurtlama donemi de bu siralar oluyomus galibaa

Canim cok gecmis olsun bende bebegimi dusurdum akabinde hemen kurtaja aldilar.evet bende okudum internetten hemen gebe kaliniyormus die.fakat rahim kurrtaj ve düşükle yipraniyor yeniden olusacak bebegi tutabilmesi icin iyilesmesi gerekli.hemen hamile kalip tekrar dusurenide gebeligi guzel devam edenide.3aydir korunuyorum inanki rahmimin toparlandigini daha yeni yeni hissediyorum.ani kramp filan girerdi bunlar gecti cok şükür. Bende ilk bebegimi kaybettim.büyük üzüntü icerisindeyim.

Canim benimde ilk bebegimdi anliyorum seni :( Allahım bi daha yaşatmasın inşallah. Hayırlı sağlıklı bebeklerimiz olsum hepimizin.. Benim kanamam bitmedi hala zaten sanirim bu ay ki yumurtlama donemi gecicek bu sekilde :(

Kızlar bayağı olmuş bebekleriniz kaybedeli başınız sağolsun.ben de 29 ocakta kürtaj oldum.hamile kalabildiniz mi acaba?

Arkadaşlar bende oğlumu 17 haftalık iken 10 kasımda suyum erken geldiği için ilaç ile düşük yaptım daha sonra kürtaj oldum. 2 kere regli oldum 3. Reglimi bekliyorum. Regli olacağım dönemden hariç hep ara ara kanamalarım oldu. 3 ay geçti. bir ay daha geçmesini bekliyorum. Hemen acele etmeyin derim. Hem hormonlarımızın normale dönmesini hemde bebeğimizi kaybetme psikolojisinden çıkıp rahat bir zamanda hamile kalmayı daha sağlıklı buluyorum. Hepimiz inşallah Allahın izni ile sağlıklı bir gebelik süreci geçiririz.

Merhabalae bende 31 ocakta duauk yaptim kanamam biter btnez denemeye basladik insallah adet olmam ve gekir bebegim ben uc kez kayip yasadim ilk ikisi kurtaj ucuncusu kendisi dustu

Geçmiş olsun hepinize arkadaşlar düşük yapanlar hamile kaldımı ?
Bende 14 ocakda kürtaj oldum korunmuyorum hayırlısı

Slm kizlar bende 03 aralikta kurtaj olmak zorunda kaldim 12 haftalikti ilk bebgim kontrole gittigimde kalbi durmustu. Ondan onceki kontrolumde vardi kalp atislari durmus dediler normal dedier hic sebeb solemedier baska doktora gittim o da ayni seyi soyledi allah bidaha yasatmasin.3 ay beklemi solediler 2 adetimi 2 gun once oldum artik hazir hissediyorum kendimi 1ay daha beklemek istemiyorum beklemelimiyim sizce doguran varmi aranizda ???

günaydın kızlar ,hayırlı cumalar , tez zamanda Rabbım hepımızın evını bebıs seslerıyle neselendırsın saglıklısıyla ınsallah.
bende aralık 28 de 3.bebegımı kaybettım ilk gebelikte kese gelısemedı kanama ıle dustu ve kurtaj oldum sonra 3 ay korunma surecı vardı 4 ay korundum ve hamıle kaldım kımyasal gebelık oldu ondan sonrakı bebegımı 8+5 te kalbının durdugunu ogrendım (bebegı genetiğe gönderdik ve turner sendromu oldugunu ogrendık )kendı doktorum 3 ay korun dedı baska bı prof gıttım oda rahımde sorun yok hemen deneyın dedı hısteroskopı cektırecektım prof gerek olmadıgını eger hamıle kalamazsam hazıranda tekrar gıtmemı soledı neyse sımdı korunsak mı korunmasak mı bılemedım ? ben korundugumdada soınucu husran oldu ben onunla alakalı oldugunu dusunmuyorum Allah ol derse olur süphesiz

günaydın kızlar ,hayırlı cumalar , tez zamanda Rabbım hepımızın evını bebıs seslerıyle neselendırsın saglıklısıyla ınsallah.
bende aralık 28 de 3.bebegımı kaybettım ilk gebelikte kese gelısemedı kanama ıle dustu ve kurtaj oldum sonra 3 ay korunma surecı vardı 4 ay korundum ve hamıle kaldım kımyasal gebelık oldu ondan sonrakı bebegımı 8+5 te kalbının durdugunu ogrendım (bebegı genetiğe gönderdik ve turner sendromu oldugunu ogrendık )kendı doktorum 3 ay korun dedı baska bı prof gıttım oda rahımde sorun yok hemen deneyın dedı hısteroskopı cektırecektım prof gerek olmadıgını eger hamıle kalamazsam hazıranda tekrar gıtmemı soledı neyse sımdı korunsak mı korunmasak mı bılemedım ? ben korundugumdada soınucu husran oldu ben onunla alakalı oldugunu dusunmuyorum Allah ol derse olur süphesiz

Hayırlı cumalar cnm amin inş
Ben 14 ocakta kürtaj oldum doktor ıkı ay korun dedi
Korunmadım 10 şubatta adet oldum.

Rahim hazır değilse kalmıyorsun zaten

[QUOTEöyle idya-, post: 45240011, member: 726750"]Hayırlı cumalar cnm amin inş
Ben 14 ocakta kürtaj oldum doktor ıkı ay korun dedi
Korunmadım 10 şubatta adet oldum.

Rahim hazır değilse kalmıyorsun zaten[/QUOTE]
Bende oyle düşünüyorum bi sonraki de düşecek diye birşey yok ben korundum.yine düştü hem de rahim temizdir falan Allah nasip ederse olacaktır ama inşallah bu kez saglikla alirim.kucagima ben ve hepimiz insallahhhhh

Back