• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğini kaybedip kurtaj kanamasindan hemen sonra hamile kalmak isteyenler

cengizingulsahi

Gülşah Şan (06.10.2013)
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2013
59
20
28
Merhaba kizlar bi hafta önce bebegimi düsürdüm ve sonrasinda kurtajla rahim temizleme islemi yapildi. İlk bebegimdi cinsiyetini ogrenmeye gittigimizde gelisiminin durdugunu ogrendik yikildik adeta :( bur haftadir icimdeki boslugu anlatacak kelime bulamiyorumm.. Dun doktor kontrolumuz vardi rahimde hala bi kalinlik oldugunu soyledi ve acilma yapip kanama olmasi icin rahimden iki hap koymam gerektigini soyledi. Yaptm dun gece ancak hala bi kanamam olmadi. Bir ay korunmam gerekiyomus ancak ben beklemek istemiyorum hemen bu ay kanama bitince denemek istiyorum cunku rahim temizlendigi icin hamile kalma sansim yuksekmis. Yani soracagim su kizlar bu sekil kurtaj kanamasindan hemen sonra hamile kalan var mi? Riski var midir varsa nedir ? Yardim lutfenn :(

Canim cok gecmis olsun bende bebegimi dusurdum akabinde hemen kurtaja aldilar.evet bende okudum internetten hemen gebe kaliniyormus die.fakat rahim kurrtaj ve düşükle yipraniyor yeniden olusacak bebegi tutabilmesi icin iyilesmesi gerekli.hemen hamile kalip tekrar dusurenide gebeligi guzel devam edenide.3aydir korunuyorum inanki rahmimin toparlandigini daha yeni yeni hissediyorum.ani kramp filan girerdi bunlar gecti cok şükür. Bende ilk bebegimi kaybettim.büyük üzüntü icerisindeyim.

Canim cok gecmis olsun bende bebegimi dusurdum akabinde hemen kurtaja aldilar.evet bende okudum internetten hemen gebe kaliniyormus die.fakat rahim kurrtaj ve düşükle yipraniyor yeniden olusacak bebegi tutabilmesi icin iyilesmesi gerekli.hemen hamile kalip tekrar dusurenide gebeligi guzel devam edenide.3aydir korunuyorum inanki rahmimin toparlandigini daha yeni yeni hissediyorum.ani kramp filan girerdi bunlar gecti cok şükür. Bende ilk bebegimi kaybettim.büyük üzüntü icerisindeyim.
Cok gecmis olsun bnde agustosta kaybttm bekliyorm simdi korunuyorm mecburen ins hayirlisiyla tekrar hamile kalirz

Kalbi durmus canim hic anlamdm ne oldu dojtorda normal dedi arastirma geregi duymadi
Benimkide kendiliginden 6 haftalikken dustu.Doktor bana da normal ilk gebeliklerde olabilir dedi.ama buradan okudugum kadariyla belli basli tahlilleri yaptiranlar varmis.ozelde yapiliyomus fakat cok pahali testler.oylece kala kaldim hic bir adim atmadim bunun icin.:KK14::KK14:

Merhaba kizlar bi hafta önce bebegimi düsürdüm ve sonrasinda kurtajla rahim temizleme islemi yapildi. İlk bebegimdi cinsiyetini ogrenmeye gittigimizde gelisiminin durdugunu ogrendik yikildik adeta :KK43: bur haftadir icimdeki boslugu anlatacak kelime bulamiyorumm.. Dun doktor kontrolumuz vardi rahimde hala bi kalinlik oldugunu soyledi ve acilma yapip kanama olmasi icin rahimden iki hap koymam gerektigini soyledi. Yaptm dun gece ancak hala bi kanamam olmadi. Bir ay korunmam gerekiyomus ancak ben beklemek istemiyorum hemen bu ay kanama bitince denemek istiyorum cunku rahim temizlendigi icin hamile kalma sansim yuksekmis. Yani soracagim su kizlar bu sekil kurtaj kanamasindan hemen sonra hamile kalan var mi? Riski var midir varsa nedir ? Yardim lutfenn :KK43:

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun bende normal doktor kontrolünü gittiğimde bebegimin kalbinin durduğunu öğrendim alalım dedi doktorlar ama aldırmadım ben 2 hafta sonra kendiliğinden düşük oldu doktor 1 ay bekle sonra hamile kal dedi ama düşük kanamam bitince biz çalışmalara başladık ve hiç adet olmadan hamile kaldım birde benm 2 sene çocuğu m olmamıştı sebepsiz yere simdi hamileyim kalp atışı falan çok iyi çok şükür inşallah sende benm gibi hemen hamile kalırsın sağlıkla alırsın bebeğini kucagına

Kimyasal gebelik olup kendiliğinden düşüklerde rahim yorulmuyor genelde ve doktorlar hemen hamile kalabilirsiniz diyor fakat kürtaj büyük bir işlem ve vücut maalesef yoruluyor.
Evet insan bir kayıptan sonra yerine yenisi ile kederini azaltıp bir an önce yeni bir evlat sahibi olmak istiyor ama aynı şeyi 2. kez yaşama riskini almak yerine en az 2-3 regl dönemi beklemek bence daha makul.
Ben 3 dönem beklemiş bu arada da testler yaptırmıştım.

Kimyasal gebelik olup kendiliğinden düşüklerde rahim yorulmuyor genelde ve doktorlar hemen hamile kalabilirsiniz diyor fakat kürtaj büyük bir işlem ve vücut maalesef yoruluyor.
Evet insan bir kayıptan sonra yerine yenisi ile kederini azaltıp bir an önce yeni bir evlat sahibi olmak istiyor ama aynı şeyi 2. kez yaşama riskini almak yerine en az 2-3 regl dönemi beklemek bence daha makul.
Ben 3 dönem beklemiş bu arada da testler yaptırmıştım.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bişey sorucam ? Bebeginiz erkek mi sanki resimde pipi gördüm :D

Kizla mrb acayip bi sekilde yardiminiza bilgi ve tecrubelerinize ihtiyacim var .ben 24 gun once bebegmn kalbi durdgu icin kurtaj oldum.10 gun fln kanama oldu az az.sanirim 12 ve 15.gun de esimle birlikte olduk.gebelik hormonlarimin gidip gitmedgini ogrenmek icin 2 gun once gebelik testi alip yaptim 2.cizgi cok cok silik cikti golge gibi cikti..hormonlar gitmemistr dedim ama icime kusku dustu tekrar gebelik olur mu diye. bugun yine test alip yaptim 2.cizgi biraz daha belirgin cikti cok az ama.kafayi yicem.mumkun mu bu kadar cabuk gebelk olur mu sizce.yoksa onceki hormonlar mi noluyoo var mi boyle bise yasayan:KK43:(

Kizla mrb acayip bi sekilde yardiminiza bilgi ve tecrubelerinize ihtiyacim var .ben 24 gun once bebegmn kalbi durdgu icin kurtaj oldum.10 gun fln kanama oldu az az.sanirim 12 ve 15.gun de esimle birlikte olduk.gebelik hormonlarimin gidip gitmedgini ogrenmek icin 2 gun once gebelik testi alip yaptim 2.cizgi cok cok silik cikti golge gibi cikti..hormonlar gitmemistr dedim ama icime kusku dustu tekrar gebelik olur mu diye. bugun yine test alip yaptim 2.cizgi biraz daha belirgin cikti cok az ama.kafayi yicem.mumkun mu bu kadar cabuk gebelk olur mu sizce.yoksa onceki hormonlar mi noluyoo var mi boyle bise yasayan:KK43:(

Evet olur tabikide benimde aynı şekil oldu büyük ihtimalle hamilesin inşallah sağlıklı olur bu sefer

Evet olur tabikide benimde aynı şekil oldu büyük ihtimalle hamilesin inşallah sağlıklı olur bu sefer

Gercek mii:)) canm Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.cok sevndm senin adina.ayni duyguyu bn de yasarim insaAllah.onceki hormonlarm gitmemis olabilir mi peki.bu kadar umutlanip cok uzulmekten korkuyrm.cnku kaybttgm bebegmn acisini yasyrm hala atlatamadm:( ins.gelmistr melegim hemn bana..

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun bende normal doktor kontrolünü gittiğimde bebegimin kalbinin durduğunu öğrendim alalım dedi doktorlar ama aldırmadım ben 2 hafta sonra kendiliğinden düşük oldu doktor 1 ay bekle sonra hamile kal dedi ama düşük kanamam bitince biz çalışmalara başladık ve hiç adet olmadan hamile kaldım birde benm 2 sene çocuğu m olmamıştı sebepsiz yere simdi hamileyim kalp atışı falan çok iyi çok şükür inşallah sende benm gibi hemen hamile kalırsın sağlıkla alırsın bebeğini kucagına

canımmm çok mutlu oldumm biliyo musun msjını okuduğumda çünkü benim doktorumda 1 ay korun sonra korunmanıza gerek yok demişti ama ben korunmak istemiyorum bugün 14. günüm düşük yapalı. iki gün önce kanamam bitti sandım gelmedi iki gün lekelerde bitmişti eşimle ilişkiye girdik ve korunmadık ama sonrasında yine kanama başladı ve çok üzüldüm napacağımı şaşırdım... :( :( kanamam ne zaman biticek tam bitti derken tekrar başlıyoo senin kaç gün sürmüştüü ?

yaa kızlar ben korunmak istemiyorum ama kanamam da bitmiyo, geçen gün kanama bitti sanıp eşimle korunmadan ilişkiye girdim ama sonra kanama geldi ya birşey olurmu bilmiyorum çok tedirginim... Allahım hepimize sağlıklı bebekler nasip etsinn ben düşük yaptıktan sonra bebeğimin erkek olduğunu öğrendim psikolojim daha da yıprandı hep kabuslar görüyorum :( :( bir an önce bu psikolojiden ancak yeni bir heyecan yeni bir bebekle kurtulacağımı düşünüyorum.. :(

canımmm çok mutlu oldumm biliyo musun msjını okuduğumda çünkü benim doktorumda 1 ay korun sonra korunmanıza gerek yok demişti ama ben korunmak istemiyorum bugün 14. günüm düşük yapalı. iki gün önce kanamam
bitti sandım gelmedi iki gün lekelerde bitmişti eşimle ilişkiye girdik ve korunmadık ama sonrasında yine kanama başladı ve çok üzüldüm napacağımı şaşırdım... :KK43: :KK43: kanamam ne zaman biticek tam bitti derken tekrar başlıyoo senin kaç gün sürmüştüü ?

Öncelikle inşallah hamiş kalırsn en yakın zamanda benim 10 gün surdu kanamam ama senin baya uzun sürmüş sen kanaman olmadıkça sürekli ilişkiyle girin eminim kısa zamanda hamiş kalıcaksın :) geçmiş olsun buarada

yaa kızlar ben korunmak istemiyorum ama kanamam da bitmiyo, geçen gün kanama bitti sanıp eşimle korunmadan ilişkiye girdim ama sonra kanama geldi ya birşey olurmu bilmiyorum çok tedirginim... Allahım hepimize sağlıklı bebekler nasip etsinn ben düşük yaptıktan sonra bebeğimin erkek olduğunu öğrendim psikolojim daha da yıprandı hep kabuslar görüyorum :KK43: :KK43: bir an önce bu psikolojiden ancak yeni bir heyecan yeni bir bebekle kurtulacağımı düşünüyorum.. :KK43:

Ne kadarlıktı ki cinsiyet ögrendiniz siz

Back